ההופעות של כפר המוזיקה 2007 !
G galush29 New member 9/7/07 #5 לי כבר יש כרטיס:] הנה הרשימה של ההופעה ביום של אביב: 7.8 21:00 -שיי גבסו,נינט מארחת את ביט 69 23:00 -אביב גפן מארח את אלכס 2:00-מלכת הפלקט זהו:]
לי כבר יש כרטיס:] הנה הרשימה של ההופעה ביום של אביב: 7.8 21:00 -שיי גבסו,נינט מארחת את ביט 69 23:00 -אביב גפן מארח את אלכס 2:00-מלכת הפלקט זהו:]
G galush29 New member 9/7/07 #7 הממ אין לי מושג,אמא שלי עובדת בקוקה קולה אז לעובדים כבר חילקו כרטיסים,אני מניחה שכבר אפשר להזמין.
P plane crazy New member 10/7/07 #9 ../images/Emo46.gif את מודעת לזה שאני נורא רוצה להרוג אותך עכשיו? תביני.. אני נלחם על כל פקק ופקק רק בשביל להשיג כרטיסים לי ולידידה.. ואת.. מפונקת..... אמא עובדת בקוקה קולה!!!!! סתם נו שיהיה רק בכיף! הרוות! תהני!
../images/Emo46.gif את מודעת לזה שאני נורא רוצה להרוג אותך עכשיו? תביני.. אני נלחם על כל פקק ופקק רק בשביל להשיג כרטיסים לי ולידידה.. ואת.. מפונקת..... אמא עובדת בקוקה קולה!!!!! סתם נו שיהיה רק בכיף! הרוות! תהני!
G galush29 New member 10/7/07 #13 חחחחחחXD מצטערת לא אשמתי שהיא בחרה בעבודה הזאת..למרות שאין תלונות!קוקה קולה חינם,כרטיסים חינם,אני נכנסת לראות את אביב מאחורה בניצנים החיים יפים שאמא שלי עובדת שםXD בכל מקרה,בהצלחה לך באסיפת פקקיםP:
חחחחחחXD מצטערת לא אשמתי שהיא בחרה בעבודה הזאת..למרות שאין תלונות!קוקה קולה חינם,כרטיסים חינם,אני נכנסת לראות את אביב מאחורה בניצנים החיים יפים שאמא שלי עובדת שםXD בכל מקרה,בהצלחה לך באסיפת פקקיםP:
H Hosh17 New member 10/7/07 #11 לגמרי גם סדר ההופעות וכל זה דפקו הופעות טובות עם כל מיני פיסטוקים מעפנים בין לבין יוצא שאני צריכה לבוא כמעט כל יום רק בשביל הופעה אחת
לגמרי גם סדר ההופעות וכל זה דפקו הופעות טובות עם כל מיני פיסטוקים מעפנים בין לבין יוצא שאני צריכה לבוא כמעט כל יום רק בשביל הופעה אחת