ההכנות....

מיה30

New member
ההכנות....

אתם מרגישים כבר את סוף השנה??? אנחנו כן כבר שבוע הוא לא מפסיק לשיר שירים מהמסיבה של סוף השנה הם בעיצומן של החזרות כי המסיבה ממש ממשמשת ובאה {היא כבר השבוע} השנה יהיה לנו קונצרט איזה מדליק לראות את הקטנים האילה מנגנים כן כן מנגנים על אמת השירים הם ברוח כזו: ``פורטה, פורטה, פורטה עוצמה פורטה, פורטה חזק הוא נשמע פורטה, פורטה בקול גדול....`` נו...תגידו אתם...לא קונצרט אמיתי???? ככה הוא מתאמן לו כל היום אז אני כמובן כבר מתרגשת לקראת המסיבה ותמיד תמיד תמיד מצליחה להחנק חופשי מהדמעות אז עוד יומיים למסיבה ויאללה להסתער על גן חובה מיה30 {מתרגשת תמיד}

לי28

New member
שיווו איזה מזל...

איזה מזל ששלי עדין בגנים פרטים וההתרגשות עוד לא עוטפת את ביתינו. בגן הם כבר התחילו להכין עבודות לסוף השנה וכמובן את ההצגה אך עדין לא בצורה כה מסיבית אלה כטיפין טיפין... מצפה כבר להתרגש... לי.

עופריקו

New member
אבל אני...

מרגיש תחילה של משהו,תחילה של חיים חדשים ....טוב נו מרגיש גם את סוף השנה ..אוףףףףף גם אני רוצה חופש גדול ... אולי אפשר אפילו חצי משלהם... אצלי כבר עושים חזרות ממזמן שבכלל בספק אם אהיה במסיבת הסיום או בחדר לידה ...נווו כבר החודש הזה הוא הכי ארוך עופר שנגמרת לו הסבלנות..

למעלה