ההופעה!!!

ההופעה!!!

האמת שאני מתה מעייפות, אז אני אנסה לספר בקצרה עד כמה שאפשר... היה מ~ד~ה~י~ם~!~!~!~!~!~!~!~! כמו תמיד,מרגש, מיוחד, מטורף,, מצחיק!!! אוהד שר את "אל תגעו באהבה" והקדיש אותו לעוזי ז"ל, שר את כל השירים כמו תמיד חוץ מ"הרגע הבא"
חבל!! הוא לבש חולצה לבנה (לכבוד ראש השנה, חגיגי) הייתה לו מגבת אדומה לי באופן אישי הייתה תחושה של התחלה, לא יודעת למה... יש גם תמונות (צריך להקטין אותן קודם) ויש גם סרטונים (אבל שום דבר עוד לא הועבר למחשב). היה יום הולדת לסלעית (ביצוע מרגש להיום יום הולדת + סוכריה על מקל גדולה בצורת לב, חמודדדדד) ואחרון... אבל זה אחרון חביב!!! השיר "אל תברחי כשבא האור" הוקדש לליאת לכבוד יום הולדתה לפני יומיים!!! אלה הם הפרטים בעיקרון... חוץ מזה... אני רציתי לשמוע את "ילד מבית טוב" של עוזי... אני רוצה לשמוע את "הרגע הבא" היו כמה מלים שנשכחו להן, לא נוראאא.... היה יפה!!! אני עפה עכשיו לסדר את החדר... מרוב שבלגנתי אותו אין לי מיטה לישון עליה, ולחשוב שבדרך כלל אני מסודרת, אתם לא רוצים לדעת איך נראית המיטה שלי ברגעים אלה!!! לילה טוב!!! וסורי אם יש טעיויות, באמת שאני עייפה!!!!!

*אלו, *טעויות

ואם יש עוד דברים אז תקנו אותי.... הראש לא עובד עכשיו!!! עמכם הסליחה!!! אאההה כןןן!! וכל הכבוד לאוהד ולסלעית להב (מזל טוב לה), אייל הלר ואמיר פינטו!!!!!!!!

אוקיי אני משוגעת...

אין לי מושג מה אני רושמת ומה אני מתקנת... פשוט תתעלמוו אני כזו קרועההה

booksmeller1

New member
../images/Emo6.gifכל פעם נפעמת מחדש ממשהו אחר

אכן, היה, כתמיד, מעולה, מהנה, מרגש ומעורר. נורא שמחתי בשביל ליאת על הקדשת השיר האינטימית. אחסוך במילים גם כי יהיה קשה להרחיב וגם כי 3 ורבע לפנות בוקר

ayaliar

Well-known member
הופעה מדהימה!

ממש ממש נהניתי היום היו לו הרבה יותר אנרגיות מאשר בהופעה הקודמת (או ככה לפחות זה נראה לי) ובעקבות הבלוג האחרון, היו שירים שקיבלו קצת משמעות שונה. המקום היה די מלא והזיזו אותנו שולחן, החולצה היתה לבנה ובאופן כללי היתה תחושה של "חדש" באויר מאד שמחתי לשמוע את ההקדשה לליאתי המקסימה (שעכשיו סוף סוף אני יכולה להגיד שפגשתי. וגם את יעלוש) ואני חושבת שאם אני אאסוף את הסרטונים שאגרתי, יש לי אלבום שלם
באמת שהיה מעולה. כל מי שלא בא היום.. יש הזדמנות נוספת יום שלישי הקרוב ב-Lips בראשון לציון. אוהד חונך עיר חדשה
וזה הכל הולך לתרומה תמונות מחר

booksmeller1

New member
היה נפלא לפגוש גם אותך איה! ולגבי..

הופעות הבאות, שמתי לב שאין הופעה בתמונע חודש הבא וניסיתי לשאול אותו לגבי זה אך הוא ברח לי לאיה
ולא ענה לי. אני תוהה אם זה סיום שיווק הדיסק הראשון שלו
תמיד אני מרגישה מן "HIGH" אדיר בהופעה וכשאני יוצאת ומגיעה הביתה יש בי ריקנות לא מוסברת. ניסיתי להסביר אותה לעצמי אתמול בלילה..אולי הצלחתי. אבל לדעת זה לא עוזר :) אני מאוד מחכה לדיסק הבא. ושוב, שתהיה שנה נהדרת לכולנו!

dabnir15

New member
שלי:)

כמובןחזרנו למקום הטבעי שלנו וכל כך נהנתי. הייתה הופעה מצחיקה, מרגשת ונחמדה מאוד. גם אצל עדי גם לי היה חסר "הרגע הבא", אבל השיר החדש (שכבר שמענו בפעם הקודמת, לראשונה פשוט יפה). כמו שכבר כתבו לפני אוהד החליף חולצה ללבן (לא לדאוג הוא חזר לשחור מיד אחרי ההופעה). סלעית המוכשרת חגגה אתמול יומלדת וזה היה רגע מאוד נחמד :) זהו בערך:)

הופעה מדהימה!!!!

