ההיסטוריה וההיסטריה 2009

ההיסטוריה וההיסטריה 2009

אז כן,פעם הייתה פה פינה כזאת אבל אנחנו (ותכף תבינו למה הכל פה כתוב בלשון רבות) עשינו היסטריה והיסטוריה. הסיפור הוא כזה... ביום רביעי בצהריים הילה(שלא כותבת את ההודעה הזאת) ושירי קיבלו לידן אוצר .. עם קבלת האומר הוחלט על סופשבוע פרוע בלי גלגלצ(כי גלגלצ לא משמיעים טייק דאת) הנוכחות: הירוחמיות שתרמו את ביתן (אתם לא מבינים איזה אחיינים חמודים יש להן..) החיפאית שתרמה אוטו והירושלמית שתרמה את הדיסקים של ההופעה ושל אבי רוד שיהיה מה לשמוע בדרך. וככה יצאנו לנו לדרך אורלי ואנוכי (נעימאוד מורי ) לארץ לא נודעת ושמה ירוחם(מעבר להרי החושך..) ואחרי שאכלנו(אל תשאלו כמה שאלוהים ישמור אותנו) ישבנו למנה העיקרית הקרקס!!!!!!
אתם לא מבינים כמה פעמים רואים אותו בהופעה (טוב בדקנו כל פריים ופריים)וחכו זוהי רק ההתחלה כי רואים גם את אורלי הילה ושירי !!! בחיי שרואים נשבעת לכם שרואים. אז להלן המסקנות: 1.ירוחם זה חור! 2.אמנם היא קיימת אבל יש פה אשכרה שלטים של זהירות גמלים בדרך
3.הקרקס זו הופעה ארוכה בעיקר כשמריצים לפחות 80 פעם קדימה ואחורה כל שיר בהילוך איטי ומחפשים את דגל ישראל בקהל של 80 אלף איש (וגם מוצאים!!!!) 4.הילה ושוקולד זה שילוב קטלני 5.לפני שאתם באים לפה תעשו דיאטה, או צום גם טוב העיקר תבואו רעבים ורזים כי הכמויות שתאכלו פה הן מעבר להיגיון! 6.צריך להחזיר את השרשור של השירים בעברית לחיים 7. כשכולאים 4 בנות שהשפיות מעולם לא הייתה הצד החזק שלהן ביחד ,ועוד נותנים להם DVD של TT והרעלת שוקולד היסטרית המצב חמור לכן ראו הוזהרתן. 8.השעון המעורר של אורלי שולטטטטתתת!!!111 9. חכו עכשיו רואים אבי רוד (יש הווארד בפאוז על המסך איזה כיף לי!!!) צפו פגיעות חמורות על החתום הירחומיות,החיפאית והירושלמית.

אהמ אהמ, להלן מסקנותיי../images/Emo69.gif

הפעם זאת הילה האמיתית! אהמ אהמ
1. הישראליות שולטות בוומבלי- בכל פריים בקרקס- המגן דוד שאתם רואים בשורה הראשונה- אלה אנחנו
2. לדובב שורות כמו "ג'ולי, מה הבעיה ש'לך?" יכולים להשאיר אתכם ערים כל הלילה. 3. במקרה וצחקתם כ"כ הרבה בלילה אחד ונורא קשה לכם להירדם- הדליקו את סלבריטי ביג ברודר ולפני שתשימו לב תתחילו למלמל מתוך שינה ושעמום דברים כמו "יש לי שיר מעולה! making out! אבל איך מתרגמים את זה?" "הממ... מתמזמזים...?" 4. סופ"ש כ"כ כיפי לא צריך להיות חוקי. 5. אסור לצווח כמו פרגיות כשהאחיין שלי בסביבה- עלול לגרום לצלקות נפשיות חמורות.... הפסיכולוגית שלו בעתיד עוד תשמע עליי..... 6. להשאיר בובת כלה מבצק סוכר על השולחן זה פשוט פיתוי גדול מדי לילדים.. רוצה עוד סופ"ש!

orlyshka1

New member
אני בבית!

