ההיי

shanyz

New member
שלומי מצויין:) אוקי אז לפרק של היום

מיהו גורקאן?! פרק מצויין!! בין האהובים עלי! אהבתי במיוחד את הקטע כשזינה מגיעה עם ורג'יל וכזה הסוחר מוריד לה את הבגדים, והיא מ-ז-ה נבוכה, וורג'יל המום של החיים! פחח איזה מתוק!! אהבתי במיוחד גם את הקטע שגבי רקדה, איזה יפה היא נראה!!! שנה הבאה אני מתחפשת למה שהיא לבשה, או מה שזינה לבשה, גם מהמם! אני ממש אוהבת את כל הסגנון הלבוש הזה:) גם איך שזינה רקדה, אהבתי את כל הקטע הזה... וכשהביאו לה מכות! אויי..מסכנה...
שרה הייתה מזה מגעילה...איכסס....שונאת אותה....
ו...אין לי ממש עוד מה להוסיף.... רק שמאוד מעניין איך רגע אחד העיין של זינה היתה נפוחה כמו איזה אבטיח, וכולה היתה מלאה חבטות ומכות, ורגע אחרי היא חלקה, לא נפוחה מהמכות, לא עם סימנים אדומים ולא עם כלום.. מוזר....

אני לא חושבת שהיא היתה נבוכה

למרות שהסיטואציה עצמה משפילה. היא לא רצתה שוירג'יל יתחיל להנות מזה כי זה לא ראוי (ואם תקחו בחשבון שאמא שלו נראתה בדיוק כמוה, זה אפילו די חולני).

בפרקים אחרים כשהיא היתה עירומה

מול אחרים היא לא מצמצה אפילו. זה האחרים שלפעמים היו נבוכים (ראה ערך ההוא ב-Paradise Found ורייף ב-King Con).

shanyz

New member
פרדייס נמצא? אממ מית היא ערומה?

יש גם את הפרק הזה שהיא באה להרוג את נווו האמזונה הבלונדינית, סיאן... אז כשסיאן לוקחת לזינה את הבגדים:) זינה לא הייתה נבוכה, סתם המומה:) כן, בדרך כלל אין לה בעיה.. גם שהיא ערומה מול ארס.. או...ארס:) חמוד:)

shanyz

New member
או גם בפרק הזה כמו עקדת יצחק:)

שכחתי את השם שנתנו בזינה, בקיצור כשהיא ערומה מול הילד, וגם כשהאח של הילד מגיע, לא?): אוו יש הרבה דוגמאות! עכשיו אני רוצה לתת את כל מה אני זוכרת..:) אוקי קודם כל, בכל הפעמים שהיא וגבריאל מתקלחות:) בפרק "אלות הזעם" כשהיא עומדת ערומה עם לפיד מול כפר של נשים ילדים... בפרק האחרון, כשיודושי קורע לה את הבגדים...סססס נראה לי בפרק שהיא תחפשת לקליאופטרה והיא יוצאת מתוך השטיח כזה..:) לא? בהתחלה של הפרק הזה שמחזירים את גבי וזינה לחיים בהווה שלנו עכשיו:) חחה אבל זה לא נחשב... אממ זהו נראה לי.. יש לכם עוד?:)

דווקא בפרק ההוא

עשה לי רושם שהיא כן היתה נבוכה, וזה אחד ההבדלים העיקריים בין זינה הצעירה לזינה "שלנו".

*neta*

New member
הודעות כאלו פעם הבאה ימחקו

הודעות אוף יש לשרשר לשרשור אוף בעמוד.

למעלה