ההורים שלי

שירי6

New member
ההורים שלי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כל שבת שניה אני אצל אבא שלי הוא תמיד ישן עד מאוחר הוא יכול לישון עד - 12 בצוהוריים אתם יכולים להציע לי דרכים להעיר את אבא שלי מוקדם? אני בת -8 תודה שירי

אפשר לתת לך טיפ?

תפסיקי לנג'ס. מצטער שאני לא נחמד, אבל לפתוח שירשור על כל שטות בחייך זה לא תמיד מעניין. לגביי שאלתך - תעירי אותו בוואט אחת.

moonie1

New member
טל יקירי..

הילדה בת 8, give her a break. תהיה עדין יותר, למרות שלדעתי זה בכלל התפקיד של הדס. (ואהבתי את התשובה לבעיה
)

פשוט הבהרתי את מהות הפורום.

הפורום הוא לא בלוג. שאנשים ישתפו בכיף מה שעובר עליהם, אבל שאלות בסגנון יכולות ללכת לפורום אחר (כן כן, יש כזה פורום) - 'פורום שאלה קטנה'. (אני לא יקירך.)

moonie1

New member
עדיין

אפשר פחות בציניות. חוץ מזה שאני זוכרת את עצמי בגיל 8 משוטטת באינטרנט, זה מקום מבלבל ולא מובן. ויפה שהיא בוחרת לשתף אותנו בבעיות האלו שאולי לך נראות כמו שטות, אבל לה זה באמת חשוב ונוגע. אז תעבוד על הזלזול שלך. (אולי אני לא יקירתך, אבל אתה יקירי. מה לעשות שאתה לא יכול לשנות את העניין)

שירי6

New member
רועים../images/Emo3.gif

רועים שאתה ל נחמד חבל מכבה שיהיה לך טוב בחיים ולא תצתרך לכתוב כאלה הודאות לא יפות בהצלחה!

א ש לי

New member
איך לא הבנת????

המתוקונת שהיא להזכירך רק בת 8 כותבת לך למרות שהעלבת אותה שאתה לא נחמד (היא תוהה איך יכול להיות לך טוב בחיים עם גישה כזו?) ועל כן למרות שהתייחסת מאוד לא יפה אליה, יש בה גדולת נפש לאחל לך רק טוב. הגזמת ובגדול!

א ש לי

New member
שירי מתוקה.

את השאלה הזו תשאלי את אבא. תשבי ותדברי איתו תאמרי לו שקשה לך שהוא קם מאוחר שישים שעון מעורר ויתעורר למענך. מקווה ומאמינה שיהיה בסדר אבל פשוט חושב שאת מסתדרת ולא איכפת לך שהוא ישן עד מאוחר. הוא לא יודע דברי איתו ושתפי אותנו טוב?:)

גיטריסט שירי וכל השאר...

לשירי, את מקסימה שאת משתפת אותנו ומתלבטת כיצד להעיר את אביך מוקדם, לדעתי את פשוט צריכה לדבר איתו ולהסביר לו שכאשר את מגיעה את רוצה שהוא יבלה איתך כמה שיותר מה שאומר לקום קצת יותר מוקדם כאשר את נמצאת באותה שבת. לגיטריסט, אני לא מסכימה עם ההתנפלות שהיתה עליך. אבל בתור אדם בוגר(יחסית) בפורום אתה צריך לקבל בהבנה את השאלה הנשאלת, מדובר בילדה בת 8 ולא חושבת שהיא ראויה ליחס כזה ואני גם לא חושבת שילדה בכיתה ג' מבינה את מהות העניין של שאלות חשובות יותר או פחות. הדבר מפריע לה והיא רואה חשיבות להתייעץ וקבל חוות דעת, ובינינו לשם כך הפורום הזה קיים רק מה לעשות שהבעיות שלנו(הגדולים) גדולות ומשמעותיות יותר. לכל מי שכתב ביקורת לגיטרסט זה היה במקום רק צריך לדעת איך לומר. יום נפלא לכולם כבר אמרתי?!

לפתוח שירשור על כל שטות,

זה נראה לי מפגר. מה גם שלהדס יש פול עבודה אחרי זה להכניס את זה לשירשור מיוחד..
. כנסו בי חופשי, תיבת המסרים מחכה במיוחד לכם.

yanivca

New member
זה לא קשור, טל. אף אחד פה לא נלחם בך

פשוט, בדיוק כמו שאתה חושב שיש זמן ומקום כל דבר (ולראיה - אתה חושב שיש מקום יותר טוב לשאול את השאלה הזאת מאשר הפורום הזה), יש גם זמן ומקום לביקורת. בין אם היא עניינית ובין אם לא (והיית יכול, למשל, לשלוח לה מסר, או פשוט להפנות אותה לפורום שלדעתך יהיה יותר רלוונטי עבורה). חוץ מזה, אתה כפול ממנה בגיל, מה שלדעתך נראה שטות, לא בהכרח נראה אותו דבר בפרספקטיבה של ילדה בת 8. זה כמו שאני אגיד לך "גמקן אתם והבגרויות הדפוקות שלכם" או "הילדים המפגרים האלה, רוצים להקים להקות מטופשות כל הזמן". או לחלופין, שאני אגיד "כל המיסים האלה מוציאים אותי מדעתי" ואתה לא תבין מה כ"כ מטריד במיסים האלה (אולי תבין למה המיסים מטרידים, אבל לא עד כמה הם מטרידים, לפחות לא עד שתפתח בעצמך עסק
). חוץ מזה, כמו שאמרתי לך בעבר - זה פורום של ילדים להורים פרודים. לא חייבים רק לכתוב פה כל הזמן "ההורים שלי התגרשו, אני לא יודע מה לעשות
", מותר גם לבוא לפה בשביל לקבל עיצות, על אחת כמה וכמה אם זה קשור לגירושים, אבל גם אם לא. כי למרות שזה פורום של ילדים להורים גרושים, מותר לנו לענות גם על שאלות שלא קשורות לנושא, או - רחמנא לצלן - מאנשים שבכלל לא קשורים לפורום. ואגב, זה לא ביג דיל להכניס את זה לשרשור מיוחד, אל תדאג
המשך יום נהדר.

למעלה