ההזמנה של סטארי

שרונס

New member
איזו הזמנה יפה! אני מתה על התמונה

הזו של שגאל! שמתי לב שלא כתבתם את שמות ההורים, חוץ משמו של אביו ז"ל של ג´ונס. האם זה בכוונה? חוץ מזה, ההזמנה מאוד מיוחדת בעיני. סטארי, ראית את הסרט נוטינג היל? יש שם סיפור עם התמונה הזו. שרון.

ציפורוש

New member
השמות של ההורים מחוקים בכוונה, רק

פה.. בהזמנה עצמה הם מופיעים.. (התחשק לי לעשות פה סרט טורקי, ולספר לכם שהם רבו, ומתכחשים אחד לשני ובגלל זה אין את השמות, אבל החלטתי לא לעשות את זה לסטארי..
) ואני אישית חושבת שההזמנה משגעת, והתמונה ממש יפה. (וסטארי, זה יפה, איך ששמתם את האבא של יונתן. ממש מכובד ובמקום.)

אתי@

New member
הזמנה נהדרת... ../images/Emo41.gif

תגידי סטארי, מאיפה השגת בסוף את התמונה ברזולוציה טובה???

סטארי1

New member
מה הסיפור עם נוטינג-היל? ראיתי ואני

לא זוכרת... (משהו עם המכירה הפומבית?)

שרונס

New member
אני לא זוכרת בדיוק, אך ליו גרנט היה

פוסטר בבית או משהו כזה של התמונה שלכם מההזמנה וכשג´וליה רוברטס ראתה אותה היא אמרה שזו התמונה הכי רומנטית שהיא מכירה. אחרי שהיא היתה בת זו... ליו גרנט ובאה שוב ללונדון ולחנות ספרים שלו כדי לשאול אם בכל זאת הוא מוכן להיות איתה, היא הביאה לו במתנה את התמונה המקורית של שאגל. לפני שהוא פתח את המתנה, יו גרנט הודיע לה שהוא לא מוכן להפגע שוב. אחרי שהיא הלכה והוא פתח את המתנה הוא עשה התייעצות עם כל החברים בה הוחלט שהוא היה חמור כשדחה אותה ואז התחיל מרדף משעשע בכל לונדון אחרי ג´וליה האבודה והסוף, כמובן, טוב! שרון.

סטארי1

New member
הו, שמישהו יקנה גם לי את שגאל המקור

המקורי... האמת, חשבנו לקנות העתק של התמונה ולתלות בבית. (יש גלריה בירושלים שמוכרת אותה ב400-1500 דולר, תלוי בגודל).

סטארי1

New member
ומיליון תודות לאינצה, שבזכותה

יש לנו הזמנה. אני לא שוכחת אותך!

החתימה בעברית במקור ? ../images/Emo9.gif

סתאם, תפס לי את העין... האמת ? יצא מקסים, כל-כך מקסים ששמרתי את זה בדיסק להראות לגבר כשישוב מתורנות... ואני ידועה כאוהבת שגאל גדולה- יש לי אחד תלוי בפינת אוכל, נורא דומה (מקורי, בטח מקורי, הרי אני לא הולכת על זיופים, רק אורגינל...) בקיצור, ממש מיוחד ויפה. שיהיה במזל טוב.

שירי71

New member
מקסימה והכיתוב עשוי בטוב טעם

גם התוכן והאיזכור וגם הצורה של האותיות. סולידי יפה. מקסים.

pumpkinle

New member
זאת הזמנה הראשונה שתפסה לי את העין

אפשר בקשה פרטים מלאים איפה עשית אותה כמה זה עולה ולמי מגיע הרדיט על הרעיון המוצלח

אינצה

New member
סטארי, זה יצא ממש יפה ../images/Emo45.gif

אני שמחה שהיה לי הכבוד לקחת חלק בהזמנה כל כך יפה. העיצוב נקי, הכל משתלב יפה, הכתב עם התמונה עצמה והקונספט הכללי פשוט זורם. את האמת? לא כל כך ידעתי איך תשלבו את התמונה בהזמנה, ומה שישב לי בראש היה פשוט מדי לטעמי. אני חייבתלהגיד שעשיתם עבוד טובה והתוצאה הסופית מעולה!!! מה באמת עשיתם עם בעיית הרזולוציה של התמונה?

סטארי!!! ליגה עליונה!! ממש כמו פוסט

פוסטר של מוזיאון שאני מניחה שזו היתה הכוונה בעיצוב... האם דאגתם לעשות אחת בגודל של פוסטר?

סטארי סיפרתי לך שהייתי ברמת רחל?

הייתי בטיול בירושלים לפני כשבועיים וביקרנו בקיבוץ. תלחצי עליהם קצת עם המדשאות שם.. לא יזיק להוסיף מרבדים במקומות החסרים.. די הרגיז אותי לראות קרחות בדשא!!!

סטארי1

New member
תודה בננות, הנה רשימת הקרדיטים

רעיון: אני תמונה: באדיבות אינצה, שאיתרה באינטרנט ביצוע: א. חבר שהוריד מהאינטרנט לדיסטק ב. דפוס מונסה בירושלים, שהדפיסו תוך יום, על נייר כרומו, בעיצוב שאהבנו ובלי בלגאנים. האיכות היתה מספיק טובה בשביל הגודל הזה שיצא בהזמנה. מחיר: 1000 ש"ח במזומן ל-300 הזמנות התגובות: מתלהבות. ההורים שלנו לא מפסיקים לקבל טלפונים

למעלה