ההופעה

OoנויoO

New member
במאת מתי יש להם הופעה?

אם הם בכלל ירצו להופיע אחרי כל מה שקרה היום

OoנויoO

New member
גם לדעתי אחרי היום...

ולא שקרה משהו לאחד מהםם לשלושה וזה כבר הגזמהההה!!!בקיצוררר בושההה

מאמינה לך..

יווו איך התעצבנתי עליהם אני מזה עצובה ועצבנית עכשיו ...אני בטוחה שאם באמת יהיה הופעה בעזריאלי זה לא יהייה ככה כי בעזריאלי זה מקום גדול ויש בו המון מאבטחים ...לפחות אני יראה אותם שמה.... אני בטוח לא יתנהג ככה אני פשוט מתה עליהם ואני לא רוצה שבחיים יקרה להם משו ....אפשר לבוא עליהם אחרי ההופעה ולהגיד ששהופעה היתה יפההה להצטלם איתם ולתת להם מכתבים ומתנות אבל להתנהג כמו ילדות מפגרות. לאלו שעשו את זה פשוט אין חייםם הם חתיכת ילדות מ=ש=ו=ג=ע=ו=ת הם אנשים כמונו ולא צריך להתנהג ככה!! אני מאחלת לאושרי שרון וביחוש ---->החלמה מהירה

את צודקת עזריאלי מקום גדול!

אויי אני מזה עצבנית ועצובה על מה שרה היום יש לי מזל שלא באתי!

OoנויoO

New member
הודעה לכולםםם!!

אם באמת תתקים הופעה בעזריאלי (הלוואי) כל מי שמתכוונת ללכת כמוי למשל אז תשתדע לכבד אותם ולהרגיע עם ההתנהגות הזאת כי לפי כל הספורים זה מחרידדד אז אנחנו צריכותת ללמוד ממה שקרה פה!!

OoנויoO

New member
נצל"ש

החלמה מהירה לאושרוש ביחוש ושרונוששש תהיו בריאים ושנזכה לראות אותכם שוב בלי בלאגנים!!

OoנויoO

New member
נצל"ש

אני פרשתי לטלויזיה מחר אני יתחבר... החלמה מהירב לבניםםם...

מור תעשי לי טובה רק משוגעותת

מטורפות בהמות משוגעות מפגרות סתומות חיות אין לי מילים על מה שקרה שםם מניאקיות עלק אוהבות אותםםם עם הן היו אוהבות אותם אז הן לא היו מתנהגות ככהההה אוףףףףףףףףףף

OoנויoO

New member
כנסו...

לדעתי עד שתגיע ההופעה בעזריאלי בגלל שהם בטח יקחו קצת ספייס מכל ההופעות.... בכל זאת זה היה מפחידד..ומבהיל תחשבו מה עובר עליהם...

למעלה