ההיריון ההכי ארוך בהסטוריה האנושית

mise

New member
מעניין מאוד. יש יותר פרטים?

קישורים עם קצת יותר פרטים על המקרה עצמו? לא כתבו על זה בעיתונות וכלום, מוזר, לא?

טלימה

New member
פה

פה כתוב: UPDATE: Yes, the above link regarding Anissa August is a fake. וגם: it's definitely a joke. it's the yearly roast of the medical residents on their way out to the real world... (בתגובות)

שָׂרָה

New member
הבנאדם שכתב שזה לא אמיתי

האם זה מקור מוסמך? אולי נוכל לפנות לאניסה בעצמה ולשאול אותה? בכל אופן יש מקורות מוסמכים שמספרים שנשים שהיו במחנות ריכוז בשואה בהיריון, סחבו הריונות אפילו שנה, עד השחרור. בגמרא יש גם קטע שמציין שהיריון יכול להמשך שנה.

mise

New member
האם תוכלי להביא את כל המקורות?

משום שדוקא לא מזמן שוחחתי עם בן משפחה חרדי, שאפילו ישב שבת שלמה לבדוק לי במסכת נידה מקור שחיפשתי, והוא אמר שהגמרא טוענת כי הריון 9 חודשים בלבד. כל ספירה מעבר לזה היא פשוט טעות (הוספה שלי: בביוץ). אשמח אם תביאי מקורות לדברים. גם מקורות על נשים שסחבו הריונות במשך שנה בשואה ולגבי אניסה - תוכלי לפנות אליה ולשתף את כולנו בתשובתה.

שָׂרָה

New member
אההההה אז זאת היתה מתיחה.

אבל לגבי הגמרא, יש הלכה שבה אשה אמורה לא להתחתן עד 3 חודשים אחרי שהתאלמנה, או אחרי שהתגרשה למקרה שאולי היא תהייה בהיריון, ואז לא ידעו של מי התינוק של הבעל החדש או הבעל הקודם. והשאלה היא אם אחרי החתונה עם הבעל החדש שתהייה בזמן פחות מה3 חודשים מהבעל הקודם יעברו 9 חודשים אז כן ידעו שזה מהבעל החדש? בכל זאת זה לא הוכחה, וזה יכול להיות גם מהבעל הקודם.

נדמה לי שבדוגמא הזאת

חוששים שלמשל אם תתחתן תוך חודש, אז אם תהיה לידה אחרי נגיד 8 חודשים - לא יידעו: אולי זאת לידה מוקדמת של הבעל החדש, ואולי לידה בזמן של הבעל הקודם. כלומר אפשר ללמוד מפה דוקא בכמה לידה יכלה בזמנם להקדים מ-9 חודשים ולהשאיר סיכוי לעובר לחיות.

למעלה