ההופעה שניה במצדה

glitter8

New member
ההופעה שניה במצדה

אמש בבוקר חזרתי מההופעה שניה של דיויד ברוזה במצדה אשר הגעתי אליה בהחלטה ספונטנית לחלוטין, הייתי בבאר שבע באירוע אחר, לפתע מתקשר אלי רונן-חבר ותיק בפורום שהתגייס וקצת שכח אותנו, מספר לי שהוא במוזה בערד ליד דיויד ונותן לי לדבר איתו בטלפון. אחריו מתקשרת בטי ומספרת לי כמה כיף היה בהופעה וכולה נלהבת... בדיקה שעשיתי גילתה לי שנותרו כרטיסים להופעה השניה, ובהחלטה של רגע החלטתי לפצות את עצמי על חוסר היכולת להגיע להופעה הראשונה. ההופעה היתה נהדרת, הקהל היה מקסים, התוספת של כלי הנשיפה היתה מאד מעניינת, במיוחד הסקסופון! וגם הפירגון של דיויד לגיטריסט נוסף על הבמה יצר דיאלוגים מוזיקליים מעניינים מאד. השמש כרגיל, לא איכזבה וזרחה בדיוק בזמן לכל תשואות הקהל.. ככה צריך להתחיל את היום, הגעתי לעבודה עייפה, מג'וייפת ומאושרת עד הגג

romens

New member
בכייף

למרות שאני לא פה הרבה, ומאוד קרוב אל מצדה, שקרובה לליבי. היית במוזה באמצע ההמבורגר אני רואה את דויד נכנס, אני ניגש להגיד לו שלום, ומתקשר לענבל לספר לה ומספר לה שאני במוזה והאיש גם כאן. היא בקשה לדבר, כניראה שהסוללה התנתקה באמצע, אה ענבל שהשיחה המתנתקה אז באתי לקחת את הפלאפון, והוא אמר לי תודה, יענו תודה שנתתי לכם לדבר. קחי את זה כמחמאה. תמשיכו לתת בראש, ומקווה להצליח להגיע בסתיו=]

SHANILIROY

New member
איזה יופי שאתה פה ...

כיף לשמוע את הסיפורים האלה ! ונא לא להעלם לנו !

glitter8

New member
איזה כיף לראות אותך פה../images/Emo140.gif

אכן היתה לי פאדיחה שהסוללה נגמרה בדיוק באמצע השיחה איתו, והתודה, זה הנימוס הברוזאי האופייני.. רגע? אתה קבוע במוזה כי אתה משרת קרוב או כי "עברת בסביבה" כי ידעת שדיויד יהיה שם? ומזל שתפסתי אותו לפני ההופעה לקטנה כי אחרי ההופעה טסתי מיד חזרה כדי לא לאחר מ-א-ד לעבודה....(רק בשעה וחצי
) חבל שלא הצטרפת להופעה, לא ראיתי אותך כבר...שנתיים? או אולי יותר.. ממשיכים לתת בראש! ואתה, המשך להגן על המולדת

YulaShpil

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף לקרוא

שמחה לשמוע שבכל זאת הצלחת להגיע למצדה השנה ונהנית, ועוד שזה לא בא על חשבון עבודה - אז בכלל שיחקת אותה.

למעלה