ההזמנות שלנו !!!

galitm

New member
ההזמנות שלנו !!! ../images/Emo6.gif

שלום לכולם ! סופסוף, פרוייקט ההזמנות כמעט מאחורינו (הן בהדפסה ויהיו מוכנות מחר או מחרתיים) אבל כבר יש לי קובץ שאוכל להראות ואני מאד מתרגשת. היה נורא כיף לעבוד עליהן ביחד עם רונן - חבר טוב שלנו שהוא בחור מוכשר ביותר - ויצא בדיוק כמו שרצינו. מאחר והאיור מבוסס עלינו, רצוי שתראו קודם תמונה שלנו כדי שתבינו כמה מוצלח (לדעתי) האיור, שנעשה ע"י חבר מוכשר אחר - עופר. אז אני מצרפת קודם כל תמונה שלנו ואח"כ את ההזמנה.

dorlim

New member
מדליק ומקורי!!! ממש אהבתי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר 1

New member
אחלה!- אני חושבת שאין מה להשקיע

בהזמנות- אני אישית שבדרך כלל זוכרת פרטים קטנים לא זוכרת אף אחת מההזמנה של החברים שלנו! קבל ח"ח: אני חושבת שכשמכינים הזמנות בעזרת חבר כישרוני זה חוסך כסף וכאב ראש. גם לנו יש חבר שסרק במחשב תמונה שלו ושל אישתו והדביק את המלל ומה שנשאר זה בית דפוס. למישהו יש מושג כמה עולה הדפסה בבית דפוס? (הזמנה בגודל סטנדרטי)

אינצה

New member
אוף אוף אוף ../images/Emo46.gif

רציתי לכתוב לך ראשונה ואז נתקעתי בישיבה אינסופית... גליתו´ש, יצא משגע!!! פשוט יפה ומקורי ומיוחד ולא דומה לשל אף אחד... כמו שאת יודעת את התמונה אהבתי כבר מהתחלה, אבל עכשיו כשזה כבר ממש הזמנה אני אוהבת עוד יותר האמת היא שגם אני חושבת שאין מה להשקיע בהזמנות יותר מדי (מנסיון כואב) אבל במקרה שלך ההשקעה לא היתה גדולה במיוחד והיא השתלמה בהחלט אחלה!

למעלה