ההיפר המטורף, האולי הריון, והבאסה

רוני@30

New member
ההיפר המטורף, האולי הריון, והבאסה ../images/Emo10.gif

תקציר הפרקים הקודמים: סיבוב רביעי ואחרון לפני ivf של גונאל, היפרסטימולציה מזעזעת, להפסיק עם הגונאל ורק לקחת סינרל, e2 מגיע ל-20,000 ואף אחד לא ראה דבר כזה בחיים, להמשיך רק עם הסינרל ולשתות הרבה, ה-e2 מגיע ל-30,000 וכולם משתגעים. ואז הרופא שלי אומר לי בטלפון: אולי את בכלל בהריון? ואני לא יודעת אם לרצות להיות בהריון (כי אם כן אז מה עשיתי להריון שלי עם כל הזריקות...) או להעדיף שלא (אבל אני רוצה!) או שבכל מקרה עדיף שכן (כי לפחות נדע שאני יכולה...). ואני לא מעיזה לקנות בדיקה ביתית, לא מפסיקה לחשוב שאולי פשוט תהיה הפתעה מצוינת ומעולה, ומחכה לבוקר - ולאולטרסאונד. ואני לא בהריון. זו פשוט היפרסטימולציה מופרעת במיוחד. ועכשיו מפסיקים גם הסינרל וממשיכים לחכות. והבטן נפוחה וכואבת ואני קצת מודאגת, וקצת מבואסת, וקצת מרגישה חסרת אונים וקצת נמאס לי. לא מספיק גם ככה? מה זה השטויות האלה? ואם כבר חייבים היפרסטימולציה אז למה כ"כ יוצאת דופן? ומה יקרה עכשיו? אאאאאווווףףףף! הייתי חייבת לקטר קצת. סליחה על ההצקה ותודה על הסבלנות. רוני

עמית@

New member
רוני,

הלוואי וזה היה הריון
אבל אם לא הרי שאת צריכה לטפל בעצמך היטב, כולל אינפוזיות של נוזלים מיוחדים שתפקידם לאזן את המלחים בגוף עקב ההתיבשות של כלי הדם (וזרימת כל הדם לאזור השחלות והבטן) E2 של 30.000 הוא יוצא דופן מאוד מאוד , אני מניחה שכבר אמרו לך, אני לא ממש יודעת מה לומר על זה רק שאת חייבת חייבת להיות במעקב צמוד ביותר. עמית (שהבטן שלה נפוחה ודואבת גם כן- ולכן מזדהה עם הכאב)

את כנראה עושה הכל כמו שצריך ../images/Emo8.gif

לא מעגלת פינות ולא מטאטאה מתחת לשטיח... נורא נורא נורא מקווה בשבילך שגם עם ההריון שיבוא במהרה זה ילך ככה - הריון ארוך ארוך ובסופו התינוק המושלם שלך. בטח שאת מצטערת שזה לא זה , אבל, כמו שאמרת, אם זה היה הריון לא היית יכולה להפסיק לרגע לחשוב אילו נזקים אולי נגרמו לו בגלל הזריקות...

אולה *

New member
גם אוווףףף וגם באסה ../images/Emo4.gif

היפר - זה מה זה לא נעים. ועוד יותר לא נעים עדיין לא להיות בהריון. אני מקווה, שהסימפטומים של ההיפר יעברו בקרוב (עפ"י התאוריה הם עוברים כאשר המחזור מגיע, אבל מה זה תיאוריה בשביל בנות הפורום
) רוני יקרה, אני מאחלת לך לא להתאכזב יותר. תרגישי טוב (ותשתי - זה כם חשוב).
אולה

מיכל ק-ש

New member
את ממש לא מציקה!

אם את מציקה, אז מה אני?
עם כל הפגזות השאלות וההודעות שלי. שטויות. בשביל מה הפורום קיים? מה שתארת נשמע כמו מצב מבאס ומתסכל במיוחד. אני רק מקווה שתצאי ממנו במהרה (פיסית ונפשית) והכל יחזור לאיזון. שרק יהיה לך טוב. מיכל.

מרב.

