ההופעות הבאות של דניאל

DeathAhead

New member
ההופעות הבאות של דניאל

למישהו יש מושג מתי יש לדניאל הופעה בת"א? ואם אפשר אז גם קצת פרטים איפה מתי וכו'.. תודה רבה...

MaayaNushit

New member
אממ...

ב4.10 בזאפה ת"א, זה הופעה גם שלו וגם של אביב גפן.. וב6.10 בקיוג'ה בר בכפר ויתקין עם אביב.. (זה מקום כל-כך כייף!!) ואני יודעת שרצית רק ת"א,אבל כיף בקיוג'ה.. +כבר רשמתי את ההודעה הזאת מקודם אז פשוט העתקתי..

MaayaNushit

New member
אממ...

ב4.10 בזאפה ת"א, זה הופעה גם שלו וגם של אביב גפן.. וב6.10 בקיוג'ה בר בכפר ויתקין עם אביב.. (זה מקום כל-כך כייף!!) ואני יודעת שרצית רק ת"א,אבל כיף בקיוג'ה.. +כבר רשמתי את ההודעה הזאת מקודם אז פשוט העתקתי..

S h A b i T

New member
היא רוצה הופעות של דניאל

לא של אביב גפן. עם כל הכבוד.. זה לא אותו דבר.

MaayaNushit

New member
פסדר.

אבל אין הופעות בזמן הקרוב חוצ מזו, ואם היא רוצה הופעה של דניאל בת"א, מה אכפת לה להרוויח בדרך גם הופעה של אביב?.

DeathAhead

New member
אני לא כ"כ אוהבת את אביב

אפשר לומר שאני גם מתעבת אותו במידה מה. אבל תודה בכל מקרה! :) אני פשוט המון המון זמן רוצה ללכת לראות את דניאל בהופעה חיה, אבל אני לא שומעת על הופעות שלו בשום מקום... חבל..

MaayaNushit

New member
טוב..

רק ניסיתי לעזור..
ואם את כל-כך רוצה לראות את דניאל, אולי תוכלי לסבול קצת את אביב... למרות שלטעמי זה לא לסבול:]

S h A b i T

New member
מממ

הרעיון בללכת להופעה זה לשמוע מוזיקה שאת אוהבת.. להסתכל על דניאל היא יכולה בתמונות בחוברת של רבותה יש שם תמונות מעולות
כל מקרה הופעה של אביב, זה לא הופעה של דניאל.

MaayaNushit

New member
אבל

אמרוו שגם דניאל מופיע שם חוצ מבתור המלווה של אביב,גם בתור עצמו טוב לא משנההה אם היא רוצה שתלך,היא לא רוצה שלא תלך אני רק יידעתי אותה

S h A b i T

New member
לפעמים

הוא שר את אהבה.. וזה גם לא תמיד. אני לא הייתי משלמת 110 ש"ח בשביל ללכת לראות הופעה שלא אהנה בה בשביל שיר אחד שלא בטוח שהוא ישיר. יהיה טוב

למעלה