ההמנון והדגל

THE WIZARD 55

New member
ההמנון והדגל../images/Emo151.gif

סתם עלה לי רעיון הזוי...או להוסיף משהו להמנון איזה כמה שורות בשביל הערבים.. או לכתוב המנון מחדש..ככה בשביל תחושת השייכות:) הייתם מוכנים לשנות/להוסיף עוד כמה מילים להמנון? ומה עם הדגל?..להכניס בפנים איזה כאפיה?
יללה אני הולכת לחשוב על המנון חדש...תחשבו על איזה:)

KingTino

New member
רוצה המנון

מה זה המנון מה אנחנו בגנון זו מדינה של היהודים, בהמנון שלה לא מזכרים ערבים? למה מה הם חושבים, נותנים לנו הרגשה של מקופחים מדינה בניעה על ערבים ויהודים, אשכנזים שדופקים ספרדים? כוראים לה מדינת היהודים לא?כך אנו כל יום שומעים לפי דעתי דגל ישראל צרכים לשים בתוך המגן דוד שלו את רצף המילים אלה ואקבר

THE WIZARD 55

New member
זה היה שיר ראפ?../images/Emo6.gif

חחחח אללה ואקבר.. לפי דעתי צריך לשים שם סמיילי
כזה שמחייך לכולם...

KingTino

New member
זה יותר טוב../images/Emo3.gif

שיהודי ימיני ינפנף עם הדגל, הערבי יראה את זה כך דפקנו אותכם חחחח

THE WIZARD 55

New member
טוב, הנה חשבתי..

כל עוד בלבב פנימה.. נפש ילדינו הומיה ולפאתי מזרח קדימה עין לישראל צופיה עוד לא אבדה תקוותינו התקווה היא בילדינו להיות עם חופשי בארצינו ישראל היא מולדתינו... לא משהו, אבל זה מה שיש בינתיים

gogi000

New member
טוב הנה התייחסתי../images/Emo8.gif

להשמיט את נפש הומיה כי היא מתייחסת ליהודים בלבד, וכמו כן להשמיט את ארץ ציון בסוף תוספת: בואו נצעד קדימה יחדינו נשלב יד ביד יהודים וערבים ונעבד את אדמתנו תקוותנו היא בילדינו שיחיו כעם חופשי במולדתנו בשלום ואחווה עם שכנינו לחיות עם חופשי בארצנו ארץ ישראל ירושלים

THE WIZARD 55

New member
נעבד את אדמתינו../images/Emo3.gif

חזרנו לימי הביניים
? יללה עם עוד קצת שיפוצים נגיע לזה... ומה עם רעיון לדגל?

וויז, לצערי נראה כי הלאומנות הפלסטינית סחפה

אותך גם וחבל שכך. שום תיקון להימנון, זוהי מדינתו של העם היהודי, היחידה בעולם. לערבים יש די והותר מדינות. קחי הסבר מבית "אהוד השמן": לו הייתי יהודי סעודי לא הייתי מזדהה עם דגל שכתוב עליו "אין אלוה מלבד אללה ומוחמד הוא שליחו" או המנון המכונה יחי המלך (מתוך הנחה כי אין הכוונה למשיח בן דוד...). אם הייתי נתין ירדני, השורות האלמותיות מתוך ההמנון :"הו, אתה מלך הערבים מהשושלת של הטוב בנביאים" ו-"תחת דגלך המתנופף נחה תהילת כל הערבים" לא היו מרטיטות את נימי נשמתי. כאזרח יהודי-אלג'ירי לא הייתי גאה בדגל עם סהר, וכיהודי טריפוליטאי המנון הנושא את הכותרת "אללה הוא אכבר" לא היה מהווה את כוס התה שלי. ישראל בהגדרתה, היא מדינת לאום יהודית ועל כן טבעי כי סמליה יהיו יהודיים. מי שלא רוצה להזדהות עם הסמלים האלה מאחר ואינו בן הלאום היהודי, אינו חייב, אך מכאן ועד החלפה של הסמלים וההמנון על מנת להגיע לאיזשהו מכנה משותף לכולם – ארוכה ומיותרת הדרך - גם ההמנונים הצרפתים, הגרמנים והאנגליים, כמו גם סמלי מדינות רבות מהווים רק חלק אחד ממדינת הלאום אותה הם מייצגי. בינינו, ישנם גם יהודים שלא מחבבים את הדגל או סמלי מדינה אחרים- אין שום חוק במדינת ישראל המחייב לעמוד לשירת התקווה או להזיל דמעה לנוכח הכחול-לבן המתנופף. ההמנון נשאר וישאר כפי שהוא.

THE WIZARD 55

New member
לאן סחפה דיטי?..

קצת הומור לא יזיק כאן... הרי לשנות את ההמנון זה בגדר הלצה הזויה בלבד...נראה לך שהיינו חושבים על זה ברצינות;) מצידי שההמנון יהיה: במדינת הגמדים...או בוא אליי פרפר נחמד.. וכן אני יודעת, גם היהודים חושבים שההמנון נכתב ע"י אדם הזוי במיוחד
מה שלומך דיטי, עסוק באקטואליה?..

הומור זה בקומונה שלך, לא בפורום, שהכותרת שלו

כבר מדברת בעד עצמה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. "מצידי שההמנון יהיה: במדינת הגמדים...או בוא אליי פרפר נחמד" יחי הדמוקרטיה הישראלית וחופש הביטוי, אם אני או את היינו מעיזים לחשוב על "הלצות הזוייות" בירדן נניח, בנושא ההמנון. היינו נשלחים למקום קר וטחוב ללא אור שמש, בסעודיה היינו מקבלים מלקות במקרה הטוב, במקרה הרע לא היה לנו ראש לחשוב על הלצות...

THE WIZARD 55

New member
למזלינו, ישראל ביתנו../images/Emo13.gif

אפשר לצחוק בכל מקום... השם של הפורום לא אמור לשנות את דרך חשיבתי או את זה שאני אוהבת לצחוק

אכן, ישראל ביתנו - פלסטין ביתם.

נשמע מאוד תעמולתי אך קצר וקולע. חשוב לזכור את זה, כל האזרחים הנאמנים צריכים, ללא הבדל של דת גזע ומין.

מסתבר ויזארד, שהומור על ישראל זה פריווילגיה

ששמורה ליהודים בלבד כנראה... ובעצם אולי גם להם לא.

למעלה