ההמשך חלק ד..סיאנס אסור על פי התורה

התולעת1

New member
ההמשך חלק ד..סיאנס אסור על פי התורה

יש אנשים שלוקחים כוס, שמים על טבלה שיש לה אותיות יש מספרים כן, לא, ברוך בואך ברוך צאתך ומבקשים שהנשמה תגיע. בין אם הם יוצאים עם הכוס החוצה ומתלבשת נשמה בין אם זה ע``י ריכוז ואז מניחים את הכוס הפוכה ארבע אצבעות על השולחן או שלוש אצבעות של האנשים המשתתפים מעל הכוס ומתחילים לשאול שאלות. והכוס מתחילה לרוץ על הטבלה ולענות תשובות בכתיבה ראיתם כוס רצה ומבינה מה שמדברים איתה בלי לגעת? ואם רוצים לעצור את הכוס, הכוס לא עוצרת. איך היא כותבת? נגיד היא רוצה להגיד כןאולא ,הכוס רצה לכ` עוברת לו` וחוזרת למרכז רושמים , ככה זה הדרך חוזרת וחוזרת למרכז. כשהיא לא רוצה לענות הכוס רועדת לא זזה. שואלים אותה למה היא לא זזה ואז היא מתחילה לרוץ לכתוב למה היא לא זזה. וכל מני דברים מסוג זה. הנשמות שעולות בסיאנסים אומרות שיש ג``ע ויש גהינום יש שכר ויש עונש. וחלקן מספרות אפילו באיזה דינים הם נידונים והן יודעות גם על נשמות אחרות שנמצאות בעולמות עליונים הן גם יודעות חלק מן הדברים שמתרחשים איתנו והן אומרות את זה ע``י הכתיבה הזו. עוד דבר, סיאנס כשעושים כל שאלה ששואלים על הקב``ה הכוס מתפוצצת. סיאנס א``א לעשות ביום שישי שבת. הכוס ישר זזה מחוץ לשולחן ונופלת נשברת. וכתוב בגמרא שבעלת אוב תוכיח שהבריאה היום השבת הוא מששת ימי בראשית ולא המצאה של בנ``א. כי הקדושה של היום לא מניחה שיהיה סיאנס ביום זה. רבותי, סיאנס כתוב בתורה אסור כתוב שאסור לדרוש אל המתים. וכי התורה תאסור דבר שלא ניתן לעשות? אם אסור לדרוש אל המתים משמע שיש אפשרות כזו. מכרים את המעשה של שאול המלך שהעלה את שמואל הנביא בבעלת אוב? זה גם כן סוג של סיאנס. בכ``א במלחמת יו``כ כמה גופות של נעדרים שלא נמצאו, הם הזמינו סיאנסית מבריטניה. מומחית אנה טוויג כדי שהיא תעלה את הנשמות של הנעדרים שיגידו היכן הן נמצאות. היא עשתה להם סיאנס לאותן נשמות והן אמרו את מקום נקודת הציון שלהם. במרחק עשרות מטרים התגלו הגופות כולן והן הובאו לקבורה. המשפחות האלה חיות בימינו, קיימות וניתן לשאול אותם ממש בארבע עיניים שהמציאות הזו קיימת. אני אספר לכם עוד מציאות של סיאנס אחד אני יכול לספר לכם יום שלם על זה

תום30

New member
היה אחד קוראים אותו הרמב"ם..

אני חושב שהוא היה גם דתי...הוא עצמו היה מאשפז אותך במקום סגור בו הקשר היחידי בינך לבין מחשב היה מסך מרצד שהיה עוקב אחר התנועות הבלתי רצוניות שלך.

למעלה