מעולם לא התרגשתי ככה, "אל תברחי כשבא האור" השיר שאוהד הקדיש ליום הולדתי גרם לי לחייך ולהתרגש ברמות שלא תארתי לעצמי שאני מסוגלת. "אל תגעו באהבה" בשיר הזה בכיתי וניסיתי לא לבכות בצורה הסטרית, נשבעת לכם זה לא קרה לי מעולם
קשה לי להסביר את התחושה, פשוט הדמעות זלגו מעצמן בשיר הזה
לא צילמתי כי לא הסכמתי לאחי לצלם עם הפלאפון כי המצלמת פלאפון עושה רעש מוזר, ויש לו פלאש שמעוור אנשים לא רציתי להבהיל את אוהד
מאחורי הקלעים יצא לי לפגוש את איה המנהלת שלנו
רינת הייתה חסרה לי, גם חרות. דיברתי עם יעל, עדי וניר, וסליחה עם שכחתי עוד שמות. אתם מקסימים!
תודה רבה אוהד על השיר, תודה על החיוך שהשארת לי אחרי ההופעה. כי אתמול בהופעה "מתוך האפילה ראיתי את האור"!

MeMaA

New member
../images/Emo24.gifלא יאומן!!!!

ליאת, אני רוצה להודות לך מכל הלב על הפרטים שנתת לי על ההופעה... בזכותך ידעתי על קיומה, איפה לקנות כרטיס ופשוט לא יאומן כמה נהנינתי.. זו היתה ההופעה הראשונה של אוהד בה הייתי ואני פשוט יצאתי ממנה בתחושה מדהימה. אחת ההופעות הטובות ביותר שראיתי בחיי, לא יאומן כמה אנושי הבן אדם הזה. הוא הדהים אותי, הוא שר כל כך אמיתי, כל כך מתחבר לשירים שלו וזה מרגש לראות אותו מופיע. כל הסיפורים הקצרים שלו, "בלי פאנץ'" קרעו אותי מצחוק, כל האינטימיות הזו של המקום וגם כל הקדשות השירים שלו... גם לך.. הייתי בשוק. נהניתי פשוט מהכל, גם מהשירים המוכרים לי מהדיסק, כמובן וגם מכל השירים החדשים ששמעתי פעם ראשונה.. פעם ראשונה שנהניתי להקשיב לשירים שאני לא מכירה ובאמת להבין אותם. בכל מקרה אני שמחה שבאתי וחבל לי שלא יצא לי ללכת לעוד הופעה שלו לפני שאני מתגייסת אבל בכל מקרה רציתי להודות לך מכל הלב... שתהיה שנה טובה!!!!!!

ההופעה - Part 1

הייתה באמת הרגשה של משהו חדש, שונה, אוהד התרגש מאוד.. היו לי רגעים ממש קשים בהופעה, שפתאום חשבתי על הדברים שאוהד כתב בבלוג, על הקשיים והבעיות וכל מה שעובר עליו, אני לא יודע אם רק אני שמתי לב, אבל כשהוא שר את נוקטורנו ואז עוד שני שירים (כשהוא היה לבד על הבמה) אני אישית ראיתי המון עצב בעיניים, הוא היה מכונס בתוך עצמו, ושר בקול רועד, זה היה אחד הרגעים היותר מרגשים מבחינתי, שבו חזרה והכתה בי ההבנה של למה אני כל כך אוהב ומעריך את אוהד כיוצר וזמר, בכל רגע מחדש אוהד חי את השירים שלו, חי את אותם רגעים בחיים, השירים שמגיעים מהמקומות הכי אינטימיים והכי אישיים, מתוך הכאב והשמחה. נהנתי מאוד, התרגשתי מאוד, תודה. ועכשיו אני צריך לכתוב את Part 2 על השירים עצמם בהופעה, אבל כרגיל אני בבלקאוט, שמישהו בבקשה יעלה את רשימת השירים לפי הסדר

ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifתמונות מההופעה../images/Emo41.gif

שוב כמו תמיד, בלי פלאש.. אז אין המון תהנו

למעלה