ההמראה ממסלול 26

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
ההמראה ממסלול 26

זאת ההמראה שלי מאותה תמונה מקודם. הסרט שוקל בערך 84 מגה - אבל שווה את ההורדה!!! בבקשה תתעלמו מהרעשים ברקע. כצופ'ר, לבסוף רואים את טרמינל 3 לפני פתיחתו לכמה שניות. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט.... וכשאלה אותו לאיזה אתר האיכות שלו בטח תהיה הרבה פחות טובה, אז שווה להוריד אותו מכאן. דרך-אגב - תוך 6 ימים הקובץ ירד מהשרת, אז כדאי שתורידו אותו מהר. אם יש שאלות, אז שרשרו או בפרטי. צפייה מהנה! (כל הקישורים הם לאותו הסרט)

MrHankeY

New member
אהבתי!

חבל שהשרת הזה מגביל את ההורדה ל 100 קיי בלבד אבל חיכיתי בסבלנות חח ד"א זה אתה ברקע? סרטון ממש נחמד! (ד"א לצערי רואים אותו הפוך אצלי)

efi2000

New member
אז אפשר להוריד את הסרטון במקום

ללחוץ עליו ולצפות ישירות.

ny22

New member
מנהל
כן אני זה שברקע אומר:

כן, זה אני ברקע... את המיהרות אומרת אחותי האמצעית....(קטנה ממני, אבל גדולה מהאחות השניה). מה זאת אומרת שאתה רואה הפוך?

MrHankeY

New member
אתה חמוד אתה!

אתה מאלה שאוהבים לעודד את המטוס?
ד"א אם יש לך עוד אני מאוד אשמח לראות

Matan103

New member
חחח מאלה שאוהבים לעודד את המטוס

הרגת אותייייי "סע סע סע! אתה מסוגל לעשות את זה! עוד מאמץ קטן! יופי! סיימת מסע כומתא!"

ארזS

New member
זה אמנם קובץ של 81.71 MB ...

[ככה לפחות הוא מופיע אצלי...] , אבל כשיש חיבור אינטרנט מהיר זה טס... והעיקר : זה יפה !

ארזS

New member
ועוד משהו מעניין

אבל זה כבר קשור למערכת ההפעלה "חלונות" ולא לסרטון עצמו... כשהורדתי את הסרטון, בזמן ההורדה הופיע שגודל הקובץ הוא 81.71 MB כפי שציינתי בכותרת הקודמת. עכשיו אני רואה שגודל הקובץ "צמח" ל- 85.69 MB ... מנפלאות התוכנות...

Matan103

New member
סע סע סע!

תגיד זאת שצרחה שם ברקע "אמאאאאאאאאאאאאאא" זה היה רציני?

ny22

New member
מנהל
לא נראה לי....

בעצם, זה האח הקטנטן שלי (הוא בן 4) או אחותי שסיימה כיתה ה', ואני מניח שזה מהתלהבות....מי לא מתלהב מדברים כאלה

Matan103

New member
חחח יש פה מספיק אנשים

שכבר מזמן הפסיקו להתלהב.. אני לא אחד מהם כי לא יוצא לי לטוס הרבה.. אז אני מהמתלהבים

מה הבעיה עם המהירות

שהמטוס הזה תופס ? :> סרטון ממש מגניב אחי ! אשמח לראות עוד תמונות וסרטונים שלך, ממש יפה ;)

ny22

New member
מנהל
תודה ../images/Emo13.gif

העניין הוא שבתור שחולה על ההמראות והנחיתות, אז אתה יודע, מרוב התרגשות יוצאים משפטים קצת מוזרים...

למעלה