ההופעה

DanWeits

New member
ההופעה

חזרתי מההופעה במדריד (ההופעה ביתה ביום שישי) ואין מילים לתאר את החוויה המטורפת הזאת, בריאן ורוג'ר מנגנים שם כמו גדולים, בריאן נשמע (ונראה) בדיוק כמו פעם, הצליל שהוא מפיק מהגיטרה שלו זה משהו שאי אפשר להחליף, משהו ממש מחשמל, תשאלו את כל ה 20000 ספרדים שהיו שם. פול רודג'רס אמנם מהווה חוליה חלשה עם אילתורים לא כל כך במקום אבל בהתחשב בעובדה שההופעה האחרונה של קווין בהרכב מלא הייתה לפני 19 שנים ושהרכב מלא אי אפשר להביא היום, זה הכי קרוב לחלום שאפשר וזה בהחלט מספיק... היו בהופעה כמה קטעים מאוד מרגשים, כמו בריאן מיי שר עם כל האולם את LOVE OF MY LIFE, אני נשבע שלא שמעו אותו שר, הקול של הקהל היה חזק בהרבה וראו את בריאן מנגב דמעה שהשיר הסתיים, את BOHEMIAN RAPHSODY התחילו עם קטע וידאו מהופעה קודמת של קווין שפרדי שר והחבר'ה מצטרפים עם נגינה חיה תוך כדי - מאוד חזק, לרגע היה נדמה כאילו הוא שם, זה היה נשמע מאוד אמיתי... בקשר לביקורות - אל תתיחסו לא לטובות ולא לרעות, לכו שיפטו בעצמכם, אין אף מבקר בעולם הזה שיצליח לשכנע אותי שההופעה היא גימיק או סתם מחלבת כסף, לכו, סעו להופעה, עמדו 5 שעות בתור כדי להיות הראשונים שנכנסים, שיפטו בעצמכם כמה טובה ההופעה. לדעתי, כל בן אדם בר דעת חובב רוק ולא רק מעריצים של קווין חייב למצוא את עצמו בהופעה ובהזדמנות אחרונה לראות את מה שנשאר מקויין הגדולה ב ה ו פ ע ה ח י ה דן

I n n u e n d o

New member
ואי איזה כיף לך../images/Emo70.gif

יש תמונות

DanWeits

New member
לא, גם אם הייתה לי מצלמה

לא הייתי נותן למצלמה להסתיר לי את היופי הזה, מצד שני אם הייתי יודע מראש שבריאן ידפוק סולואים מטר מהפרצוף שלי, הייתי לוקח מצלמה, אפילו חד פעמית... פעם הבאה... :)

mia01

New member
אני אספק את התמונות!! נוסעת לוינה

להופעה בשבוע הבא!!!

B a m B a m

New member
איזה כיף לך!!!

הייתי נותנת הכל כדי להיות שם.... בראיין שר ממש יפה, לא כמו פרדי אבל יפה... יותר כך.

Teo Toriatt

New member
סחתיין

אני אראה אותם עוד שלושה חודשים בערך....-אתה בא לשידור חוזר בהיי פארק? :) נקווה ששם אני אעמוד במקום טוב... (5 שעות בתור? Damn)

DanWeits

New member
הלוואי ואני אגיע להייד פארק

יש גם הופעה של .R.E.M יום אחרי אני אחפש כרטיסים

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif~קנאה עזה~

בלעט. גמאני רוצה.
שמחה שניהנת.

irissmadar

New member
הופעה