ההחלטה נפלה.

ההחלטה נפלה.

אחרי שנתיים (!) של "הפסקה", אני שוקלת ברצינות לחזור להתאמן. (אני שוקלת את זה כבר כמה חודשים, אבל עכשיו נהיה לי הרעל והתחיל לגרד לי מתחת לעור). אז הפעם אני צריכה את עזרתכם
אילו קבוצות יש בתל אביב, ואם יש לכם כמה מילים להוסיף על הקבוצה: ימים ושעות גילאים רמה מי המאמן (ומה יש להגיד גם עליו) כמה עולה (כי אני סטודנטית ענייה במקצועי) מה האווירה בקבוצה (תחרותית, מפרגנת, וכו'). ואם יש עוד קטגוריות שלא חשבתי עליהן... תודה תודה

PureTemptation

New member
אבאדה קפואירה ת"א.

ימים ושעות - ראשון ורביעי, עירוני ה', 7 בערב אימון מתחילים, 8 וחצי אימון מתקדמים. גילאים - נעם, תקן אותי, אבל - בני נוער וסטודנטים לא? רמה - יש קבוצת מתקדמים ומתחילים. מי המאמן (ומה יש להגיד גם עליו) - אחח יזאק, אחד המאמנים הטובים ביותר בארץ. אימונים מהנים, מאתגרים, ונותנים המון. כמה עולה (כי אני סטודנטית ענייה במקצועי) - אני לא בדיוק יודעת, את זה תצטרכי לשאול את המאמן. מה האווירה בקבוצה (תחרותית, מפרגנת, וכו') - בעיקרון, סבבה לגמרי, אבל אין הקבוצה שלי בב"ש. :p ואם יש עוד קטגוריות שלא חשבתי עליהן... - נראה לי שחשבת על הכל. אני מאחלת לך המון בהצלחה, וטוב שאת חוזרת להתאמן זה תמיד טוב לעשות דברים שאוהבים.:)

Kalimac

New member
יש בבן יהודה

בימים א', ד' בבית הספר העירוני ט"ז (מס' רח' 193). בטווח הגיל שלך. יש קבוצה למתחילים ולמתקדמים. אני לא יודע איך להגדיר "רמה". המאמן הוא איזק, בחור כארז, באמת. אני לא בטוח בקשר למחיר. אחלה אווירה. הממ עוד משהו? אה, כן, אבאדה. לא יודע הקשר לקבוצות אחרות
מצטער.

ailag

New member
בואי אלינו ../images/Emo3.gif

קורדאו ג'י אורו, פעמיים בשבוע בערב מאוחר, גילאים .. קשה לי להעריך אבל מבוגרים. (מוגדר כ 16+, אני בת 25 ומרגישה בול בטווח) זה ברמת אביב. יש גם ברעננה (אפשר ללכת גם וגם) אבל שם זה "לכל הגילאים" (הייתי בשיעור אחד שם והיו כל הגילאים של חט"ב וקצת תיכון, 1-2 היו מעבר
) אמרת בעבר שאת מכירה את הקבוצה אבל עדיין: המאמן זה עידן ותמיד יש משהו כמו 3 מדריכים שם חוץ ממנו שמתאמנים בעצמם אלא אם צריך להדריך את החדשים או למלא מקום. האווירה נורא ב"איזי", מתחילים רבע שעה אחרי הזמן כי זאת לא טירונות ואנשים בכיף באים ואומרים שלום אחד לשני וכל זה.. (2.5-3 שעות שיעור, לא נורא שרבע שעה הולכת על הגעה) אם למישהו קצת נמאס ובא לו לעשות משהו אחר הוא הולך ועושה (אבל זה ממש בקושי קורה). האווירה נורא מפרגנת. אם כי אני לא יודעת בשום קריטריון להשוות לשום קבוצה אחרת בהיותי בעלת חודש פז"מ
כמה עולה - שכחתי. כ-300 לחודש? ואפשר לעשות שיעור נסיון, מן הסתם.

אכן מכירה...

אני הייתי בCDO, וכנראה שאם אחזור להתאמן זה לא יהיה שם. (מסיבות אישיות, זו אחלה קבוצה ואחלה חבר'ה ואחלה קפוארה ואין לי שום דבר נגדם. סיבות אישיות). ואגב, 300 שקל? זה המחירים היום? פאק, העולם השתנה בשנתיים... אני מאוד מקווה שבקבוצות אחרות זה לא ככה, כי אחרת אני אצטרך לוותר על העניין.

Japoneza

New member
זה באמת נשמע קצת הרבה...

אצלנו (אבדה) זה 176 (כן, ה6- שקלים האלו חשובים...
) לחודש.. אבל זה בצפון. אז זה לא ממש עוזר לך..

jennie 00

New member
אני גםםםם בקורדאו

אני גם קורדאו ג'י אורו ואצלנו זה 200 (180 אם משלמים חודשים מראש) ככה שזה מאוד תלויי

ailag

New member
אז אולי זה. לא זוכרת.

בכל מקרה יש מחירים שונים לתקופות שונות, אני משלמת חודשית יען כי לא בטוח בכלל שארצה להמשיך יותר מעוד חודש. (הברך שלי לא רוצה להמשיך עוד שיעור וכנראה שלבא לא אוכל לבוא בגללה)

הראל CDO

New member
זה עולה בערך 270 אם משלמים לחודש...

לשנה זה יותר קרוב ל220 או משהו כזה...

היום נעשה ניסיון

בקבוצה של אבאדה בבן יהודה. אני מתארת לעצמי שאני אצטרך שבוע להתאושש מכל השרירים שייתפסו לי... הגוף כבר התרגל לפוזיצייה של ישיבה

Japoneza

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אני בטוחה שלא תתאכזבי!

למעלה