***ההכנות ליום הגדול***

DIRRTY

New member
***ההכנות ליום הגדול***

כמו שאתם יודעים בעוד חודש ושבועיים בערך (אם אני לא טועה) המלכה
נולדה יש למשהו הצעה מה נוכל לעשות ביום הזה

כמה רעיונות . . . .

1. אפשר לעשות שירשורים עד אור הבוקר של תמונות... 2. אפשר לעשות חידונים בכל מיני נושאים שקשורים למלכה.... 3. אפשר לקבוע להיפגש בצ'אט או משהו כי מפגש פורום לא נראה לי שיילך.... 4. כמובן שלאורך כל היום כולם ייתחייבו לשמוע אך ורק את השירים לא המלכה.
. וכן, יש לי חתימה חדשה

love amor

New member
אפשר (לנסות) לעשות פרוייקט

כמו שעשו בפורום ג'לו.. למרות שלא נראה לי שזה ילך כי כולם עצלנים פה!!

FreakOfNature

New member
אין לי רעיונות, אבל מה שכן, רעיון

כמו שהיה בפורום ג'ניפר לופז בחיים לא יילך פה, כי לאנסטסיה אין קורות חיים מלאים כל-כך כמו לג'ניפר... נכון, בילדותה חלתה במחלה קשה, ונכון, לא מזמן החלימה מסרטן, וגם השתתפה בפסקול הסרט שיקאגו, אך כל אלו לא מספיקים. אפשר לציין את היומולדת בשרשורי תמונות, שרשורי קליפים, ושרשורים אישיים (כל אחד מספר קצת על עצמו, מתי התחיל להעריץ את אנסטסיה, מה הדבר באנסטסיה שגורם לו לאהוב אותה, וכאלה...). אפשר לנצל את היומולדת למען פרסום הפורום...

TheImpactBoy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמען ימולדת של אנסטסייה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא כבר בת 30!
ולכן, הכנתי לגמרי לבדי תמונת שער חדשה לפורם...
לכן, אהבתם, לא אהבתם? פרטו הסבירו ונמקו!
מה קווה שאהבתם...

DIRRTY

New member
../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מדהים
יפה
מהמם
כישרוני
אין עליך אביעדוש

וואו! באמת מדהים! ../images/Emo45.gif ../images/Emo26.gif

אפילו שאני לא אוהב את התמונות מ"מקסים" אנה יצאה שם די מפחידה...
ממש מגנווב! (-אבל התמונה בראשי עדיין יותר יפה...
) מישהו יכול לפרט מה בדיוק עשו בפורום ג'יי לו? אולי נוכל לשאוב ולקחת מהם קצת רעיונות?... אני מוכן לעשות כל שיוטל עלי!

TheImpactBoy

New member
חח....... תודה! :))))

גם אני לא אהבתי את התמונות "ממקסים".... אבל, פשוט היה לי מתאם התמונה הזאת :)) שמח שאהבת.

DIRRTY

New member
ניסיון שני

ה הק הקפ הקפצ הקפצה - י יג יגא יגאל - ק קו קוף

למעלה