ההופעות הבאות

איף

New member
ההופעות הבאות

יום ה', 18.6 - פאב הפרה - מושב שבי ציון בשעה 21:00. טלפון להזמנת כרטיסים: תומר - 052-3452649 יום ה', 25.6 - זאפה הרצליה בשעה 22:00 . טלפון להזמנת כרטיסים: 03-7674646 מזכירה לכם - במידה ואתם רוצים לקבל זוג כרטיסים מהפורום תמורת סיקור הופעה , אתם מוזמנים לשלוח לי מסר אישי ואני אבדוק אם ניתן לחלק כרטיסים להופעה המבוקשת.
אגב, נשמח לקבל סיקורי הופעה גם מאנשים שלא מבקשים כרטיסים וסתם בא להם לשתף אותנו.

איף

New member
אגב, למקרה שמישהו תוהה איפה זה מושב שבי ציון

(אני יודעת שאני תהיתי) זה בצפון - ליד נהריה. אז מי גר שם/ מתכנן להיות באזור ביום חמישי הקרוב ?!? לכו להופעה!!!

nadd

New member
ההופעה בשבי ציון

מאיר בנאי בגיל הבגרות היה הזמר האהוב עליי. המתנו כשעה לתחילת ההופעה, מקום לא גדול במיוחד הגיעו בטווח גילאים מכל הקשת מאיר בהתחלה הצהיר כי הוא ידבר במהלך המופע אך באיזשהו שלב מישהו מהקהל אמר לו - "מי שרוצה לשמוע דיבורים שיפתח רדיו" כך ציטט מאיר ואכן מאיר לא נתן אף קטע קישור במהלך המופע. ההתחלה היתה קצת רועשת, שירים שלא מוכרים לי הסאונד לא היה במיטבו וכך גם הביצוע. אט אט התחיל לשלב שירים שדיברו אלי ואל הקהל שיצטרף. את השיר גשם ביצע לבד על הבמה עם הקלידים מאוד יפה. מכאן ואילך השירים היו יותר טובים, ונראה כי מאיר נהנה יותר לשיר אותם. הוא חתם את המופע בשיר שער הרחמים. סה"כ הופעה נחמדה

איף

New member
תודה רבה על הסיקור!

האמת שתהיתי אם מישהו ממשתתפי הפורום יהיה בהופעה.
מגניב שנהנית!

ms pizza

New member
מה??? מגניב ביותר..

איזה כייף - 99% שאני שם.. תודה על המידע !!

למעלה