New member
זה כנראה הצורך להיות תמיד מיוחדת ../images/Emo3.gif

איו דבר רוני, עשית את השיא גינס הפרטי והמפוקפק שלך, עכשיו תני לשחלות שלך קצת מרגוע ומנוח. למה עכשיו את מחכה עוד לא הבנתי, האם הפסיקו את הטיפול או שמחכים שה-E2 ירגע קצת כדי להמשיך? לא מן הנמנע שבתום רמות כאלו של E2 יצוצו ציסטות בשחלות, וכמובן שהשחלות יהיו מוגדלות עוד זמן מה אחרי הטיפול ויקח להן זמן לחזור לעצמן. מנ´יגיד לך רוני...? להיות בהריון את בטוח רוצה, רק כנראה שלא בדיוק בצורה הזו, אלא באופן קצת יותר טבעי ורגוע. אז תרגיעי את הנפש והגוף, שניהם על טורים גבוהים, והלוואי שניסים מתבשלים אצלך בצורה כזו או אחרת, החודש הזה או החודש הבא. שולחת
מרגיע מרב

יפעתי&

New member
רוני קודם כל לשתות ../images/Emo72.gif ולשתות ../images/Emo72.gif

וולשתות ולשתות וכמה שיותריותר טוב אני מקווה שההיפר המטורף הזה יעבור מהר והגוף יירגע והשחלות יירגעו ואז יבוא גם ההריון המיוחל כל כך
אז תשתי המוןןןןןןןןןן תנוחי ושנשמע בשורות טובות

נוג

New member
לרוני ../images/Emo24.gif

הי, תקטרי ותקטרי ועוד. . . יש כאן הרבה סבלנות וכתפיים בפורום, אם לא אצלנו אז איפה כן? תחזיקי מעמד, אני יודעת שקשה ולפעמים הגוף שלנו לתעתע בנו עד להכאיב. אנחנו צרכות להיות חזקות, עוד תראי הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. שולחת לך הרבה כוח ואורח רוח וסבלנות
נוג

רומי 007

New member
רוני קבלי עצה

תתמקדי עכשיו בלשמור על עצמך: המון שתיה, מנוחה ככל האפשר. המטרה שלך היא להחזיר את הגוף למצבו הרגיל ככל האפשר. הצרה עם היפרסטימולציה שיש לה לוח זמנים משלה, ללא קשר לשום דבר שקורה מסביב וקשה לעשות תכנונים. (ממילא לא תוכלי להתחיל שוב לפני שזה מסתיים) ויש גם אפילו נקודת אור קטנה: מאחר שכל הסיפור הזה הוא ניסוי וטעיה מתמשכים, עכשיו יודעים גם מה לא לתת לך בפעם הבאה וידעו להיות יותר רגישים איתך במינונים. כואב לי הלב לשמוע כמה את סובלת אבל מנסיוני ומנסיון של אחרות: הזמן מרפא. חיזקי ואימצי, את לא לבד בסיפור הזה.

יאוו. יאוו. יאוו. ../images/Emo2.gif

תעשי לי טובה ותשמרי על עצמך. תשתי המון המון המון, כדי שתרגישי יותר טוב, ושלא תכאב הבטן, כי זה מבאס עוד יותר כשלא הולך כל כך טוב והגוף מציק. לא שמעתי מעולם על ערכים כאלה. בבקשה בבקשה תשמרי על עצמך ותרגישי טוב. את חייבת. תודיעי לנו מה קורה איתך.
סאני

נועם@בת

New member
בדיוק- תשמרי על עצמך ../images/Emo92.gif

לשתות מליונים, ועל כל כאב חריג להגיע לרופא או לחדר מיון. את יכולה "להציק" לנו כמה שאת רוצה, כי בשביל זה אנחנו כאן, חותרות ביחד איתך. אל תתאמצי יותר מידי, ותנוחי כמה שאפשר. כי היפרסטימולצי היכולה להחריף, וזה כבר לא נעים במיוחד (בלשון המעטה).
נועם

הרמוניה

New member
לשתות הרבה אמרו לך? ../images/Emo3.gif

רוני יקירתי אין ספק שהדרך אל האושר רצופה בכל מיני דברים בלתי אפשריים..... מקווה שעד כמה שהדרך קשה-האושר יהיה יותר גדול תשמרי על עצמך ותרגישי חופשי לקטר כמה שבא לך-כי יש לך סיבה טובה! הרמוניה

בדקתי במדריך שלי לפולניות ../images/Emo3.gif

ואין שם סעיף שאוסר על קיטורים והצקות
מה שכן, הצלחת להדאיג אותי. אז אני יודעת שכבר כתבו וחזרו ואמרו, אבל אני לא יכולה להתאפק, אז תשתי הרבה ו
תשמרי על עצמך.
מרב

רוני@30

New member
תודה על הדאגה ותשומת הלב

בינתיים אני עובדת על תואר הצרכן המצטיין של מי עדן ומחכה ליום ראשון - לבדיקת דם נוספת. תודה בנות על ה כ ל !
רוני

למעלה