ההופעות הקרובות בברלין/קלן

next7

New member
ההופעות הקרובות בברלין/קלן

היי אנשים! אני חדש פה, ות'אמת? גם בדרך כלל לא כותב בפורומים שאני נמצא בהם אבל אני חייב להגיד שאני פשוט מאוהב בלהקה הזאת! והסיבה העיקרית לכתיבת הודעה זו היא....שאני כבר איזה חודש חושב על לטוס להופעה שלהם בברלין/קלן (כי אלו הופעות רק שלהם והטיסות לשם הכי זולות) ואף אחד מהחברים שלי לא באמת אוהב אותם כמוני, בטח שלא ברמה של לטוס לראות אותם. בקיצור, מי בא איתי? :)) אגב נעים מאוד, אני דני :)

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

תמיד כיף לגלות עוד מעריץ של קין!
האמת אתה יכול לטוס להופעה בלבנון, זה גם רק הם וזה יותר קרוב. סתם
ובכן, מה התאריכים של גרמניה?

next7

New member
תודה רבה!

ההופעה בקלן היא ב16.6 וברלין ב17.6. כלומר עוד פחות משבוע שזה..ממש קרוב :) וכן, אי אפשר היה שלא לשים לב למירמור "הקל" שיש בפורום כלפי ההופעה המתוכננת בלבנון. האמת? אין לי שום טיפת מירמור על העניין מהסיבה הפשוטה שמדובר בפסטיבל שהזמין אותם להופיע, שזה אומר שהם זוכים למימון מלא, ומראש, ללא קשר לכמות האנשים שיבואו. אז קצת קשה להאשים אותם. אני כמעט בטוח שבכדי להביא אותם לישראל, הם צריכים חברת הפקות שתביא ותממן את העניין (בדיוק כמו ששוקי וייס או live nations עושים עם אמנים שנחשבים לממש גדולים) ולא יכולים "סתם" לקפוץ לביקור כשבא להם מבלי להסתכן בהפסדים. זה הכל ביזנס הרי. ואת יודעת מה? קחי את פלסיבו לדוגמא. זה ידוע שהם פרו ערבים וגם הופיעו מספיק פעמים בלבנון מבלי לחשוב לשניה על להופיע גם פה. זה אומר שהמוזיקה שלהם תהיה פחות טובה פתאום? ממש לא. אני אשנא אותם על זה? מה אכפת לי. שיחשבו ויעשו מה שבא להם :) אני רק יודע שאני מת על המוזיקה שלהם (למרות שהאלבום האחרון היה נפילה) ומעבר לזה, אין מה להתעסק בזה כל כך, לדעתי בכל אופן :)

אופס נמחק התוכן, הנה זה ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, שתבין- העמדה שלי היא לא נגד לבנון (כלומר, אם הם היו עושים גם בלבנון וגם בישראל לא היה אכפת לי כמובן!) היא העובדה שיש יותר מעריצים, יותר יחס ויותר לחץ ממעריצים בישראל והם פשוט דילגו עלינו ככה בקלילות! כשהם יודעים טוב מאוד כמה אנחנו רוצים שהם יבואו לישראל וכו'. כבר דיברתי כמה פעמים עם חברי הלהקה והמנג'ר שלהם ומנהלת הפורום הרשמי וכולם יודעים כמה שאנחנו רוצים את קין בארץ (ראה הקליפ לספריילינג
) נכון, צריך גם שיתוף פעולה מצד גורמים מממנים בישראל ואולי מדובר בחוסר קשר עם המפיקים, אבל זה היחס (או חוסר היחס) שאנחנו מקבלים מהאתר הרשמי הארור, ששלחנו להם הרבה מיילים ואני באופן אישי שלחתי להם מייל רשמי בתור מנהלת פורום הישראלי והם פשוט לא טורחים אפילו לענות...! (והם עונים במייל הזה כמו טאטא'לה בנושאים אחרים) זה קצת מעצבן בקיצור... אבל יש לי עדיין תקווה תמימה שהם יגיעו... ואולי הסיבה שהם לא אומרים משהו עדיין זה כי הם לא רוצים שיבטלו להם את ההופעות בדובאי ולבנון או משהו כזה... עכשיו בקשר להופעות! אני גרה עקרונית בלונדון (נכון לעכשיו
) ויש מצב שאני אקפוץ לשם אם אני אמצא איזה דיל טוב... אבל זה רק אם אני אמצא! אז לא בטוח.. זה בכלל עוזר לך אם לא טסים איתך מהארץ??

next7

New member
אממ...

אני יכול להגיד לך בכנות, שאם אני הייתי במקומם, גם אני הייתי מפסיק להגיב להודעות מסוג זה בשלב מסויים. ולא מתוך רוע חס וחלילה או חוסר אכפתיות אלא מתוך ידיעה ששום תשובה לא תספק או תמנע מאותה קבוצת מעריצים לשוב ולשאול שאלות יותר ויותר קונקרטיות, שגם להן, אין תשובה בינתיים. עד שהתשובה לא תהיה "כן! הם באים וזה הולך לקרות בחודשים הקרובים, stay tuned!" אני לא באמת רואה סיבה מצידם להמשיך ולהגיד "בינתיים זה לא הולך לקרות כי..." מה שכן יאמר לזכותך ולזכות כל אותם המעריצים ששולחים מכתבים בנושא, זה שבאמת גרמתם להם להבין שמחכים להם פה ולא מעט אנשים! זה ביג דיל כי זה מה שהולך להביא אותם בשלב מסויים כשאותו מפיק/מממן יתחיל במגעים להבאתם, והם כבר יוכלו לענות בחיוב כי הם יודעים שיהיה קהל והרבה, בוודאות יתרה ;) בשורה התחתונה,תמשיכי ליהנות מהמוזיקה, תמשיכי לבוא להופעות וכל זאת ללא עצבים מיותרים, שלרוב, שמורים לאותם אנשי עסקים שאמורים להביא אותם בשלב מסויים :) חבל שדבר כזה יהרוס לך משהו כל כך יפה כמו האהבה למוזיקה שאת אוהבת, ובנוגע להופעות, האמת שזה לא כל כך עוזר לי אם את לא באה מהארץ אבל אם וכאשר זה יצא לפועל, אני בהחלט אשמח לפגוש אותך שם :) אגב! אם את מלונדון, בטח היית בהופעה שם ב30 למאי לא? איך היה??

עדיף תשובה מאשר כלום..

ולא צריך להיות קשר בין האהבה למוזיקה שלהם לבין העובדה שהם לא מתכוונים להופיע בארץ. שכן כאשר הם כבר יבואו להופיע בארץ זה כבר יאבד את טעם כי לא יאהבו אותם יותר.. לכן צריך לשים קו הפרדה בין שני הדברים.. הקטע בלבנון בהחלט הכעיס אבל לא הפסקתי לשמוע אותם בגלל זה!

כן אבל זה העניין שלמעריצים ממקסיקו הם מגיבים.

טוב נו
בכל מקרה.. לעניין ההופעות- לא הייתי ב30 במאי.. אבל הייתי ברבות אחרות
אני מקווה אבל שתהיה עוד הופעה לפני שאני עוזבת
או שלפחות אחליף איזה מילה עם ריצ'רד.. אבל רוב הסיכויים שלו כי הם טוחנים הופעות הקיץ כמו מטורפים!!

למעלה