ההופעות של שרון

noooga

New member
ההופעות של שרון../images/Emo79.gif

האם הייתם בהופעה/הופעות של שרון? אם כן, בבקשה ספרו איך היה.

noooga

New member
טוב,

אז אני הייתי בשתי הופעות של שרון ושתיהן היו בקמלוט ת"א. בהופעה הראשונה היה ממש ממש מדהים! בכלל- כל היום הזה היה מדהים (לא נפרט) וזה היה השלב המשמח לפני אחרון של היום המקסים הזה.. ההופעה הראשונה ממש ממש זכורה לי בטוב במיוחד כי שרתי בקולי קולות כי המוזיקה הייתה כ"כ חזקה (כמו בכל הופעה..) ופשוט היה מדהים!! בהופעה השניה קצת פחות נהנתי.. אני לא אגיד בכלל לא נהנתי- להפך! נהנתי מאוד מאוד פשוט ההופעה הראשונה קבעה סטנדרט שהיה ממש קשה לעקוף אותו. בקיצור, אני כבר מחכה לעוד הופעה עם כל השירים הישנים והחדשים יחד, לשיר בקול את השירים שאני כ"כ אוהבת וזהו, פשוט להנות!

שלמונזה

New member
הופעות של שרון ../images/Emo168.gif

הייתי בשתיים וחצי הופעות! תשאלו למה חצי? כי אני אף פעם לא ממש מחשיבה את ניצנים... ההופעה הראשונה היתה בקמלוט, הייתי לבד
ולמרות שלא הכרתי את כל השירים [לדעתי עוד לפני שהיה לי את האלבום] נהניתי מאוד. אווירה טובה, קהל סבבה ושרון שר פעמיים את סיכוי קלוש. ההופעה השנייה הייתי עם חברה שלה וחברים שלה, היינו ממש מתחת לבמה. זה אחרי יום השואה
היתה הופעה טובה ממש, כמובן שנהניתי איך אפשר שלא. זה היה כבר אחרי שקניתי את שתי הדיסקים של שרון אז הכרתי יותר שירים. ההופעה האחרונה היתה בניצנים, בזמן שעברי לידר היה על הבמה המרכזית אני כבר התמקמתי באוהל של ההופעה של שרון וראיתי אותם עושים חזרות. היו מסביבי חברים שלא הכירו את השירים של שרון ובכ"ז נהנו בעיקר בגלל השירים של אבטיפוס. היה מוי כיף, ואני רוצה עוד הופעה!!! [אז מה אם סוגרים את הקמלוט
]

Principesa Reut

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif סוגרים את הקמלוט?!?!

אני... המממ... אני הייתי בכל ההופעות של שרון
מההופעה הראשונה הראשונה שהייתה בבארבי בחופש הגדול של שנה שעברה, דרך הופעת האיחוד של שרון עם אבטיפוס ב6.1 ועד ההופעה האחרונה שהייתה לו... אולי בעצם לא הייתי באחת או בשתיים.. אבל לא נורא

שלמונזה

New member
כבר לא ממש ברור לי ../images/Emo168.gif

מה קורה שם, אני מקווה שלא. פעם אחרונה ששמעתי זה כן אבל מאז לא שמעתי עוד הרבה על זה, בגלל תלונות של שכנים על הרעש

hodayoyo

New member
נו...../images/Emo60.gif

יום אחד אני ממש אהיה בהופעה. מעצבן שמדברים על הופעות כשההופעות האחרונות שהייתי בהן היו ווליום ת"א שזה לא ממש נחשב הופעות נורמליות

למעלה