מאז היכל התרבות לא היתה היסטריה כזו
בתור מי שמלווה את גלי כבר 20 שנה בהופעות, וכבר עברתי את המאה, אני יכולה לומר ישנן הופעות טובות וישנן הופעות מדהימות. ההופעה בצוותא במוצ"ש האחרון היתה הרבה יותר מהופעה טובה. היא היתה עילוי ממש. אהבתי ונאמנותי לגלי ידועה לכל, וכן של כל מבקרי האתר והפורום. ובכל זאת, האמינו לי, אני אובייקטיבית. גלי היתה מהממת ביופיה ונשמעה פשוט מצויין. מצויינות היא המילה. הקונספט אותו קונספט, השירים, העיבודים הנהדרים, התאורה המרהיבה, כל אלה ידועים ומוכרים לכל מי שנכח כבר המופע "חבק אותי לאט". ובכל זאת, לכל הופעה יש את הקסם שלה. הקהל במוצ"ש לא היה סתם קהל חם אלא היסטרי ממש. מהרגע הראשון שגלי נכנסה לבמה. ממש חנקו אותה מרוב אהבה. האנרגיות זרמו מהקהל לגלי וממנה לקהל והכימיה וההרומוניה היו מושלמים. היה מחמם את הלב לשמוע בחוץ את כל התגובות החמות של האנשים כמה שהיא נפלאה, כמה שהיא נשמעת מדהים וכמה שהיא יפה. ראו את הברק בעיניים של האנשים ואת מצב רוחם המרומם אחרי ההופעה וראו גם על גלי שהיא חזרה הביתה עם אותן תחושות בדיוק. גלי של היום טובה מתמיד. משופשפת, מלוטשת, משוחררת וזורמת. אני נרגשת להביט מן הצד ולראות איך היא מצליחה להכנס עמוק ללב. אותי הויא כובשת כל פעם מחדש. כזה הוא הקסם של גלי שלא יפוג לעולם.