אכן, שגעון זמני תקף אותי, (כמו שנאמר, אל תנופף באדום מול שור, ובדיוידי של הקרקס מול אורלי) והדרמתי כל הדרך עד לפאקינג ירוחם. יש אנשים אצלי בעיר, שעכשיו נראית כל כך תוססת ופעילה, שמעולם לא שמעו על המקום הנ"ל. אבא שלי, ואני מצטטת, אמר: "אני לא יודע איך יש לך את האומץ לנסוע כל הדרך ובחזרה לירוחם עם האוטו". אז יש, כמו שיש אומץ לנסוע ללונדון להופעה של TT בהתראה של שבוע. אז אחרי נסיעה של שלוש שעות מפתח דלתן של הילה ושירי לפתח ביתי, להלן מסקנותיי: א. בפעם הבאה - דגל גדול יותר, שלט גדול יותר, ו... אנחנו גדולות יותר?!? ב. אנחנו הכלבות האלה, שרואים אותם בשורה הראשונה של הופעה של TT!!!! וזה נורא כיף להיות הכלבות האלה!!!!! ג. כשמכירים את ההורים של הילה ושירי, מבינים איך הן יצאו ככה (זה נשמע מתחנף, וזה באמת מתחנף, אבל זה אמיתי. מ-ה-ל-ב!!!), ולא מבינים איך הן יכולות לעבור בדלת, עם כל ההאבסה של הסופ"ש... ד. כביש שש זה הפלא השמיני (פאקינג שעה ורבע בין באר שבע ליקנעם!!) ה. חוץ מזה שהיא חור, יש שם גם דברים יפים, במדבר הזה. ו. גארי שווה בצורה שלא תתואר (זה חשבתי עוד לפני, זה לא כ"כ קשור, זה פשוט קיבל חיזוק כשראיתי את הקרקס, ואת אבי רואד, המ-ד-ה-י-מ-ה!) ז. אנחנו שולטוטטטטטתתתת!!!!!!1111 כיף איתנו, נבוא שוב! בפעם הבאה, בלונדון הבנויה (או לחילופין, בחיפה הבנויה...) נ.ב אני רוצה גם לתת ציון לשבח למורי, שהייתה מאד סבלנית בזמן שעצרנו בכל שיר, פריים פריים, וחיפשנו את הדגל ואותנו. לא רק שהיא הייתה סבלנית ולא הרביצה לנו, היא אפילו שיתפה פעולה!

תודה בנות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היה ממש כיף וכל הכבוד שהגעתן עד למדבר! שולחת לכן חיבוקים גם מאמא שלי

להלן מסקנותיי../images/Emo26.gif../images/Emo152.gif

היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!! ונגמר ממש מהר
כל הכבוד לכן בנות שהגעתן עד ירוחם (!!!!), עד עכשיו רק שמעתן שקיים מקום כזה ועכשיו אתן יודעות שקיים מקום כזה
1. אנחנו שולטות ב-DVD!!!!!!! 2. דגל ישראל בולט גם בתוך קהל של 80,000 אנשים. 3. גם כשנראה את ההופעה עוד כמה פעמים עדיין נהיה צמודות למסך כדי לחפש את הדגל וגם אז נצרח... 4. הזדקנתי!
מה פתאום אני נרדמת עוד לפני שנתתי לסלבריטי ביג ברודר הזדמנות להרדים אותי???? 5. אני אעזוב בנתיים את הסירה בשקט... 6. יכלנו בקלות להקליט מופע אנפלגד משלנו
7. אורלי צריכה להיזהר שלא יחטפו לה את גארי מבלי שהיא תרגיש (במיוחד אחרי שלילה שלם הוא היה מתחת למיטה שהיא ישנה בה והיא לא ידעה על כך
) ואם זו לא תהיה אני אז זו תהיה מורי...
8. הופעה של שעתיים אפשר לראות גם בארבע שעות
9. יש לי חופש!!!!!!!!!!!!!! 10. כולם אנטישמים... 11. הטבענו את חותמנו בהופעה, כמעט בכל שיר רואים את הדגל שלנו
היה ממש ממש כיף!!! חבל שנגמר כ"כ מהר...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרסת אותי אחותי
מי אמר שאני לא אהיה זו שאחטוף את גארי לפניכן, שד"א מסתתר מתחת למיטה שלייי בזה הרגע
(רובי לא פנוי לחטיפה במקרה ותהיתן|שוטרת
)

orlyshka1

New member
כולכן תרגעו!!!

ומהר! גארי נאמן לי באופן וירטואלי ודמיוני כבר 15 שנה, וזה ישאר ככה. תודה!

Tehi5

New member
כל כך כיף לקרוא ../images/Emo6.gif

כיף לקרוא את כל התגובות שלכן. אני ישבתי וצפיתי בשני הדיוידי שלי לבד. אם הייתי יודעת על ההתכנסות הקטנה הזו אולי גם אני הייתי מצטרפת. ;) וכמובן אני מסכימה עם כל מילה - ההופעה כל כך מדהימה שאין מילים לתאר אותה. מעניין יהיה לראות איך הם יתעלו על ההופעה הזאת אם יהיה עוד סיבוב הופעות.

התכוונת ל -כש!!יהיה עוד סיבוב לא אם ../images/Emo3.gif

ואתמול הגענו למסקנה שאנחנו בהחלט מוכנות גם לסיבוב הופעות אקוסטי שיעבור בארץ ..

הבנות החליטו בשיא הספונטניות

לצאת למסע חוצה ישראל לירוחם
בפעם הבאה נקבע במקום יותר נורמלי שנוכל להיפגש כולנו
הצלחת לראות את הדגל שלנו??

Hadar07

New member
כל הכבוד בנות

נהניתי לקרוא את מה שכתבתן, וכל הכבוד על היוזמה של אורלי ומורי לנסוע עד לירוחם. העיקר שנהניתן וגם מצאתם את דגל ישראל אז זה בטוח היה שווה. לי עדיין לא יצא לצערי לראות את הDVD אני מקווה שיצא לי בקרוב.

למעלה