ההיררכיה הגדולה(ניסיון שני)

ההיררכיה הגדולה(ניסיון שני)

אחרי שפעם קודמת קראו לי נאצי, הומו, עובד רפת ומה לא. והפעם עם דגש קטן: תקחו בהומור, אני לא באמת מדרג בנות בזמני הפנוי, אני לא חושב שבנות כאלו או אחרות הן נחותות. אני לא מחבר התורה, אני רק מפיץ אותה. הרבה כסילים ובורים בעולם לא יודעים להבחין באיכויות של בנות מסוימות, ולא יודעים להבדיל בין כוסית אמיתית לכופנה מוסוואת. במקרה נגלה אליי החומר מהקלסר הירוק. אז החלטתי לעזור לכם, לאותם כסילים, להתגבר על הבורות. ההיררכיה מתחילה במעמד העליון, האחיות. צמד אחיות, אישיותן קסומה ויש אומרים אף אלוהית. אחת מהן שוכנת היום בארץ רחוקה רחוקה בדרום, והשניה מנהלת פורומים בתפוז. המעמד השני, מעמד האצולה של הכוסיות- האריסטוכוסיות. כוסיות ממעד נבחר. מנהיגות מעמד הביניים, ואלו שכל שאר הכוסיות מחקות ומעריצות. המעמד השלישי, מעמד הכוסיות. בנות איכותיות, אך שאינן נבדלות משאר בנות מעמדן. מתאגדות בקבוצה וכך הן צוברות את כוחן בחברה. לרוב תראו אותן מגיעות לארועים באוטו כוסיות- 4 בנות נדחסות לג'יפ ומסובבת את כל תשומת הלב על הכביש. המעמד הרביעי- הכוסיות המתלמדות. לרוב צעירות חסרות ניסיון ששואפות להגיע למעמד נחשק יותר. לרוב מתאגדות בקבוצות של 3 בנות, ומגיעות לארועים או במונית, או שאבא מסיע אותן. המעמד החמישי- נשות התחזוקה. בנות שעובדות בתור קוסמטיקאיות, ספריות, ושאר מורטות השיער למינהן שעובדות לפי שכר. למרות נחיתות המעמד, המעמד הזה הוא תנאי חשוב לפירמידה. המעמד השישי- מכוערות אבל שנונות. בנות שמבעיות את דעתן בעמוד הראשון בעיתון:תגובות למערכת, או באינטרנט. מכוערות מדי לחשוף את עצמך בפומבי. המעמד השביעי- יפות, אבל טיפשות. חומכתן לא עולה בהרבה על קוף ממוצע. לרוב יופיין ייהרס בשלב מתקדם יותר ע"י שיבוש המבנה הטיבעי של הגבות, צביעת השיער בבלונד בוהק מדיי וכן איפור מוגזם. לרוב עונות על השם מיצי. המעמד השמיני- הפמניסטיות מאידאולוגיה. שונאות הגברים המושבעות, בעלות שיער בית השחי ושאר בעלות הפשם למינהן. פעילותן הציבורית-חברתית פוגעת במעמדן בחברה. המעמד התשיעי-האיכרות. בנות הכפרים, המושבים והקיבוצים למינהם. לא מדובר בבנות הקיבוץ הרגילות, אלא באלו שמתנדבות לעבוד ברפת, וממעיטות מערכן ע"י עבודה גברית. המעמד העשירי והנחות ביותר- הפרחות. חלקן היו פעם חלק מהעמד השביעי, עד שהחושחטו סופית. עתידן אינו ורוד, והן צפויות להסתובב עם ערסים כבדים. בכל מקרה יום כיפור מתקרב אז אני מתנצל מראש אם זה פגע פעם במישהו. אני מקווה שזה לא יגיע לאותם מקומות שזה הגיע אליהם בפעם הקודמת. ההודעה אינה רצינית ואמורה להילקח בהומור. לפרטים נוספים על הקלסר הירוק, נא לפנות במסרים אלי או למיטל. שבוע טוב וגמר חתימה טובה.

Angelos 1

New member
פאק

יכולתי להגיד שנישאתי למעמד העליון אבל.............. אין לה אחות
אגב , בקלסר יש גם מקבילה גברית ?

dvir58

New member
האמת אין לי סבלנות לכול הסיפור...

ולא קראתי אז תן תקציר אחרי שתגיד איזה מין מין אתה בכלל.

dvir58

New member
ולהסכלה כללית...

בנות והשים הן בנות אדם ולא אוביקט מיני. מי שרואה אותן ככאלה הוא חולה רוח. מכול בחינה כמעת הן עולות עלינו הגברים וזה הוכח מדעית והשטויות שלך מראות על נחשלות מוחית משתוללת במקרה הטוב. אני לא רואה טעם להמשיך מכוון שלדעתי אתה פשוט אידיוט.

Cobe Anan

New member
וואו, הרשמת אותי.

