ההופעה ששודרה אתמול ב-24!!!!

ההופעה ששודרה אתמול ב-24!!!!

איזו הופעה מדהימה
אף פעם לא הייתי בהופעה של מיקה, אבל ההופעה הזאת הייתה מדהימה
השירים היו מרגשים, מדהימים ומקסימים. לדעתי, נעשתה עבודת בחירה של שירים מבין הטובים ביותר שיצאו למיקה
מיקה עצמה ריגשה אותי מאוד. הקול העמוק והצלול שלה מוסיף לשירים וביחד זה יוצר תערובת נהדרת
נהנתי מכל רגע ורגע

RTur

New member
אני קצת אחלוק עלייך..

ההופעה הזאת הייתה מדהימה זה אין ספק כמובן.. אבל מה שמאוד אכזב אותי זה שערכו את כל ההופעה מחדש, הורידו כמה שירים (לא היה את "קח" המדהיםםםם, "שניים בעולם" ו-"כל קיץ".. אני מקווה שלא שכחתי עוד שיר שלא שודר..) - אבל לעומת זאת כן שודר "נישקתי בחורה" שלא שודר כשההופעה הייתה בניצנים ששודרה בשידור חי.. אבל עדיין, השמיטו את כל הקטעים המצחיקים.. היו במהלך ההופעה כמה קטעים מצחיקים שמיקה עשתה והם פשוט גנזו את כולם.. למשל היה קטע שכל הקהל צעק "מיקה קרני.. מיקה קרני.. מיקה קרני" ואז מיקה צעקה במיקרופון "אחמד טיבי"! חחחחחחחחח
או שהקהל שר "מיקה בכינור" (בסגנון של "יוסי בכינור"..) ועוד דברים.. אבל עדיין, אני לא אשכח את ההופעה הזאת.. זאת ההופעה הראשונה של מיקה שהייתי בה.. והיא גם התקיימה בעיתוי ממש מושלם.. 4 שעות אחרי בגרות במתמטיקה - אין דבר יותר טוב מזה לפיצוי על זה חחח! ובאמת ההופעה הייתה מדהימה, אבל היא הייתה מדהימה כשהיא שודרה במקור.. ודרך אגב, צילמתי תמונות מהכרטיס טלוויזיה אז אני אעלה אותן מתישו.. והראו אותי די הרבה האמת חחחח

למעלה