ההורים של החבר

ההורים של החבר

מה לעשות שכבר פעם שלישית שהורים של חבר לא רוצים אותי בלי להכיר אותי בכלל? כרגע אני במצב שכבר אני משתגעת מיזה. יש לי חרדת נטישה חזקה מאד. זה מגיע למצב שאני לא סומכת על חבר שלי בכלל ועכשיו איכשהו הגענו למצב של ``טיים האוט`` אמרתי לו ``מתי שתרגיש שאתה מתגעגע אלי ורוצה להיפגש איתי תדבר איתי ונתראה``... זהו, הוא לא הגיב ואני מקווה שהוא יגיב. הוא אומר לי שהוא אוהב אותי אבל הוא נהיה פתאום קריר כזה בימים האחרונים, הוא טוען שזה בגלל ההורים... אבל ההורים כניראה ככה בגללי. יש למישהו רעיון מה עושים במצב המתוסבך הזה????????

היי נושקת לשקט../images/Emo140.gif

מה עושים את שואלת ואני מאמינה כי תהייה הסיבה אשר תהייה, אם הוא ניתק/קירר את הקשר מבלי האפשרות לשיחה, לדיון על הדברים, אין כל כך מה לעשות. האם את יכולה לתאר את הפעמים הקודמות בהן הפרידה הייתה בהשפעת הורי החבר?

קודם כל תודה על התגובה! /tapuzforum/images/emo39.gif

לפני שנתיים הכרתי מישהו דתי אשכנזי ואני ספרדיה חוזרת בתשובה עם משפחה לא דתית וחיה חיים פתוחים. הם נרתעו מאד מהעובדה שאני ספרדיה.. ועוד חוזרת בתשובה!! אז הם התנגדו מאד מאד ועשו לו שטיפות מח עד שניפרדנו. והחבר השני-זה היה חסר סיכוי מלכתחילה. אנחנו גרים בדירה משותפת, מחולקת ל2. שהייתי בת 15(כיום עוד מעט 19) הייתה אי-הבנה ביני לבין אימו ומאז יש להם סטיגמה שלילית עלי... /tapuzforum/images/emo4.gif. ושהם שמעו על הקשר הם ``הפכו עולמות`` להפריד עד שהבנתי שזה חסר סיכוי(לפי תגובותיו) ונפרדתי ממנו.

מוסיפה /tapuzforum/images/emo20.gif

כל מי שמכיר אותי אומר ``בובה``, ``ילדה מקסימה``.. ואני באמת ילדה טובה כזאת של בית. לפעמים מפריזה עם השעות אבל זה תקופות נדירות ובדיוק נפלתי על תקופה כזו כיום... זה מה שמוזר שדווקא מי שאני רוצה שיחבב אותי לא מרוצה ממני. ואני יודעת שאני טובה. אומרים לי תמיד. גם המראה שלי משדר תמימות. לכן זה גם פוגע שעושים ממני כזו פושעת /tapuzforum/images/emo10.gif

סאני 45

New member
נiשקת לשקט

קודם כל החוש השישי שלי אומר לי שאת חמודה אמיתית,אני מבין שפגעו בך וקיבלת הרבה דחיות מכל מיני אנשים,את צריכה להבין שזה הפסד כולו שלהם,ואם חבר שלך מקשיב להורים שלו במצב שכזה,אז הוא לא חבר ולא כלום,ואין לך על מה לחשוב,מה גם שלפי מה שתיארת זה לא נכון ביכלל והוא ממציא לך תירוצים,איך הם יכולים לא לרצות אותך בלי להכיר אותך ביכלל?זה ניראה לך הגיוני? תירוץ עלוב פשוט ואין לך מה לקחת ללב. את חייבת להיתחזק,להיתבגר,ולא להיות תלויה בהערכה של אחרים כלפיך,תעריכי את את עצמך ואז אחרים יעריכו אותך,זה חייב לבוא מביטחון שלם שאת יודעת מה את שווה ומה יש לך להציע באמת,ולא משנה מה אם מישהו לא רוצה אותך זה רק הפסד שלו,ותמשיכי הלאה,על תישארי עם פנטזיות ותיקוות,תיהי מציאותית ותחכי לגורל שיכיר לך מישהו שכן יאהב ויעריך אותך באמת. בהצלחה.

הי סאני תודה! /tapuzforum/images/emo13.gif

אני דווקא כמעט לא קיבלתי דחיה.. אלא הרסתי קשרים בעצמי כשהם לא ניראו לי... נפרדתי פעמיים בגלל הורים של החבר... הם כ``כ בכו ורצו להישאר אבל כניראה לא היו מספיק חזקים מול ההורים. החבר הנוכחי לא מתרץ הוא אומר אמת אבל אומר לי ``למי אכפת מה הם חושבים עליך כל עוד הם לא מכירים אותך?``

סאני 45

New member
לנושקת לשקט

מה שלומך מתוקה? זה לא משנה עם קיבלת דחיה או לא,עדיין יש לך בעיה של חוסר ביטחון וגם חוסר נסיון,ואני לא מבין אם הם לא פגשו אותך איך הם לא מחבבים אותך לפי מה? ולמה לו להגיד לך כזה דבר? אם היה אכפת לו ממך הוא לא היה אומר לך כלום,אלה הוא היה אומר להורים שלו אכפת לי ממנה אז כדאי שתכבדו את זה ותדברו עליה כמו שצריך,אבל לדעתי זה לא משנה אם הוא אומר לך את האמת ואין לו כימעט הערכה אליך. מי שלא נילחם בשבילך על תילחמי בשבילו,שמחתי לקרוא שחזרת בתשובה כי זה דרך שאני מקווה שתשמור עליך,בחורות תמימות וחמודות כמוך קל מאוד לנצל,על תיהי תלותית בכל אחד שתחבבי,הרי את עוד תחבבי או תיתאהבי בחיים שלך בעוד הרבה אנשים ולא תמיד זה יסתדר,תנסי ללכת עם מישהו שהוא פחות או יותר בראש שלך זה תאמרת מישהו שמרני שמחפש בחורה טובה ולא מהבחורות שקלות להשגה היום(ויש המון כאלה). לדעתי הבן אדם שאת קוראת לו חבר,הוא לא חבר ואת צריכה להמשיך הלאה,ושאף אחד לא יגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך,תעריכי את עצמך תאהבי את עצמך,כי יש הרבה הרבה מה לאהוב בך,אין היום הרבה בחורות עם אופי,אז תשמרי על מה שיש לך ממי,ותחכי למישהו הנכון שיעריך אותך. עם תצטרכי משהו תגידי ממי ביי כפרה

למעלה