ההמלצות השבועיות

טולייצ

New member
ההמלצות השבועיות ../images/Emo113.gif ../images/Emo55.gif

זוכרים את הפינה? אני מאמינה ומקווה שאהבתם את הקאמבק,והנה שבוע מספר 2 של הפינה המקומבקת! הבנתי שאת המקרא והסימלים לא אהבתם,אז אני לא אכביד עליכם. נסתפק בהמלצות שלכם! בנוסף,אני מוסיפה את פימת צל"ש ההמלצות
והשבוע זכתה
keeeren על המלצתה על הספר "צופן דה וינצ'י",בהחלט ספר מדהים! זה לא הכי אובייקטיבי,אבל עם הזמן,במידה ותאהבו את העניין,נעשה גם הצבעות חודשיות להמלצות שלכם. נסחפתי קצת? אולי
שרשרו המלצות

אבל זה היה לפני שנייה! :O

טוב אין לי ממש המלצות.. עבר דיי מהר.. יש לי רק המלצות לכמה להקות
- Sonata Artica
The Pixies
Lifehouse

טולייצ

New member
The Pixies

קצת באיחור
כשהחזרתי את הטור היה כבר יום רביעי,ובעיקרון אני אפרסם את הטור כל ימי ראשון. מצטערת על העומס

גוטשה

New member
הוהו

נררררררמ, אני לא רוצה לצאת מסריחה, אבל רוב הדברים שממליצים כאן כמו ספרים למשל, זה ספרים שכולם מכירים וכולם קראו, למשל. ואותו דבר על להקות ודיסקים. המממ. כאילו..ממליצים על דברים שכולם מכירים בדרך כלל X: הנה להקה שאתם בטוח לא מכירים: Captain Beefheart And His Magic Band בלוז טהור
מי שבתיכון בטח ישנא את השם של מי שכתב את הספר הבא, רק בגלל שהכריחו אותכם לקרוא אותו, במקום שתקראו מרצון. 9" סיפורים"\ מאת ג'.ד. סאלינג'ר ("התפסן בשדה השיפון", למי שלא הבין) משהו שרק סאלינג'ר מסוגל לכתוב, ספר ענק!

טולייצ

New member
קראתי

דווקא לא ממש אהבתי,בעיקר גם כי לא נבחנתי עליו בסוף. אני ממליצה על קאטרינה של אהרון אפלפלד. מספר סיפור על גויה שחיה בתקופת השואה,מנקודת מבט עקיפה על היהודים,ועל מהלך חייה הארוך והמאתגר,שבסופו הפכה ליהודייה.
מגיע לך גם מזל טוב לא? קצת פספסתי
חוץ מזה,תודה על שיתוף הפעולה [גם אם הוא זמני מבחינתך]. אני מאמינה שבכל זאת נניב פירות מההמלצות השונות,בעיקר אם את/ה קונפורמים בצורה זו או אחרת.

yardenbm

New member
לא אהבתי

חסר לו משו לא יודעת מה כאילו שמסיימים אותו הוא נראה מזה חסר טעם לקריאה

freaky cow

New member
ספר!!

בעל כמה סיפורים וחלק ממש טובים... עשן ומראות של ניל גיימן. אני לא בטוחה שזה ניל אבל זה בטוח גיימן.

פרקשון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גיימן!! gay-man

keeeren

New member
אהההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לך לך.. אני לא אתן לך יותר עצות.. ועוד הפרעת לי באמצע הרכבת שולחן למחשב מאיקאה.. בעעעע

פרקשון

New member
../images/Emo99.gif

בובה של כרובבבבבבבבבבבבבבבב על מדף של פלסטיקקקקקקקקקקקקקק

למעלה