ההימור שלי על כל המונדיאל

דן צ

New member
ההימור שלי על כל המונדיאל../images/Emo103.gif

וזאת על פי תוכנית מיוחדת שאפשר לעשות ברשת שמינית הגמר גרמניה - פראגוואי צרפת - אנגליה ארגנטינה - דנמרק ספרד - אירלנד איטליה - פולין ברזיל - רוסיה בלגיה - טורקיה פורטוגל - קרואטיה _______________________ רבע הגמר צרפת - ברזיל גרמניה - איטליה ספרד - פורטוגל ארגנטינה - בלגיה _____________________________ חצי הגמר איטליה - ספרד ברזיל - ארגנטינה _____________________________ הגמר איטליה - ארגנטינה ארגנטינה אלופה גם אתם יכולים לנסות

גלעד2287

New member
זה ממש ממש שווה!!!!

והנה ההימור שלי: שמינית הגמר קמרון - פראגוואי צרפת - אנגליה ארגנטינה - סנגל ספרד - גרמניה איטליה - פולין ברזיל - בלגיה רוסיה - טורקיה פורטוגל - מקסיקו רבע הגמר צרפת - ברזיל קמרון - איטליה גרמניה - פורטוגל ארגנטינה - טורקיה חצי הגמר איטליה - פורטוגל צרפת - ארגנטינה הגמר איטליה - ארגנטינה האלופה: ארגנטינה!!!

Matt Houston

New member
בבקשה

שמינית הגמר קמרון - סלובניה צרפת - אנגליה ארגנטינה - דנמרק ספרד - גרמניה איטליה - פולין ברזיל - בלגיה רוסיה - טורקיה פורטוגל - קרואטיה רבע הגמר צרפת - ברזיל קמרון - איטליה גרמניה - פורטוגל ארגנטינה - רוסיה חצי הגמר איטליה - גרמניה ברזיל - ארגנטינה הגמר איטליה - ארגנטינה

ועכשיו אני

שמינית הגמר קמרון - ספרד צרפת - אנגליה ארגנטינה - אורגוואי דרום אפריקה - גרמניה איטליה - 1 ברזיל - רוסיה יפן - טורקיה פורטוגל - קרואטיה רבע הגמר אנגליה - ברזיל קמרון - איטליה גרמניה - פורטוגל ארגנטינה - טורקיה חצי הגמר איטליה - גרמניה אנגליה - ארגנטינה הגמר איטליה - ארגנטינה ואלפות העולם היא איטליה

אורדי12

New member
ההימור שלי

גרמניה - סלובניה צרפת - אנגליה ארגנטינה - דנמרק ספרד - קמרון איטליה - פולין ברזיל - יפן רוסיה - טורקיה פורטוגל - מקסיקו רבע הגמר צרפת - ברזיל גרמניה - איטליה ספרד - פורטוגל ארגנטינה - טורקיה חצי הגמר איטליה - ספרד צרפת - ארגנטינה הגמר

דן צ

New member
הלווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לאן נעלם הגמר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דן צ

New member
בסוף לכולם יצא ארגנטינה???

האים זאת יד הגורל או שמה קונספירציה של המימסד???

אורדי12

New member
לאחר פניות רבות ונשנות ../images/Emo8.gif

שביקשו את הגמר שלי, הנה אני כותב אותו: גמר: איטליה - ארגנטינה ומי המנצחת?
איטליה

דן צ

New member
מהפה שלך ליושב במרומים

כבר אמרתי שאני אוהד גרמניה , נכון?

אורדי12

New member
זוכרים זוכרים

אבל תדע שאם לגרמניה יהיה טורניר גרוע...גם את זה אנחנו זוכרים...וזוכרים טוב. חבל"ז לכם על הזמן...איטליה זוכה!

בוסף

New member
ההימור שלי

שמינית הגמר: גרמניה- סלובניה צרפת- אנגליה ארגנטינה- אורגוואי ספרד- קמרון איטליה- פולין ברזיל-רוסיה יפן- טורקיה פורטוגל- קרואטיה רבע הגמר: צרפת- ברזיל גרמניה- איטליה קמרון- פורטוגל ארגנטינה- טורקיה חצי גמר: גרמניה- קמרון ברזיל- ארגנטינה גמר: גרמניה- ארגנטינה ארגנטינה אלופה

liran b

New member
ההימור שלי

יהיה מוזר אבל עדיין :) שמינית הגמר גרמניה - פראגוואי צרפת - ארגנטינה אנגליה - אורגוואי ספרד - קמרון איטליה - פולין ברזיל - יפן בלגיה - טורקיה פורטוגל - קרואטיה רבע הגמר צרפת - ברזיל גרמניה - איטליה ספרד - פורטוגל אנגליה - טורקיה חצי הגמר איטליה - ספרד צרפת - אנגליה הגמר איטליה - צרפת צרפת אלופת העולם שוב!

מאוווווד מוזר

איך העפתה את ארגנטינה כבר בשמינית ועוד צרפתה היא זאתי שניצחה את ארגנטינה? טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב אני מתפלא שקרואטיה עברה אץ הבתים זה כבר ממש חידוש עבורי

liran b

New member
אמרתי :)

מוזר :) תראה.....בעיקרון אני בעד אנגליה..... אז הייתי שם את אנגליה בגמר אבל זה לא אמיתי :) וזה באמת מוזר.....עכשיו אני יעשה עוד אחד יותר טוב? :)

liran b

New member
אכן שמת לב

לדעתי הם לא יגיעו לגמר...הרגשה שלי למרות שיש להם נבחרת טובה ההרגשה שלי שהם לא יגיעו לגמר

למעלה