ההופעות אתמול מי שהיה בחיפה ובהרצליה... חוויות ופלייליסט לכאן
מ מעכבת New member 8/6/07 #1 ההופעות אתמול../images/Emo168.gif מי שהיה בחיפה ובהרצליה... חוויות ופלייליסט לכאן
S shira ofek New member 8/6/07 #2 הייתי בהרצליה היתה הופעת להיטים רגילה כזו.. פלייליסט לא לפי הסדר: מחר שנינו שווים זה רק הלב עונות המכתב כשאתה כאן שחור לבן יומן מסע נשל הנחש סוף העולם עצוב בלעדייך השיר שלנו לא זוכרת כרגע עוד.. היה כיף אבל
הייתי בהרצליה היתה הופעת להיטים רגילה כזו.. פלייליסט לא לפי הסדר: מחר שנינו שווים זה רק הלב עונות המכתב כשאתה כאן שחור לבן יומן מסע נשל הנחש סוף העולם עצוב בלעדייך השיר שלנו לא זוכרת כרגע עוד.. היה כיף אבל
R ronaldo777 New member 8/6/07 #5 על הבמה אני ייחצנתי את האירוע והיה נחמד. הכי כיף היה שכל ההופעה של אביב אני הייתי על הבמה, ועם הצוות שלו ושתינו בירות ביחד היה צחוקים.
על הבמה אני ייחצנתי את האירוע והיה נחמד. הכי כיף היה שכל ההופעה של אביב אני הייתי על הבמה, ועם הצוות שלו ושתינו בירות ביחד היה צחוקים.
ע עדן גפן New member 9/6/07 #31 ?/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| מה לעזאזל מעורר רחמים בזה?/tapuzforum/images/emo122.gif
ע עדן גפן New member 10/6/07 #35 מה פתטי בזה?..../images/Emo190.gif|פיס| זה שיר מעולה, ואביב מבצע אותו מעולה.
ע עדן גפן New member 10/6/07 #36 ו..../images/Emo190.gif|פיס| זה שנינט שרה אותו, לא עושה אותו פחות טוב.. זה שהוא להיט לא עושה אותו פחות טוב! כמו שאמרתי, זה שיר טוב [לפחות בעיניי].
ו..../images/Emo190.gif|פיס| זה שנינט שרה אותו, לא עושה אותו פחות טוב.. זה שהוא להיט לא עושה אותו פחות טוב! כמו שאמרתי, זה שיר טוב [לפחות בעיניי].
ע עדן גפן New member 10/6/07 #38 שיר אהבה מעולה בעיניי../tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| נורא יפה.. אהבה נורא יפה יש שם.. ואל תדברי בשמי ותחשבי שאת יודעת מאיזו סיבה אהבתי את השיר, כי את לא מכירה אותי בכלל. אל תעלי השערות על מי שאני.
שיר אהבה מעולה בעיניי../tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| נורא יפה.. אהבה נורא יפה יש שם.. ואל תדברי בשמי ותחשבי שאת יודעת מאיזו סיבה אהבתי את השיר, כי את לא מכירה אותי בכלל. אל תעלי השערות על מי שאני.
S S h A b i T New member 10/6/07 #41 מי שאת, מה שאת וכמה שאת ממש לא מעניין אותי. אז מה שבטוח לא עשיתי זה לעלות השערות לגבי זה. או שיש לך קשיים בהבנת הנקרא או שאת סתם פרנואידית.
מי שאת, מה שאת וכמה שאת ממש לא מעניין אותי. אז מה שבטוח לא עשיתי זה לעלות השערות לגבי זה. או שיש לך קשיים בהבנת הנקרא או שאת סתם פרנואידית.
S shmuelr New member 10/6/07 #43 עכשיו ברצינות. אולי די עם ה |פיס| הטפשי הזה? חלאססססססססססססססססססססססססססססססססס