ההורים מכניסים אותנו באמצע

הסוכנת

New member
ההורים מכניסים אותנו באמצע

היי! יש לי בעיה שאני מניחה שרובכם נתקלתם בה... אז נתחיל מהתחלה.. ההורים שלי התגרשו לפני שנתיים (שהייתי בת 22) ומאז החיים שלי ושל האחים שלי הם סיוט מתמשך.... אמא שלי לקחה את הגירושים בצורה מאוד קשה ובנוסף לזה אבא שלי מסרב לשלם חצי מהדברים שהוא הבטיח בהסכם גירושין. כל פעם שנוצר מצב כזה שהוא לא משלם (בערך פעמיים בחודש) אמא שלי מבקשת מאיתנו לדבר איתו כי הוא לא מקשיב לה וצועק עליה כשהיא כן פונה אליו. עכשיו המצב הפך באמת להיות בלתי נסבל בגלל שאבא שלי לא מוכן לשלם תשלום כלשהו על הרכב ואמא שלי החליטה שעד שאנחנו לא מתערבים ומכריחים אותו לשלם אסור לנו לנסוע באוטו. מה הייתם עושים במצב כזה? מצד אחד בא לי להתקשר לאבא שלי ולצעוק עליו שיפסיק להתקמצן ומצד שני אני לא רוצה להתערב כי זה ממש לא המקום שלי. יש למישהו הצעות? תודה

ny22

New member
מנהל
אני חושב שהכי טוב זה...

אני רוצה להתחיל בכך שאני ממש מבין אותך וזה בהחלט מצב לא נעים, ומה גם שהוא באמת "אסור". יש לי עצה שלפי דעתי יכולה מאוד לעזור כשיש את התנאים המתאימים: למה שלא תערבו צד שלישי? למה שלא תפני לחברה של אמא, נניח, ותשתי אותה בכל הסיפור (כמובן, חברה שתוכל להקיב לך ולהבין ללבך..). תבקשי ממנה שתדבר עם אמא שלך, ותסביר לה את הבעיותיות שבמצב. (הרי היות והיא חברה שלה, אמא שלך תתייחס אל דבריה באופן שונה). מקוה שעזרתי, ואנחנו כאן תמיד בשבילך
נתאי

lisa roo

New member
ההסכם נעשה בבית משפט..

שתפנה לבית משפט שידאג לאכוף את מה שהוא חתום עליו. זה לא צריך להיות עניין שלכם.. ותתנו לשניהם לשבור את הראש. הם החליטו להתחתן ואחרי זה החליטו להתגרש.. אחריות שלהם בלבד. ואני מכירה את הרצון הזה להתקשר ולצעוק שמספיק כבר עם משחקי הכוח האלה ודיי להתקמצן.. אבל במלחמות בין הורים עדיף ורצוי שלא להתערב.. תמיד יהיה צד אחד שיהיו לו תלונות שלא באים לטובתו.

slifshitz

New member
מספר עיצות...

אני אב גרוש, כך שאני מסתכל מהצד השני... אז דבר ראשון, הבעיות הכספיות בין הוריך הן שלהם בלבד, ולא שלך. אני לא חושב שאת יכולה לפתור את הבעיות הכספיות אלא רק הם ביניהם, אז חבל שבכלל תנסי. אני בטוח שגם לאביך יש בבטן הרבה מאוד כנגד אימך אבל הוא לא מערב אתכם בזה. ובקשר לזה שהוא כזה קמצן, את יודעת כמה הוא משלם כל חודש לאימך (כנראה די הרבה)? את יודעת כמה כסף שוכב אצלו בבנק (כנראה שיש לו מינוס די גדול...)? ולכן, אם אמא שלכם החליטה לא לקחת אתכם במכונית, אז זו החלטה שלה וזה בסדר, זו לא החלטה של אביך. ודבר שני, חשוב שתזכרי שהוריך התגרשו האחד מהשני ולא מכם, ואסור שבגלל סיבות כספיות או בגלל חוסר הסכמה בין הוריך על עניינים כספיים, את תאבדי את אביך. ובכלל ללא קשר לגירושים, יש לי המלצה שעושה את החיים שלי טובים יותר: בתוך המשפחה תמיד יש חוסר הסכמה על עניינים כספיים, ואני עשיתי החלטה שלא משנה מה קורה, מסיבות כספיות אני לא מקלקל יחסים, גם אם עושים דברים גרועים. ואני מבטיח לך שבסיכומו של דבר תצאי מורווחת.

אולי ....

אולי את יכולה לדבר עם אבא שלך להסביר לו את המצב ואולי זה יניע אותו לשלם מהר יותר או לשבת ולהסביר לאמא שלך איך את תקועה באמצע במצב הזה....... אבל אולי לפני שאת מתערבת תבדקי מה בדיוק קרה אולי יש סיבה טובה לכך שהוא לא משלם.... בהצלחה...

ItsOk

New member
אנחנו תקועים באמצע

וזה הכי גרוע לדעתי תקשרי לאבא שלך ותגידי לו שיפסיק להתקמצן וגם תגידי לאמא שלך שתפסיק לתקוע אותכם באמצע

MrsDevil

New member
כן. יש הצעות.

אל תתערבי,אל תיהי באף צד. בהתחלה זה ירגיז אותם,אבל באישו שלב הם יבינו. כשאת נכנסת לאחד הצדדים,זה גורם לצד השני לכעוס.. ולא נעים ולא זה ושטויות כאלה.

למעלה