ההופעה!!!
האמת שאני מתה מעייפות, אז אני אנסה לספר בקצרה עד כמה שאפשר... היה מ~ד~ה~י~ם~!~!~!~!~!~!~!~! כמו תמיד,מרגש, מיוחד, מטורף,, מצחיק!!! אוהד שר את "אל תגעו באהבה" והקדיש אותו לעוזי ז"ל, שר את כל השירים כמו תמיד חוץ מ"הרגע הבא"
חבל!! הוא לבש חולצה לבנה (לכבוד ראש השנה, חגיגי) הייתה לו מגבת אדומה לי באופן אישי הייתה תחושה של התחלה, לא יודעת למה... יש גם תמונות (צריך להקטין אותן קודם) ויש גם סרטונים (אבל שום דבר עוד לא הועבר למחשב). היה יום הולדת לסלעית (ביצוע מרגש להיום יום הולדת + סוכריה על מקל גדולה בצורת לב, חמודדדדד) ואחרון... אבל זה אחרון חביב!!! השיר "אל תברחי כשבא האור" הוקדש לליאת לכבוד יום הולדתה לפני יומיים!!! אלה הם הפרטים בעיקרון... חוץ מזה... אני רציתי לשמוע את "ילד מבית טוב" של עוזי... אני רוצה לשמוע את "הרגע הבא" היו כמה מלים שנשכחו להן, לא נוראאא.... היה יפה!!! אני עפה עכשיו לסדר את החדר... מרוב שבלגנתי אותו אין לי מיטה לישון עליה, ולחשוב שבדרך כלל אני מסודרת, אתם לא רוצים לדעת איך נראית המיטה שלי ברגעים אלה!!! לילה טוב!!! וסורי אם יש טעיויות, באמת שאני עייפה!!!!!
האמת שאני מתה מעייפות, אז אני אנסה לספר בקצרה עד כמה שאפשר... היה מ~ד~ה~י~ם~!~!~!~!~!~!~!~! כמו תמיד,מרגש, מיוחד, מטורף,, מצחיק!!! אוהד שר את "אל תגעו באהבה" והקדיש אותו לעוזי ז"ל, שר את כל השירים כמו תמיד חוץ מ"הרגע הבא"