ההורים של בעלי חזרו מארה"ב עם

וונדי1

New member
ההורים של בעלי חזרו מארה"ב עם

שק של בגדים חדשים לרומי...
צילמתי עבורכם דוגמית
(ליטל במיוחד עבורך).

yaelli10

New member
איזה בגדים מתוקים

אהבתי במיוחד את השמלה האדומה. רומי לבטח תהיה חתיכה איתם. נשמח לראות את רומי לבושה עם הבגדים החדשים.

בגדים חמודים מאוד גם ליובל צריכה

לקבל בגדים מארה"ב מדודה שנסעה לחודשיים והבטיחה לחזור עם מלא בגדים ליובל(נראה אם תקיים את ההבטחה
) תראי לנו תמונות של רומי עם הבגדים היפים והיא בטח תהיה חתיכה איתם

טוטי30

New member
מקסים מקסים! עשית לי חשק לבת... ../images/Emo8.gif

יש כאן מבחר ענק!!! לבגדים של בנות
לא שהמבחר לבנים רע.. אבל פחות "בובתי"
ותמיד יש מבצעים והנחות וכייף לקנות
מחכים לראות את הדוגמנית בבגדיה החדשים

וונדי1

New member
../images/Emo6.gif קדימה טוטי תלמדי אותי איך עושים

בן ואני אלמד אותך איך עושים בת

ayelet i

New member
איזה יופי של בגדים...

חברה שגרה בארה"ב ערכה מסע קניות עבורה - שאמור להגיע אלינו בקרוב, מחכה שהאפרוח תגדל קצת ותתחיל ללבוש בגדים קצרים... עשית לי חשק. עכשיו תמונות של רומי בבגדים...

וונדי1

New member
רומי יצאה היום לעשות "על האש"

לחגוג את יום העצמאות הראשון בחייה
לבושה בבגדים החדשים... היא היתה מקסימה וחייכה לכולם ובסוף היום נשפכה במיטה עם חיוך של שביעות רצון... רציתי להלביש לה את השמלה האדומה אבל היא עוד קצת גדולה עליה, אז אני מחכה בסבלנות לרגע המתאים.

וונדי,שאלה לי../images/Emo35.gif

יש לך את הונציה? ואם כן איך לעזאזל מוציאים את המגשית? שירי דופקת את הרגלים במגשית הזאת ואני לא מצליחה להוציא אותה... לבעלול אני לא אתן לנסות אפילו כי תחת ידיו הענוגות העגלה תעבור מטמורפוזה...אז,איך הוצאת אותה? איזה אומץ יש לך להוציא את רומי לכל כך הרבה שעות לעל ה-
אני
מקנאה ממש...אנחנו כמו שכתבתי כבר ישבנו בבית.. וכמובן...רומי מקסימה

וונדי1

New member
ליטל, למה את מתכוונת? למגשית אוכל?

או לרשת שמגנה על התינוק מלהחליק? בכל אופן את מגשית האוכל עדיין לא הרכבנו והיא ארוזה בניילון ואת הרשת עוד לא הורדתי אבל ראיתי שיש לולאות שמתחברות בצדדים ומהן צריך להוריד את הרשת... האמת שאני מרוצה מהפג וונציה אבל היא מסובכת מאד... בעלול ואני עמלנו קשות להבין איך קושרים את רומי בעגלה (התחלנו לקשור אותה כי היא מאד קופצנית). ובקשר ליציאה להמון שעות... למה לא לצאת? אנחנו מסתובבים איתה המון בחוץ והיא פשוט פורחת מאושרת ושואגת לכל העלים והעצים בסביבה... האמת שהיינו אצל חברים בבית כך שזה די פשוט אבל נראה לי שהייתי מסתדרת גם בפארק. קדימה תתחילי להוציא את היפיפיה שלך ותראי כמה כיף לה.

יש רשת שמגנה מפני החלקה?../images/Emo6.gif

בחיי שאין אצלי...התכוונתי למגשית האוכל שקיבלתי מותקנת בציפוי ניילון אך לא ארוזה בנפרד...אין לי מושג איך מסירים אותה
לגבי הקשירה,כנ"ל אין לי שמץ איך עושים את זה אבל מצד שני שירי די רגועה בינתיים אז בשלב זה אני אוותר על האינפורמציה
אני מוציאה את שירי המון לטייל א-ב-ל לא להרבה שעות ולא למקומות רחוקים פחות או יותר ברדיוס של הבית שלנו (חוץ מבליל הסדר אז הרחקנו עד בית דגן)או מקסימום עד הקניון שזאת הצעדה היומית שלי...השומן,השומן...

וונדי לי יש את מילנו מרטינלי של פג

והיא עגלה נהדרת היא גם יותר רחבה מהפג וונציה וגם יותר ארוכה וגם יותר כבדה 800 גר' יותר כבדה ויש לה את הרשת הזאת שמונעת החלקה ומונעת ממשחקים לברוח החוצה ואני נהנית ממנה מאוד והורדתי לה כבר את התוספת שהיה לה בגגון של החורף והקשיה קלה מאוד כוללת את הכתפיים כדי שיובל לא תברח לי החוצה.

רומי מתוקה כל כך../images/Emo140.gif

וגם הבגדים יפיפיים, תתחדשו. שמחה לשמוע שיצאתם ונהניתם.

למעלה