אי אי אי אי מלך האריות ../images/Emo23.gif
העלת בראשי ובכל גופי זכרונות טובים,נעימים ומרגשים! כשהייתי בחופשה בלונדון לפני כשנתיים גם אני הלכתי לראות את " מלך האריות " וניפעמתי במשך למעלה משעתיים התרגשתי, צחקתי, הצטמררתי,התענגתי...אני לא חושב שלא היתה הרגשה בין קשת הרגשות הטובים והמענגים שלא חוויתי באותו ערב... פעמים רבות מצאתי את עצמי ממלמל כמו ילד המום: וווואוווווווווו או איזה יופייייייי, בקול רם!!!!!!!!!!!!! אני מסכים עם הוריך שזה שווה כל רגע וכל יורו
אבל מתקן אותך טיפה... יש הבדל בין המחזמר של נמו שהעלתי עבורכם לבין מלך האריות נמו מתבססת לגמרי על בובות בעוד מלך האריות מוצגת ע"י שחקנים גלוי פנים שעל ראשם מסכה מיוחדת שמסוגלת לנוע בעזרת "טריק" טכני וליצור הבעות פנים ומצבי רוח שונים אבל השחקן הוא המרכז ומשלבת בתוכה גם בובות מסוגים שונים המגלמים דמויות משנה חשובות וגם דמויות רקע בתמונות ההמוניות המהפנטות של המחזמר. כמו שהבטחתי בקרוב נתעסק גם במלך האריות ואני אעלה קטעים שונים מהמחזמר עצמו ומאחורי הקלעים שלו. אגב, גם אני צילמתי אין ספור תמונות מחוץ לבניין התיאטרון וגם באולם עצמו אבל לא בשעת ההצגה..גם בגלל שהקהל התבקש שלא לעשות זאת ואני צופה ממושמע וגם בגלל שגם אם הייתי רוצה לא היייתי מסוגל בגלל שהייתי מרותק אני צריך לחפש איפה שמתי אותן, האמת שאין לי מושג