ההייתי חננה?<

ההייתי חננה?<

הייתי נאיבית,האמנתי לכולם... זה מה שגרם לי להיות עם השנים..יותר סגורה ופחות מאמינה בעצמי. מי היה מאמין שאת גיל ההתבגרות אני יעבור עם המון מיכשולים ודמעות? אני לא האמנתי ולו לרגע אחד-בעצמי שיש לי כוח לעבור את הגיל הטיפש עשרה הזה.. אבל שלא מאמינים וכולם נגדך..אין כח..ואת הופכת לסמרטוט שדורכים עליו וזה מה שהייתי.. וזה מה שכאב..שזה באמת היה שם..כתוב על הקירות כאן בתוך הרגשות והלב,אבל העלמתי עיין.. והמשכתי שהיה שם את מה שידעתי ממזמן.את האמת שאמרה לי "לעזוב את כולם ולהתמקד בעצמי,כי אני סובבת סביב שקרנים שלא מסוגלים להביט בי בעיניים ולומר לי שיקרתי" וזה עצוב כ"כ שאני לא מאמינה לאנשים,שבשיחה שהיתה לי עם הבחור שאהבתי הבנתי..דבר או 2 על עצמי ועליו.. שאני לא נותת לאף אחד להתקרב אליי ביגלל הנסיבות וביגלל מה ואיך שהתגלגל הכל..בחיי זה היה מיאש.. אני לא יודעת מהיכן להתחיל..יש לי המון מה לומר..אני מרגישה כאילו יש לי בלבלות במוח,ברגשות,ובלב. שאני לא מי שאני אלא משהי אחרת,למרות שיודעת שזאת אני. לא נתנו לי לראות את האמת,שאולי הרגשתי,שאולי דמיינתי שככה צריכה להראות.. הסתירו ממני הכל..בלי להנעיד אפאף,היו נירגשים ממני כתמיד. לא רצו שאחייך..לא רצו שאוהב,רצו לטובתי "כן בטח" עם זה היה לטובתי לא היה רוצים להרע לי נכון? רוצים לעשות טוב? למי שאתה אוהב ומגיע לו אפילו עם הוא חבר, או ידיד, או חבר נפש, וכאלו.... אין דבר יותר חולני מאשר שפוגעים בך... זה מביא אותך לנקודה שאינך יכול לסמוך על אף אחד. הבחור שאהבתי ושדיברתי איתו שאל אותי: "למה את לא סומכת על אף אחד? למה אין לך אמון באנשים?" רואים? אפילו הבחור ראה את זה.. כולם ראו חוץ ממני. מה הייתי אומרת לו? "תשמע ביגלל שפגעו בי,וביגלל שאהבתי אותך וגרמו לי להאמין שאתה לא מי שחשבתי ביגלל זה לא מאמינה באף אחד,אין לי את היכולת לסמוך משהו וקשה לי להתקרב פיזית ונפשית" ככה הייתי אומרת לו? אם הייתי יכולה להזיז דברים,לתקופה ההיא. לתיכון למקום שבו התרחשה האהבה שלי הכי גדולה,הביטחון שלי,הכנות,הנתינה,האהבה לעצמי. למה כל זה היה חייב להתפרק לי בין הידיים? ועוד בידי אלו שטענו שהם אוהבים והם שם בשבילי "החברים שלי" שהיו שם,למה דווקא הם? מה לא יכל להיות משהו אחר? ביגלל הקינאה שהיתה לידי,ושיכנעה אותם להרע לי? למה אחרי כל מה שעברתי,אני לא מאושרת? לא מגיע לי להיות? ביגלל חברות מטומטמים שמרגישם שכאילו הם "עוזרים לי" מסקנה אחת הגעתי אלייה,למרות שלקח המון זמן "חברות הן עברות", "חברים הן אויבים" וכולם שונאים את כולם,מרמים,משקרים,והונים.. מה שאני יודעת שאני לא כזאת? אז למה כל הטובים נידפקים?

