ההמנון. גם אתם ( אלה שעברו את המסע לפולין) קיבלתם משמעות חדשה לכל מילה ומילה בהמנון של המדינה?
N N o a m i t New member 29/9/05 #1 ההמנון. גם אתם ( אלה שעברו את המסע לפולין) קיבלתם משמעות חדשה לכל מילה ומילה בהמנון של המדינה?
ב בילבי ע ל ספידים New member 29/9/05 #3 ברור!!!../images/Emo77.gif הכל מקבל משמעות אחרת כשחוזרים....
O o r t a l 0 0 0 0 New member 30/9/05 #4 אכן כן לדגל להמנון ולתקיעת השופר כל פעם שאני שומעת תקיעת שופר אני מתחילה לבכות (במיוחד ביום העצמאות שהיה יומיים אחרי שחזרתי מהמסע) ואין לי מושג איך אני אעבור את החג הזה.
אכן כן לדגל להמנון ולתקיעת השופר כל פעם שאני שומעת תקיעת שופר אני מתחילה לבכות (במיוחד ביום העצמאות שהיה יומיים אחרי שחזרתי מהמסע) ואין לי מושג איך אני אעבור את החג הזה.
A Amazing18 New member 30/9/05 #5 ברור!! פעם הייתי מתביישת לשיר, ממש ככה... הייתי צפדחת שישמעו ת'קול שלי היום אני מתאמצת כדי שישמעו רק את שלי..
ברור!! פעם הייתי מתביישת לשיר, ממש ככה... הייתי צפדחת שישמעו ת'קול שלי היום אני מתאמצת כדי שישמעו רק את שלי..
S sHiRaNii New member 5/10/05 #6 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בחיייים שלי לא התגאיתי כל כך לשיר את ההמנון!!! פשוט צעקתי אותו שם מרוב גאווהה בחיים לא התרגשתי כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בחיייים שלי לא התגאיתי כל כך לשיר את ההמנון!!! פשוט צעקתי אותו שם מרוב גאווהה בחיים לא התרגשתי כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!