ההורוסקופ של השר יעקב נאמן

ההורוסקופ של השר יעקב נאמן

מהיום נפתח בסדרת כתבות על האישים אשר ממלאים תפקידים פוליטיים מרכזיים בממשלת ישראל, הסדרה נועדה לנסות ולהראות את הצדדים השונים באישיותם של אישים אלו המשפיעים על חיינו היום יומיים. את הסדרה ערך והכין האסטרולוג והנומרולוג אודי ברגר אשר עוסק במקצוע שנים רבות ונחשב לשם דבר בתחומו במדינת ישראל. האישיות הפוליטית הראשונה שאנו עוסקים בה היא שר המשפטים הפרופסור יעקב נאמן. נכתב והובא לפרסום על ידי : אלכס לוין המפה האסטרולוגית וניתוח הקווים לדמותו של יעקב נאמן הוכנו על ידי : האסטרולוג אודי ברגר תחילה ארשום כמה מילים על ניתוח מפת הלידה – היבטים עיקריים: במבט קצר ומהיר במפת הלידה, אפשרי להבחין בגראנד סקוור ( היבט קשה מאוד המורכב מארבע זוויות של 90 מעלות ) יחד עם זאת, אפשרי להבחין בגראנד טראינג ( משולש חיובי גדול – של 120 מעלות ) יכולותיו של נאמן רבות בתחומי לימוד, רכישת המידע והעברתם הלאה. יכולותיו: להתמזג, ליצור מערכת יחסים הרמונית ואהבה בין עמיתיו לעבודה גבוהות ביותר. בבסיס האספקטים הכוכביים אפשרי להבחין בהיבט שלילי ( מארס 90 מעלות עם אוראנוס ) אשר מנע משר המשפטים לשמור על איזון מושלם בין: יצירתו האמנותית, הילדים, תחביביו ולבין הקריירה-למרות שנלחם לשלב בין התחומים. יעקב נאמן הינו אדם נעים הליכות, צנוע ונאמן לתפקידיו כמו גם לחבריו. אהבת הטבע והיופי באים לידי ביטוי ומסתכמת בצפייה בסרטיי טבע, יותר מאשר לבקר פיזית באותם מקומות רחוקים... ואקזוטיים. סגולותיו הרבות זימנו לו מתנגדים שראו בו כאיש השואף ליותר מידי- חיפשו ועדיין מפשפשים בכשרות הליכותיו. עברו הקרוב, ההווה ועתידו בתחום הקריירה: במט חטוף על הכוכבים המקודמים, מצאתי בנקל הסבר לגבי הצלחתו הנוכחית. היה זה כתוצאה ממעברו של סטורן דרך בית 9, החל מה- 01/01/09 ושימשיך לשהות בו עד לאוקטובר 2009. אם כן המצב הקוסמי החיובי הנ''ל, הקנה ליעקב נאמן, את המזל להיבחר למשרתו הרמה הנוכחית - כשר המשפטים של מדינת ישראל. בית ומשפחה יעקב נאמן מאופיין ברגישות כלפי המשפחה, אך מנגד גם ידוע בעשרות עיסוקיו החשובים - הנלווים. בנקודה זו אזכיר שכתוצאה מהעובדה המגבילה של עיסוקיו במגוונים, נפגמה מעט יכולתו לשלב בין הצד הקרייריסטי ולבין זו הקשורה להשקעה בתומי הבית. במבט מקודם לעתיד, אני מוצא את יופיטר במעבר בצמידות ליופיטר במפת הלידה בין ה- 9/5/10 ולבין ה- 31/03/11 בבית מס' 4, שיפתח בפניו את הצוהר להשקיע ולקצור סוף סוף בתחומי הבית. בעקבות זאת, צפויים לו אירועים מגבשים ומשמחים ביותר, בחיק משפחתו הקרובה. מבט על התחום הבריאותי בריאותו העתידית תתבטא בלחצים באזור מעברי הנשימה ובאזור הלב. יתכנו בדיקות וטיפולים שונים בהקשר זה - בחצייה השני של שנת 2011. בנובמבר אותה שנה, הוא יצא מזה מחוזק ובריא, יותר משהיה. עתידו של השר יעקב נאמן בתחומי הכספים והרגשות יופיטר במעבר יוצר צמידות למארס במפת הלידה בבית 2 בין ה- 01/01/09 ולבין ה-08/09/10 . עובדה כוכבית זו תעורר מחדש את דחפיו המודחקים, בנוגע לניקוי סופי של שמו הנקשר בפרשיות שונות. בין התאריכים הנ''ל יזכה נאמן להגשים את שאיפת ליבו זו. כמו כן, יבחר לוועדה אשר תקבע את הסדרי הכספים הנוגעים למיעוטי היכולת ולקרבנות העבר: הצבאי ולשואת העם היהודי. יעקב נאמן יצליח ליישר קו עם אלה שסברו ( בניגוד לדעת הרוב ) שהוא דווקא בעד עשיית הצדק כלפי החלשים והנדכאים - באשר הם. עתידו הפוליטי של השר נאמן לשנים הבאות יופיטר במעבר בין ה- 28/08/10 ולבין ה- 31/12/11 ישהה בצמידות לסטורן. מצב כוכבי זה יסייע לנאמן להגיע להכרה- אישית וחיצונית- בעבודתו הברוכה, כמו גם לביסוס מעמדו הפוליטי בתוך מפלגתו. תוך שהוא ממשיך בעבודתו הענפה והברוכה, תעלה מועמדותו העתידית למשרה מקודמת, שתחילה תדובר ותתגבש בחדרי חדרים. אקט סודי, ראשוני ומשמעותי זה, עשוי לקשור את שמו של שר המשפטים יעקב נאמן, למועמדותו הוודאית למשרת הנשיא הבא, אי שם בעשור הקרוב. ולסיום, תוספת קטנה: אני סבור ומעריך כי יעקב נאמן יישאר עוד הרבה זמן בתחום המדיני והפוליטי ושהפעם לא ימהר לנטוש את משרתו לטובת... עבודתו הפרטית – כפי שעשה בעבר.