RichardSmith

New member
המממ... וואו...

מה עובר על הפורום לאחרונה?... לא כל הטובים נדפקים... ולא כל הרעים מצליחים... חברים הם ממש לא אויבים. מקווה שתכירי אנשים טובים. תקופת ההתבגרות היא בהחלט טראומה לרבים. בהחלט לא צריך להיות ככה. העיקר מה עושים עכשיו. מעכשיו והלאה, איך חיה את את חייך? (נו, אין כוח לנקד: How do you live your life?)

אני משתדלת לחיות את חיי,כמו שאני רואה אותם

ד"א באמת תרופת התיכון לא היתה משהו אני מקוה שהיו תקופות יותר טובות בבוא הימים.. ד"א אני סיוון בת 24 רווקה וכן הייתי חמנונית בבית ספר ובתיכון יורמית כזו שכל הילדים נתפלים אלייה אבל שרדתי.. התאהבתי בתיכון באיזה מניאק מה עושים כדחי לשכוח אותו? נניח והפצע עדיין שם? מה עושים?

לועהארי

New member
את צריכה עזרה מקצועית...

את צריכה לדבר עם מישהו מקצועי, מישהו שיידע איך לכוון אותך ליציאה מהסיפור הזה. 7 שנים את סוחבת סיפור כזה, זה דבר לא בריא. בהצלחה.

RichardSmith

New member
גיליתי שהזמן לא מרפא את הפצעים...

פשוט מתעלמים ומתאהבים באחרים. היה לי למשל סיפור עם אחת, ינואר 2006 כמדומני. כרגע אני בהחלט חושב שזה היה סיפור מיותר מכל כך הרבה בחינות. חושב שהפצע שגרמה לי לא יתרפא... ממשיכים לחיות.

סיוון יקרה !

העולם שאנו חיים בו מעולם לא היה הוגן , כן ואתם האנשים התמימים נופלים קורבן להתנהגות נפשעת של אנשים רעים בתקופת ההתבגרות כולנו רגישים יותר מהרגיל , זה מובן שנפגעת אך עליך להמשיך בחייך האומללים וחסרי המשמעות ומלאי הסבל המתמשך , נסי להתעלם ממה שהיה ולהתחיל להפגע שוב , מחדש מאנשים שונים ולשקוע בעצב עמוק יותר ויותר עד שזה יצרוב את עורך ולא תוכלי לחיות עוד תחת קרני השמש המסנוורים את עינייך המלאות דמעות ד"ק זק' B.A פסיכוליה ( מס רשיון 47611)

princes15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

את צוחקת עליי?

החיים שלי יפים,אני לא מרחמת עליי,ולא בוכה על עצמי.. כואב לי כן,את יודעת למה? ביגללו.. וגם לי כמו כולם מותר לי להביע את הכאב,את הכעס,את התיסכול אתם לא חייבים לענות לי כך.. אני לא מתכוונת להתמוטט מזה חלילה,ולא להיכנס לדמעות ולא כלום.. אני מעריכה את החיים ואוהבת את עצמי ולא אפגע בעצמי.. אפשר לחשוב מה שאלתי ואני רואה תגובות כאלו.. תקשיבו לי לכולנו יש כאבים חוזרים ובאים שמשהו גרם לנו.. יכול להיות הזמן מרפא את הפצעים,אבל זה מאד תלוי במי שגרם אותם. לי יש פגיעה אחר פגיעה אחר פגיעה כן,וחרוט בזיכרוני אותם המילים שאמר כן,כי זה פוגע,וכן עשיתי פשלה אאולי רדפתי אחריו ולא שמתי לב,אבל זה לא סיבה לחגוג עלייה ואן כל מה שאני כותבת או איך שאני כותבת לא מקובל עליכם אל תגיבו יותר עדיף מלקבל תגובות מעצבנות,שלא מתיחסות למצב בו אני נימצאת תודה רבה באמת

למעלה