ההיבט החברתי בעבודה, זקוקה לייעוץ

שיבא2

New member
ההיבט החברתי בעבודה, זקוקה לייעוץ

שלום, השבוע התחלתי מקום עבודה חדש, מבחינה מקצועית, חריצות ותפיסה אני פרפרקט הבעיה שלי מתחילה ביחסים בעבודה. אני לא טובה בשיחות חולין אם אנשים שאני לא רואה בהם חברים. יש בעבודה בחורה מאוד המונית ואני שקטה לעומתה. והיא התחילה לעבוד לפני חצי שנה. זה שאני בצד מציק לי. מצד שני לא יודעת איך להתבלט יותר. איך מסתדרים בפן החברתי בעבודה? יצאתי מתוסכלת מהעבודה היום!!! זקוקה לעיצה טובה שלכם שיבא

גם

לי היה מאוד קשה עם שיחות חולין. ואז הבנתי שהבעיה היתה שהייתי סגורה. אז פשוט למדתי להיפתח. את לא חייבת לספר את קורות חייך, סודותייך הכמוסים וכו'. את יכולה לספר על מקומות בילוי שהלכת אליהם ונהנית, סרט/הצגה טובה שאת ממליצה. את יכולה סתם לשתוק ולהקשיב, ולהעיר/להאיר מידי פעם. לאט לאט תגלי שיש מספר אנשים שאליהם את כן מתחברת, שאולי בעתיד יהפכו לחברייך הקרובים. לי זה קרה, אין סיבה שלך לא יקרה. אני ממליצה במקביל ללכת לסדנת תקשורת. ללמוד לשתף אנשים, ולשמוע פידבקים עלייך.

שיבא2

New member
סדנת תקשורת באיזור ת"א, מכירה?

לביאה היי תודה על הפידבק, מכירה סדנת תקשורת באיזור תל אביב?????????????? תודה ויום נעים לך

שיבא2

New member
תודה יקירתי

יש סדנאות ליחסי אינוש בגוגל וגם בעכבר העיר חג שמח

נועההה

New member
עצה לשבירת הקרח

עצה פשוטה ביותר ,לבוא בבוקר לעבודה עם נישנושים(לא צריך להשקיע יותר מידי-משהו פשוט וטעים)להניח על הדלפק כדי שכולם ייהנו ולפזר חיוכים:) תוך 5 דק' יתקבצו סביבך שאר העובדים ותוכלו לפתח שיחת חולין (מאיפה הסופגניות הטעימות האלה?בלה...בלה...בלה...)ללא שום הפרעה מה"מקובלת" הותיקה. הפעולה הפשוטה הזאת לא תועיל כמו הסדנאות שהציעו לך זוהי עצת פירסט אייד-פועלת במיידי בהצלחה!

למעלה