ההכנות לפסח כוללות....

rolan

New member
ההכנות לפסח כוללות....

קניות מתנות פרחים ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם אני הוספתי משלי ראו מצורף מסמך

*יערית

New member
תודה על השירונים ../images/Emo141.gif

כמה שאני אוהבת לשיר..לא שיש לי קול זמיר.....אך לא מוותרת על התענוג הזה.... הילדים שלי ישמחו מאוד. תודה וחג שמח {זהו נגמרו הניקיונות} {יערית מטפסת על הקירות ....אין מה לעשות? יש ויש...הבן חולה..למה שיהייה לי רגע דל?}

rolan

New member
לשיר זה כמו להיות ירדן

יערית גם אני מאוד אוהבת לשיר
אבל מה... שרה על המדרכה
יענו... זייפנית ואוהי... הוא ממש מתעלף מזה
לא מסוגל ו..... משתתק אז יש לנו הסכם שיר הוא ושיר אני
ושיהיה לך בריא הבונבון הקטן
ו

יערית../images/Emo141.gif

אחרי שהבנתי שאת מבשלת דגים חריפים ומטבוחה ... מה נפל עליך הקטע הפולני? "למה שיהיה רגע דל?....." הרבה בריאות לבן וחג שמח גם לך

rolan

New member
יש לזה שם

מרוקאית משוכנזת... גם אני כזאת ממש לא מכירה מנהגים השנה למשל אני רוצה מאוד לעשות "מימונה" אבל לא יודעת לעשות שום כלום מהמטעמים הנפלאים רק מופלטה צולעת בקושי חבל

רולן../images/Emo24.gif

מיד הודפס..תודה אם יש לך עוד מילים אשמח להדפיס ולכרוך מחברת שירים של רולן ואם מדברים על זיופים
אבל אני לא מוותרת,מי שלא נח לו שיזוז...למדתי ממעוף להיות אסרטיבית ולאהוב את עצמי

rolan

New member
יש גם שער

התעצלתי להעביר לכם אבל אם זה כ"כ מוצלח אז הנה הוא להדפסה על גב הדף אז יוצא שירון מדהים אני הכנתי כאלה לליל הסדר נחמד גם לקישוט השולחן אז הנה הוא ושלא תגידו שאני לא מוכשרת

maof

New member
זהו ניגמר אפילו לא הרגשתי../images/Emo13.gif

לצערי פיספסתי היום את הפיניש........ נתקעתי בעבודה יותר מהתכנון המקורי...... אבל את קנית הפרחים עדין לא פספסתי..... רולן תודה שהיזכרת לי
מבטיח לרשום את זה לעצמי כדי לא לישכוח שוב
מעוף

maof

New member
רולן היקרה...../images/Emo140.gif

אני לא רוצה לאכזב אותך........אבל יש אחת שמחכה לי היא תראה לי את הקשת בענן
מעוף

rolan

New member
אויייי כ"כ ת'אכזבתי

סתאאאאם יש לי אהוב שדואג לתפאורה הזו |פרח{ זה בסדר

*יערית

New member
בהחלט נגמר......./images/Emo124.gif

הכל מסודר ומוכן ומצוחצח... אני כבר טיפסתי על הקירות היום...... ועכשיו בבקשה ב ו א ה ב י ת ה

למעלה