ההיה או היה זה חלום....

jesica

New member
ההיה או היה זה חלום....

4.30 לפנות בוקר, הגבר שלה יוצא מהבית וכולם נשארים ישנים, רק היא מחכה לטלפון. הטלפון מצלצל, קול של גבר מוכר לא מוכר אומר לה פיתחי את הדלת אני כאן. פותחת את הדלת והוא ניצב מולה - כמעט לא רואה את פניו מהחושך ששורר בבית - בלי מילים הם מתנפלים האחד על השניה ומתנשקים(פגישה שלישית בסה``כ, בראשונה רק דיברו ובשניה העזו להתנשק). צועדים לאט לעבר חדר השינה, הוא מתיישב על המיטה שלה ושל הגבר שלה ומושך אותה אליו והיא, פוחדת שיילך, לא מפסיקה לנשק אותו. הוא מלטף את גופה מעל הבגדים ואומר לה כמה היא מדהימה ואיזה עיניים יש לה. הוא מגשש כדי להפשיטה מהמכנס והיא אומרת - לא (מתכוונת כן) הוא ממשיך והיא מתחננת: לא אני לא יכולה, והוא - גבר שבגברים נשבע שלא יעשה שום דבר שהיא לא רוצה, ``אני לא חודר``, הוא אומר, ``רק מענג אותך``, וכראוי לגבר אמיתי - עומד במילתו... אורגזמה אחרי אורגזמה היא חווה רק בעזרת ידיו, הוא לא עושה כלום ללא בקשתה ... הוא ממתין לפקודתה שלא מגיעה ... הם נפרדים עם המון נשיקות, הוא מתגנב בדיוק כמו שנכנס. היא נשארת במיטתה המומה .... ההיה או היה זה חלום... חלק ראשון - ההמשך יבוא....

אהבת אמת

יש לך פנטזיה נהדרת ג`סיקה, היא נהדרת כי היא משלבת בתוכה לא רק משיכה פיזית אלא גם שילוב של אהבה וקשר עמוק. הציפיה לרגע הנכסף בודאי שקשה לשני הצדדים, אבל היכולת של המאהב להתאפק ולהראות לך עד כמה הוא אוהב אותך עד כדי כאב עצמי כה גדול - היא ראויה לציון. בחרת לך מאהב טוב, הוא כנראה גם חבר טוב ואוהב אותך, אני בטוח שהוא גם שמח שמצא אותך. אני מצפה בכליון עיניים להמשך - מקווה שיהיה לזה סוף טוב...

geula

New member
מתוק ומרגש את הלב

מחכה להמשך תמשיכי לכתוב

למעלה