ההזמנה האירוע שהיה היום - צד א' (מקווה שהאיכות מספיק טובה...) למי שרוצה לראות איך נראתה ההזמנה
N ny22 New member מנהל 10/2/09 #1 ההזמנה האירוע שהיה היום - צד א' (מקווה שהאיכות מספיק טובה...) למי שרוצה לראות איך נראתה ההזמנה
N ny22 New member מנהל 10/2/09 #2 צד ב' (מה שהיה מאחור) (או שבעצם זה מה שהיה אמור להיות קדימה). תמונות נוספות ועוד יגיעו בהמשך השבוע...
צד ב' (מה שהיה מאחור) (או שבעצם זה מה שהיה אמור להיות קדימה). תמונות נוספות ועוד יגיעו בהמשך השבוע...
dar dahan Member 10/2/09 #3 שלום לך, אני חייב לדעת משהו... האם גיורא חמיצר אמר או שבסוף הפרק שראיתם היה (אם הכן הלכת להקרנה) רשום שתהיה עונה שלישית בסתיו?
שלום לך, אני חייב לדעת משהו... האם גיורא חמיצר אמר או שבסוף הפרק שראיתם היה (אם הכן הלכת להקרנה) רשום שתהיה עונה שלישית בסתיו?
N ny22 New member מנהל 10/2/09 #4 ../images/Emo26.gif בסוף הפרק היה רשום רק "המשך יבוא..." כמו בסוף העונה הראשונה. וגיורא אמר משהו בסגנון "להתראות בסתיו הקרוב...".
../images/Emo26.gif בסוף הפרק היה רשום רק "המשך יבוא..." כמו בסוף העונה הראשונה. וגיורא אמר משהו בסגנון "להתראות בסתיו הקרוב...".
N ny22 New member מנהל 10/2/09 #6 בגלל שאני מת מעייפות ואני צריך לזוז הודעה על מה שהיה תגיע מחר או מחרתיים... (אבל אני כבר רוצה לומר תודה ענקית - לגיורא חמיצר, בן ברייר ויונתן (הוא יודע בדיוק על מה...)). (וגם זה יותר בטוח כי ככה לא יפלטו לי בטעות ספולירים). שיהיה לכולכם לילה טוב!
בגלל שאני מת מעייפות ואני צריך לזוז הודעה על מה שהיה תגיע מחר או מחרתיים... (אבל אני כבר רוצה לומר תודה ענקית - לגיורא חמיצר, בן ברייר ויונתן (הוא יודע בדיוק על מה...)). (וגם זה יותר בטוח כי ככה לא יפלטו לי בטעות ספולירים). שיהיה לכולכם לילה טוב!
G gilad94 New member 10/2/09 #7 רגע מתי זה הסתיו? אולי הוא עושה את העונה השלישית ככה שהיא תיגמר בידיוק ב9.9.09 המקורי שלנו? סתיו זה אחרי או לפני החורף?
רגע מתי זה הסתיו? אולי הוא עושה את העונה השלישית ככה שהיא תיגמר בידיוק ב9.9.09 המקורי שלנו? סתיו זה אחרי או לפני החורף?
dar dahan Member 10/2/09 #8 סתיו זה אחריי הקייץ... וזה יוצא במדינה שלנו בדרך כלל בסביבות אוקטובר או נובמבר, או ספטמבר...