ההורים שלי נפרדים.

ההורים שלי נפרדים.

הם כבר נפרדו פעם כשהייתי בכיתה ג' ולאחר חצי שנה אולי חזרו. את האמת שנמאס לי מהמצב הנוראי הזה בבית ואני שמחה שאח שלי עובר לגור עם אבא שלי כי הוא כל הזמן היה שובר דברים בבית וכולנו היינו מפחדים ממנו! אבל אני לא שמחה שההורים שלי נפרדים. עצב מתוק ותכול חוזר אליי עכשיו ויוצר דמעות של ילדות, של תמימות, של פשטות, של מסכנות, רחמים עצמיים, של בדידות והרגשה של אבודות. בקיצור אני חוזרת להיות הילדה הקטנה, המסכנה והעצובה שהייתי פעם... חוזרים אליי פלאשבקים מהעבר כשיורדות לי דמעות מהעיניים לאט לאט על הלחיים ויוצרות את הרגש התכול חזק יותר בתוכי. מרגיעות אותי, הופכות אותי לשלווה יותר אך גם גורמות לי לרצות להוציא את כל נהרות הרגש שבתוכי. גורמות לי להיות עצובה יותר ויותר. אני מרגישה אבודה ומסכנה, אני מרגישה עצובה. אולי רק עכשיו אני מתעמתת עם האמת ומבינה שאולי בבית הזה לא יהיה אף פעם טוב ובכלל- אין בית! שלפניי חצי שנה היו אולי כמה רגעים שחשבתי שהמצב יכול והולך להשתנות כי אנחנו מדברים יותר זה עם זה ואולי יבוא יום ונהייה חברים טובים! עכשיו אניי רואה שזה לא יקרה...מן הסתם. אבא שלי בכלל לא היה אבא אף פעם ואמא שלי יודעת לתת אהבה רק בכסף/ מלבושים. הבית תמיד היה קר ועכשיו הוא הופך לקר יותר ומלא פחות.... כך גם הלב קר יותר ועצוב יותר מקודם כאילו לא הספיקה כל העצבות שהייתה לפניי, כך גם הלב מלא פחות כאילו שלפניי זה הוא לא היה מספיק מרוקן מאהבה, כך גם הלב נחצה לשני חלקים כואבים שכל אחד מהם גוסס מרוב קור ומת שיחבקו אותו באהבה אבל אף פעם לא תהייה ואף פעם לא הייתה אהבה בבית הזה!! ואולי אני בוכה כי הגיע הזמן והרגע להשלים עם זה.... עוד דמעות תכולות של בדידות עומדות בזווית של העין... הגיע הזמן לעכל את זה. קר לי! קר לי! קר לי! קר לי!!!

../images/Emo201.gif

אין לי מה להוסיף. מכירה את התחושה, וצר לי. צר לי עלייך ועל משפחתך, אבל כנראה שככה יהיה לך ולהם הכי טוב.

תודה על העידוד...

תודה. ושכחתי להוסיף- אח שלי ואבא שלי לוקחים את הכלב אתם!!! ):

lolly87

New member
חמודה

תרשי לי קודם כל לחבק אותך. אני יודעת שזה קצת קשה, וההורים שלך עשו טעויות איתך, עם אחיך, ואחד עם השני. תראי בכל מצב יש את הטוב ואת הרע. וזה לא קל וזה לא פשוט שההורים נפרדים. ומאוד קשה לא להיות עם הכלב שלכם, זה לא תחליף אבל אולי תבקרי אצל אבא לעיתים קרובות ותראי אותו. ואולי תאמצי לך כלב אחר אם יש אפשרות כזאת. תנסי להסתכל על החיובי, ותנסי לחשוב שאנשים בסופו של דבר ובמיוחד הורים לא רוצים לפגוע או לעשות בכוונה, תצאי מנקודת הנחה שזה הכי טוב שהם יכולים ומסוגלים כרגע, או שהיו מסוגלים בעבר. קבלי אותם כמו שהם, אבל אל תאבדי את עצמך.

slifshitz

New member
עצוב שבית מתפרק

אבל..... מפחיד ששינויים כאלה גדולים קורים, אבל מאוד ייתכן שהם לטובה את אמרת שהרגשת קור בבית הקודם, אולי אמא שלך תהפוך לחמה יותר בבית החדש? אולי היא היתה כזו בגלל היחס הקר בין אביך לאמך? אולי אבא שלך גם יהפוך לאוהב יותר בסביבה נעימה יותר? אני לא מכיר את הוריך, אבל ייתכן שהם הורים נהדרים ותגלי אותם כל אחד בביתו בנפרד? את חייבת לתת להם הזדמנות להוכיח את עצמם והכי חשוב, זה לא שאת נשארת עם אמך ואביך, אחיך והכלב הולכים היחידים שנפרדו הם אביך ואמך את נשארת עם אבא ואמא ואח וכלב ושני בתים ייתכן שיש פה התחלה טובה גם להורים וגם לך אסור שיופיעו שני מחנות, מחנה אבא ומחנה אמא, תראי אהבה לשניהם, ואני מקווה שתקבלי אהבה משניהם (שאף אחד מהצדדים לא ידבר רעה על הצד השני בנוכחותך - אל תתני להם) ועוד דבר קטן, מדי פעם תחלמי איך את רוצה שהבית שאת תבני יראה? זה מפתיע באיזו מהירות החלומות האלה מתגשמים תהיי חזקה, ובהצלחה בדרך החדשה

תודה לכולכם אם הכל אמיתי

אבל בסוף הם לא נפרדו...לא אבל, וטוב שהם לא נפרדו..חח נראה לי..כן. ואני ממש לא הולכת לאבד את עצמי זה נראה לי דיי אדיוטיי ממה אני יי אהא?? (!?!?) (מה את אהבלה?? חח אני ואת דפוקות) יאללה ביי. מואהה! .(פקאצה)

חח אני כזאת פסיכית אני מתה על זה!! אני מתלהבת

מזההה פקאצהה!! חח אהבלה...מואה. (פקאצה, שוב, אהבלה) "כל הכבוד לצה"ל!!! (כל הכבוד, כל הכבוד)" (פרופיל 21, לחן: יסמין, מילים: שיר ויסמין) (המלכות לטעמי,...) (אהבלה, ביי) (פסיכית!! חהה איזה כיף.. יש לך בעיותתת ביי)

למעלה