ההופעה

R o b b i e D

New member
ההופעה בצוותא- אי אפשר לתאר

אני בשוק אני בהלם אני המומה
ההופעה בצוותא היתה השיא של כל הזמנים. אני פשוט בhigh. היתה הופעה מעולה. עדי, גלי נשמעה כל כך טוב. פשוט מלאך מזמר. האוירה היתה כל כך מחממת. היתה כל כך הרבה אנרגיה בקהל. כל כך הרבה אהבה. גלי היתה במצב רוח מעולה והרגישו את זה. העיבודים היו מושלמים. אני כל פעם נהנה מהופעות שלה ואומר לכולם שלדבר על גלי זה רק אחרי שרואים אותה בהופעה. אבל היה משהו שונה הפעם. too good to be true תמיד אמרתי שהיא המלכה שלעולם לא יקחו לה את הכתר ותמיד אמרתי שהיא הדיווה האמיתית אבל זה רק מתגבר. אתמול היא נשמעה כמו אותו זמיר שדוד קריבושה גילה בשנות ה 70. היא גדולה היא גדולה היא גדולה. רובי.

R o b b i e D

New member
הגר ההודעה היא לך

הגר נכון?? לא שכחתי את השם?? אני רוצה להתנצל שהלכתי ככה בלי להגיד לך תודה ולהפרד לשלום. הייתי ב high מההופעה ושתי הידידות שלי חיכו לי בחוץ. חוץ מזה שכשאני בחברת גלי אני מקבל בלק אאוט באופן קבוע.( מתי זה יפסק?? זה כבר 12 שנה
בכל מקרה מהכמה דקות שראיתי אותך אני רוצה לאמר לך שהיית מקסימה והיה נהדר לראותך. תודה רבה על התמונה. תהיי בקשר וספרי לי איך יצא. ספרי אם נהנית (אין מצב שלא!) . רובי

10 הגרי

New member
לרובי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

נכון,קוראים לי הגר,לא שכחת את השם. התנצלותך מתקבלת,אך לא נפגעתי מכך שלא נפרדת לשלום,כי אני מבינה את התחושה שהיתה לך לאחר ההופעה(גם אני מרגישה כך לאחר הופעות). בקשר לתמונה-כנראה שאפתח את הפילם בסוף השבוע,ואז אוכל לסרוק את התמונה ולשלוח לך אותה.כשנתראה בפעם הבאה,אני אביא לך את התמונה המקורית. בקשר להופעה-כמובן שנהניתי,איך אפשר שלא?בהמשך היום או מחר,אכתוב תגובה מפורטת על ההופעה לבקשתה של שרית.

hilali1

New member
איזה כיף לכם...

שמחה שנהניתם. תגיד זו אותה מתכונת של הופעה ממרץ שעבר או שזה משהו שונה?

עדי 345

New member
היו גם "כלא 6"?

לפי המודעה ב"ידיעות" הם היו צריכים להתארח בהופעה הזו.

R o b b i e D

New member
עדי, הם היו והיה אחלה.

כרגיל הם נכנסו בהפתעה בשיר "ממריאה ברוח" ונשארו לעוד שיר "שמש אדומה". עדי למה לא היית???

ההופעה

ההופעה ב"צוותא" חבק אותי לאט והקהל חיבק את גלי עטרי. היא הייתה מדהימה במייטבה , היא מאוד נהנתה והרגישו את זה. גלי מרגשת עם קול הזמיר שלה את כולם . ומחממת את הלב. הקהל אוהב אותה . נהנתי מאוד !!!!!!!!! כוכבית "תעשי מה שאת אוהבת" ....

10 הגרי

New member
ההופעה בצוותא../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מילים אף פעם לא יבטאו את התחושה שחשים,כאשר שומעים ורואים מופע של גלי עטרי,אך אני בכל זאת אנסה לעשות זאת. נהניתי מאוד מהמופע-מהשירים ומהאוירה-אך בנוסף לכך,שמחתי מאוד בשביל גלי,שראתה בברור עד כמה הקהל אוהב ומעריך אותה;זה היה פשוט תענוג לראותה קורנת מאושר,כשהקהל שר יחד איתה והריע לה. דבר נוסף,שאהבתי לראות הוא הצורה בה גלי מופיעה,היא פשוט "חיית במה"-יודעת לרקוד מצוין,יודעת לבטא את מסר השיר באמצעות שירתה ולא רק באמצעות המילים עצמן ועוד ועוד. לסיום,אני רוצה לציין שאחד הדברים האהובים עליי אצל גלי הוא שאופייה מתבטא בשירתה ובהופעתה מול קהל.כשרואים אותה על הבמה,שמים לב שהיא בן אדם חם ומקסים,כי היא מחייכת כל הזמן ומעניקה אהבה רבה לקהל. לדעתי,היחס של אמן כלפי הקהל במהלך מופע הוא אחד הדברים,פרט לשירים,שהופכים אותו(את המופע)למהנה ומוצלח,וגלי היא דוגמא מצויינת לזמרת שיודעת להביע את יחסה לקהל. היה פשוט תענוג!!!
הערה:האמת היא שזה די מביך לפרסם את התגובה הזו,אבל בכל זאת החלטתי שכן לפרסמה.

שלמונזה

New member
אופס ../images/Emo168.gif

רציתי לשרשר את כל התגובות להופעה, ובטעות העלתי את השרשור הגדול לקטן במקום ההפך... בכל מקרה מק
שכולם יראו

שרית7

New member
מאז היכל התרבות לא היתה היסטריה כזו

בתור מי שמלווה את גלי כבר 20 שנה בהופעות, וכבר עברתי את המאה, אני יכולה לומר ישנן הופעות טובות וישנן הופעות מדהימות. ההופעה בצוותא במוצ"ש האחרון היתה הרבה יותר מהופעה טובה. היא היתה עילוי ממש. אהבתי ונאמנותי לגלי ידועה לכל, וכן של כל מבקרי האתר והפורום. ובכל זאת, האמינו לי, אני אובייקטיבית. גלי היתה מהממת ביופיה ונשמעה פשוט מצויין. מצויינות היא המילה. הקונספט אותו קונספט, השירים, העיבודים הנהדרים, התאורה המרהיבה, כל אלה ידועים ומוכרים לכל מי שנכח כבר המופע "חבק אותי לאט". ובכל זאת, לכל הופעה יש את הקסם שלה. הקהל במוצ"ש לא היה סתם קהל חם אלא היסטרי ממש. מהרגע הראשון שגלי נכנסה לבמה. ממש חנקו אותה מרוב אהבה. האנרגיות זרמו מהקהל לגלי וממנה לקהל והכימיה וההרומוניה היו מושלמים. היה מחמם את הלב לשמוע בחוץ את כל התגובות החמות של האנשים כמה שהיא נפלאה, כמה שהיא נשמעת מדהים וכמה שהיא יפה. ראו את הברק בעיניים של האנשים ואת מצב רוחם המרומם אחרי ההופעה וראו גם על גלי שהיא חזרה הביתה עם אותן תחושות בדיוק. גלי של היום טובה מתמיד. משופשפת, מלוטשת, משוחררת וזורמת. אני נרגשת להביט מן הצד ולראות איך היא מצליחה להכנס עמוק ללב. אותי הויא כובשת כל פעם מחדש. כזה הוא הקסם של גלי שלא יפוג לעולם.

למעלה