ברווש הנסיכה
New member
ההיתי בפסטיגל../images/Emo70.gifהמגילה חעחע
טובב זה הולך להיות ארוך מאודד אבל בקטנהה חעחע
טוב אחרי כל הסיבוך שלא מצאנו את האולם גני התערוכה וכל זה הגענו ב-12:30 מליין אנשים ואנחנו שורה ראשונה אמממממממממממא אני לא ידעתי שזה עד כדי ככךךך קרווווווווב אאאאאאאאאאאאאמממממממממממממאאאאאאאא טוב התחיל המופעע איזה מושלמיםם שירי והראל סקעת שהם שרוו שירי עשתה לי שלום וחייכה עליי חמודה והראל לא היה בכיוןן שלי
אבל חפיף פתאום יעליייי נכנסתתתתתתתת ואייייייי איזה שלמווותתתת כמהה שהיאא מהמממתת איןןן עלייההה
פשוט נסיכההה קסומה~!#%&*ואז היה את השיר של אושרייי חמווווודדד איך הוא רוקד ושררר מהממםם אחר כך היה את רותם אבוהב(אין לי מושג איך כותבים את השם משפחה שלה חעחע)ורועי בר נתן שרוו חמודים נגעתי ברותם חעח
ויעליי היתהה במנחים ואאאאאאיייי איזהה כייייייייייייףףף טוב אחרי השיר שלהם היה את השיר של סופי צדקה נחמדה חעח ואחרי זה היה את מה קשור ואיייי קרועיםם באמאאאאא
ואחרי זה את עדיי כהן איזה מוכשרת היאאא איזה קול איזה חמוווודה כולם חמווודיייםם
אחרי השיר של עדי היה קטע של אפרת בוימולד ושל יעליי יענו הולכות מכות ובסוף הם מתחבקותתתתתתתתתת כפרעליהן ואחרי המריבה חעח היה את השיר של אפרתייייי כפרעלייהה איזהה נשמהה אחר כך היה את רונייי איזה יפה היא רוקדת
אחר כך היה את רן דנקרר ואייי הוא מהמממםםםם והוא חייך אלייי ונגע בי חמוווווווווווווד כפרעליו ולבסוף היה את השיר של הנסיכה המושלמת יעליייי כפרע אני עליההה איזה שלמותת היא עברה כזה והסתכלה עליי ועשתה לי נשיקההה וגם נגעתיי בההה והיא ליטפה אותי כזהההההה איזההה נשמהה כפרעע עלייהה ואחר כך היה קטע של אושרי כהההההן אמאאאאאאאאא הבן הזה שלמות איזה חמודד הוא הלך שם והיה קטע של כמה סינים עושים כל מיני דברים עם כובעים אז הוא עמד שם ממולי וכל הקטע הסתכל עליי וחיייך עליי ונתן לי נשיקה באוויר אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אחר כך היה הפסקה של 15 דקותת עזבו מה שהיה בהפסקה
אחרי ההפסקה היה את שירי מימוןןןן ואייייייי איזזזזההה קוללל איזה מושלמתתתת אממממאאאא וגם חיבקתי אותה חעחע אחרי זה היה מחוזרת שירים של סקעתת חמוודד איזה יפה זה היה אחר כך היה מן מערכון כזה של מה קשור ושהם עלו הם כזה חיכו עליי ונגעוו בייי חעחע חמוווודייייםםםםם כפרעליהםםם ואני לא זוכרת עוד מה ההי ובסוף היה את המחוזרתתת כפרעלייהםםם טובב היהההה כיףףףףףףףףףףףףףף ברמוווווותתתתתתת
אווךך כברר כואבת ליי הידד אשכרה כתבתי מגיללה חעחע
טובב זה הולך להיות ארוך מאודד אבל בקטנהה חעחע