ההימורים,תוצאות היום ותחזית למחר

דן צ

New member
ההימורים,תוצאות היום ותחזית למחר../images/Emo106.gif

ההימורים להיום היו ממש חלשים ורק 3 גולשים הצליחו להמר רק על משחק אחד איטליה אקוואדור בתוצאה 2-0 פלאפון ירוק 2
matt hoston
yonanan555​
ההימורים למחר נפתחים כעת סין - קוסטה ריקה שני קבוצות חלשות ללא עבר בכדורגל ואת האמת הם די מסתוריות ביחוד נבחרת סין התוצאה 1-1 יפן - בלגיה אומנם יפן נהנית מיתרון הבתיות אבל בכל זאת זה מונדיאל ולא עוד משחק בית ההתוצאה 2-1 לבלגיה דרום קוריאה - פולין גם כאן אמורה להנות דרום קוריאה מיתרון הבתיות אבל פולין היא נבחרת חזקה לאחרונה ואני צופה ממנה לגדולות התוצאה 2-0 לפולין בהצלחה לי

BinNs

New member
אני צדקתי בברזיל-טורקיה..

פשוט לא כתבתי את זה פה... וגם באיטליה אקוודור.

ליזראזו

New member
ערב טוב

ואלה ניחושיי למשחקים מחר: סין - קוסטה ריקה/ 1-0 יפן - בלגיה/ 1-1 דרום קוריאה - פולין/ 2-1 בהצלחה לכולם

castroman

New member
../images/Emo124.gif הניחוש שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

המשחק הראשון
סין נגד קוסטה ריקה... אממ... אני אומר אחד לקוסאטה ריקה... ואפס לסינים.
המשחק השני
יפן נגד בלגיה 2-2...
המשחק השלישי
דרום קוריאה נגד פולין 2-1 לפולנים

ליזראזו

New member
אם לא שמת ../images/Emo23.gif...

זה בדיוק הניחוש שלי
אנא תקן במהירות..
ערב טוב

Optimus_Prime

New member
אז ככה

קוסטה ריקה - סין : 1-0 לקוסטה ריקה. יפן - בלגיה : 2-1 ליפן. פולין - דרום קוריאה : 1-0 לפולין.

הניחוש שלי:../images/Emo72.gif

קוסטה ריקה - סין: 1-1 תיקו יפן-בלגיה: 0-1 ליפן פולין-דרום קוריאה: 2-1 לדרום קוריאה חלומות פז

Matt Houston

New member
הניחוש של המנחש היומי ../images/Emo6.gif

סין-קוסטה ריקה קוסטה ריקה הרבה יותר חזקה, אין ספק... אבל סין תבוא ותתן ת´דם... 2-1 לקוסטה ריקה בסיום. בלגיה-יפן מ-ל-ח-מ-ה!!! משחק אש ולדעתי היפנים למרות הקהל הביתי לא יצליחו לנצח... 2-1 בלגיה. קוריאה - פולין הפולנים יאפשרו לקוריאנים להבקיע גול כבוד בשביל הקהל
2-1 לפולין.

הניחוש שלי

סין-קוסטה ריקה - 0-0. זה יהיה משחק משעמם בין שתי נבחרות קטנות... יפן-בלגיה - 0-1 בלגיה תיקח את המשחק בקטן קטן. דרום קוריאה-פולין - 0-1 גם פה תהיה "גניבת" משחק...

sashkashurik

New member
ההימור שלי:

סין - קוסטה ריקה - אין לי שמץ של מושג על הנבחרות האלה. 1:1 - שכל אחד יבקיע איזה גול. בלגיה - יפן. עם כל שנאתי לבלגים (כי הם שונאים את הולנד), לצערי הרב, הם יינצחו. 2:0. דרום קוריאה -פולין. אני אתן את יתרון ביתיות. 1:0 לדרום קוריאה.

R I V A L D O

New member
ההימור שלי

סין-קוסטה ריקה 1-1 יפן-בלגיה 1-1 דרום קוריאה-פולין 1-2 לפולין

liran b

New member
יש לי הימור

סין - קוסטה ריקה 1-0 יפן בלגיה 2-0 פולין דרום קוריאה 1-1

eli21us

New member
היום הכי משעמם במונדיאל, הנה הימור

סין 0 קוסטה ריקה 1 יפן 3 בלגיה 0 דרום קוריאה 2 פולין 3