לא ידעתי שאווילים כמותך עדיין מסתובבים להם בחופשיות, ומרשים לעצמם לפסול אחרים. בוא נתחיל בלשפר את הבנת הנקרא שלך,ומשם תשלב גם קורס באיות תקני. אחר כך, תלמד מעט דרך-ארץ, איך לדבר לזרים, איך להעביר ביקורת, ובעיקר איך לא לגרום לעצמך להיראות טיפש בעיני אחרים. בינתיים, עשה טובה לחברה ולעצמך,ואל תכתוב שטויות בפורום שלנו. תודה, קובי.

מיטללל

New member
../images/Emo2.gif

1. כמו שהוא ציין,לא הוא הגה את התאוריה, אלא ידיד משותף. (אותי בעבר הרחוק זה דיי שעשע) 2. זה נכתב בהומור = לא ברצינות. אתה יכול להגיד שזה לא מצחיק אותך, אבל לא צריך להיסחף ותמיד צריך לשקול מילים. (סתכל באיזה פורום אנחנו נמצאים, יש מקום להודעות שכאלה פה ושם)

Cobe Anan

New member
פסססט... מיטללל.... קחי סרגללל...!

הגבת אלי במקום לdvir58... אני דווקא מהטובים!!! צריכה קורס מזורז בשירשור...? הנה

לא מסוגלת לקרוא.

כי עד כמה שזה בצחוק ברור שזה אמיתי, ואני בטח אי שם לא ברשימה מרוב גועל

ניקוצים

New member
the nature is calling!

הסיבה שנילון עם פצפצים (אהבתי את השם) חושב שעבודות גבריות ממעיטות מערכן של הנשים, היא מאחר וכל הגברים מפחדים מאישה שמראה חוזק כל שהוא, דהיינו, נכנסת לתחום שנחשב גברי, כי אותה אישה "גברית" היא בעצם אישה עם תחומי עניין, עם עיסוק מיוחד, ואז רחמנא ליצלן, מה היא צריכה גבר, חוץ מלנצל אותו מינית, הרי היא כבר לא מתפקדת בתור הצלע החלשה. ולמרות שנילון עם פצפצים טוען כי הכל בהומור, ישנם בנים (ואולי נילון עם פצפצים אחד מהם?אבוי!
) שחושבים שפרחות הן הגזע הנחות (וואלה, הן גם בדר"כ מעדות המזרח ושחומות, תאמינו לי כדאי להשמיד את הפרחות האלה, הן לא חיוניות להמשך הגזע האנושי, להפך, הן רק יטמאו את הגזע האנושי ב"שוורצע חייה" שיצא מהן) בקשר לנשים שעובדות ב"עבודות גבריות" באמת אולי כדאי לכלוא אותן בתוך שמלת מיני ורדרדה ועקבים גבוהים (קראתי באיזהשהוא ספר שבחור כתב שפעם הזדעזענו מהנשים ב..טיבט? לא זוכרת, איזו מדינת עולם שלישי, שהיו מהדקות חישוקי ברזל על צווארן כדי למתוח את הצוואר כי בתרבות שלהן צוואר ארוך מעיד על נשיות וזה הפך למסורת (אותו דבר לגבי היפניות (עוד פעם אני לא בטוחה לגבי העם) שהיו כולאות את הרגליים שלהן בתוך נעליים קטנות ממידתן כי "רגליים קטנות זה נשי ויפה) אז גם היום נשים הולכות על עקבים של מטר, וזה ממש לא נוח!!! ניסיתי!!! או כל בוקר מקדישות שעה לצייר על הפנים שלהם (במילים יפות "להתאפר") כדי להיות מתוסכלות יותר מאוחר שכל האיפור נמרח והן נראות כמו קראסטי הליצן (מצטערת בנות, אבל לבד לא תגיעו לתוצאות "כמו בטלויזיה") או לבזבז את כל הכסף על בגדים!!! סמרטוטים!! (יש לי תאוריה מטורפת שהאופנה זו המצאה זדונית של הגברים ע"מ שלנשים לא יהיה מספיק כסף ע"מ להיות עצמאיות - כל הכסף הולך על דברים מתכלים כמו איפור או בגדים) לדעתי אם יש גזע נחות בבנות,אז אלה הבנות שמעדיפות בשביל הגברים למחוק את האישיות שלהן ולהציג את עצמן כגוש בשר עם חור. כי הן חושבות שזה מה שהבנים מחפשים והן גם מוצאות בנים בהתאם ו-let's face it כל הבלאגן הזה - זה רק בשביל למצוא חתן ולהביא ילדים, כי זה מה שהטבע מבקש . לסיכום, אני לא רואה סיכוי לשוויון בין המינים גם עוד 10 שנים, בגלל אנשים כמו נילון עם פצפצים (שהוא מן הסתם גבר, לבן, צעיר וסטרייט -בדיוק מה שהרייך השלישי מחפש) , אלא אם כן ישמידו את כל הבחורות המכוערות והכוסיות ישלטו בעולם (כוסיות זה מלשון כוס, לא?זה נשמע כלכך קליט,אבל מסתבר שנשים קרויות על שם איבר אינטימי מאוד, וכשחושבים על זה ככה זה נשמע גס ביותר) מצטערת על האורך!!
JETHRO TULL RULES!!!!

למעלה