אני חושב שאתה צודק

אני חושב שאת הצודק , בכול זאת אני מתנצל, אין אני חובב קונספירציות אך אם זה בפורום ,מעניין מעכשיו מה יגידו הגולשים על ההורוסקופ של השר נאמן, בכול אופן עברתי היום על כל הפורום, ממש מעניין, ברצוני לברך את כל חברי הפורום בשבוע טוב ומלא קונספירציות.

Gilliana

New member
ושבוע טוב גם לך

אבל "צודק" אני בטח לא. שים לב לכינוי שלי...

נו טוב

מי יכול להתמודד עם יו"ר העמותה שהנושא שלה חוצנים, אני שלא מבין בנושא כלום , אף איני מתעניין בנושא. בכול אופן אני חושב שהנושא מסקרן אך מלא תהיות, בחלקו הגדול מפוברק על ידי אנשים רבים, מלא קונספירציות, אני בטוח שיש חיים בגלקסיות אחרות, אך הם איי שם אלפי שנות אור מאיתנו, לא חשובה חוכמתם אך הם בחיים לא הגיעו ולא יגיעו דווקא לכוכב שלנו, ואם כן זה יקרה בעוד מיליוני שנים ואף אחד לא ישרוד טיסה כגון זאת גם אם יהיה לנו דמייון פרוע באופן מיוחד. עד כאן הנושא הזה. שבוע טוב לך ולכל הגולשים באתר.

Gilliana

New member
אתה טועה, אבל לא ניכנס לדיון כאן

ומכיוון שאתה מודה שאתה לא מבין כלום בנושא, רק אציין שהם לא חייבים להגיע הנה דווקא בטיסה (ע"ע תאוריית חורי התולעת של איינשטיין וקיפול מרחב החלל-זמן). לגבי פיברוקים - גם זה יש, אבל ממש לא "בחלקו הגדול". בכל מקרה, אם הנושא מעניין אותך, אתה מוזמן לאתר העמותה ולהתחיל להבין.

מודה ועוזב ירוחם

אני לא בין בכול בנושא כלום, הנושא מעניין אך נושאים אחרים מעסיקים אותו, אין לי זמן לכלום, גם בגלל מחלת הסרטן שאני חולה בה , גם בגלל העיסוקים הרבים בהם אני עוסק, כך שלא נשאר לי זמן לישון. שבוע טוב לכל הקוראים באתר

Gilliana

New member
מאחלת לך רפואה שלמה והחלמה מהירה

במהרה בקרוב בימינו אמן.

תודה אך לצערי אין ריפוי למחלה הספציפית הזאת

שמה של המחלה הוא מולטיפלאי מיאלומה, חולים בה רק 0.7 אחוז מכלל החולים במחלת הסרטן, היא פוגעת בעצמות, בדם, בכליות, בלסת, במערכת החיסונית, היא כואבת מאוד על כן קוראים לה המחלה הכואבת. לא ניתנת לריפוי עד לפני כמה שנים 85% מהחולים מתו בשנה הראשונה וכל השאר בשנתיים אחרי כן, כיום התמותה היא בערך לאחר חמש שנים אך יש כאלו המחזיקים מעמד יותר, יש המון תרופות חדשות וכן הצלחות טובות בלעקב את המוות. לדחות אותו, רק החזקים שורדים, אז לילהטוב וסליחה שבאתר העוסק בעולמות רחוקים מתמודד על תגובה כזאת, אולי מהחוצנים תבוא הישוע.

MetalSinagouge

New member
שלום,

רציתי לשאול איך אתה חי עם הידיעה שזמנך קצוב בצורה כזו? (אצל כולנו כמובן, אבל אני מניח שמנקודת המבט שלך זה הרבה יותר ממשי).

Gilliana

New member
מצטערת לשמוע

ובכל זאת - אסור לאבד תקווה, ואני עדיין מאחלת רפואה שלמה.

למעלה