ההורים החליטו לנטוש את התינוק

טאניוש

New member
מכתבה לא כל כך ברור

אין לי יותר מדי אשליות בקשר להורים האלה, מהתחלה הם לא רצו אותו, אבל אולי יש סיכוי שבכל זאת יקחו אותו? הילד הזה כל כך צריך אבא ואמא!

טאניוש

New member
איך מתכוננים ../images/Emo3.gif?

אני לא ממש קולטת שזה הולך לקרות לי. אתמול "הקמתי" את עצמי (הייתי בשמירה בשכיבה מאז האישפוז האחרון לפני חודש בערך). מבחינתי הוא יכול לצאת אם בא לו
, אבל אין בנתיים סימני יציאה.

יה, את פה!!!!!

אחרי כל כך הרבה זמן שלא ראינו אותך!!!!! מה שלומך?, אז באיזה שבוע את עכשיו?, שמעתי, כמו שדיברנו במפגש אחד לפני האחרון, שיש מסעדה טובה בהרצליה שכל מי שהולך לשם, חוזר עם תינוק.... אולי תנסי?
יאללה העיקר שיבוא ויבוא בשלום תרגישי טוב אורית

טאניוש

New member
../images/Emo9.gif אני פה

אני בשבוע 36, לא אוכלים פיצה בהרצליה בשבוע כזה
אבל "מותר" כבר ללדת.

אודונים

New member
טניוש אם לא יזדמן לי אז שתיהיה לידה

שתהיה לך לידה קלה שתצליחי להנות ממנה מעבר לכאב וניפגש מהצד השני של ההריון

טאניוש, איזה כיף לראות אותך פה../images/Emo20.gif

האצבעות כבר התעקמו לי מרוב שאני מחזיקה לך אותן...:) אני מתרגשת איתך ומתה לפגוש אותך כבר מהצד השני של ההיריון. אני שמחה שאת שומרת על עצמך. נשיקות ובהצלחה גדולה, יעל

ilana k

New member
היי טאניוש

מה שלומך? מאוד התגעגעתי אלייך? במקרה והלידה תבוא לך ב"הפתאה" אני מאחלת לך לידה קלה (כמו שלי הייתה)והרבה אושר ובריאות. וכמובן בהצלחה בהמשך.

אילנה!!!!!

נו ספרי איך הולך, איך ליאורי?, עם מי הוא במשך היום?, איך הייתה החזרה לעבודה?, עד איזה שעה את עובדת ועוד מה שבא לך , כמובן, שאסור לכתוב הודעה חדשה ללא תמונה מעודכנת של ליאור אותה תכניסי לשרשור שפתחתי, ומשום מה "לא הולך" לגבי התמונות העדכניות.
לילה טוב אורית

למעלה