ההמשך לחוויית שירות מוזרה

a wild rose

New member
ההמשך לחוויית שירות מוזרה

לפני כמה חודשים סיפרתי בפורום על חווית שירות מוזרה שעברתי, המקרה הזה שהיה באמת מוזר ולא ידעתי כל כך איך לאכול את זה. אני לא עשיתי שום דבר בסוף, אבל בשבוע שעבר התקשרה אלי מישהי מהחברה הזאת במטרה לבדוק אם אני עדיין לקוחה פוטנציאלית, אז ניצלתי את ההזדמנות ושיתפתי אותה למה לא הפכתי ללקוחה שלהם בסוף (למי שהתעצל להיכנס לקישור - השיא היה שאחרי שנאלצתי לרדוף אחרי יועץ השקעות, הוא הבהיר לי שמקיים את השיחה איתי על חשבון טיפול בבתו החולה) והיא ממש הזדעזעה וביקשה את השם של אותו יועץ. בגלל שהיא התקשרה בשעה שלא הייתה נוחה לי כל כך לדבר, ביקשתי לסיים את השיחה במועד אחר לפני שאיאלץ לנתק אותה, ואז מצאתי את עצמי עם דה ז'ה וו כשאחרי שהבהרתי שיהיה לי נוח לשוחח בשעות אחר הצהריים, היא שאלה אותי 3 פעמים אם יש שעה בבוקר שתהיה לי נוחה (שאם לא הבנתם - היא שאלה פעמיים נוספות אחרי שאמרתי במפורש שלא נוח לי לדבר בבוקר בשום שעה). אני מבינה שגם להם נוח לדבר בשעות העבודה המקובלות ושהם רוצים לסיים את יום העבודה שלהם כמה שיותר מוקדם, אבל הם צריכים לקחת בחשבון שהלקוחות שלהם וגם הלקוחות הפוטנציאלים הם אנשים עובדים, ובדרך כלל מי שמתעניין בייעוץ השקעות אלו לא סטודנטים שעובדים במשמרות או אנשים שלא עובדים בכלל, אז נדרשת התגמשות מסוימת.

אני לא יודעת אם זה היה צפוי או לא, אבל לא התקשרו אלי מאז - באף שעה. אולי קטלגו אותי כלקוחה אבודה, אבל אני חושבת שזה היה לטובתם להתייחס למה שהיה לי להגיד ברצינות.

אמרתי אז ואומר גם הפעם

WTF?
&nbsp
בלי קשר למקרה הבאמת הזוי ומוזר שתיארת, אני באופן קבוע מנסה להבין איך נותני שירות שכאלו מקשים להבין ולקבל את העובדה שאנשים עובדים בשעות מסוימות ושכמו שהם לא יהיו זמינים לשיחות שלא קשורות לעבודה שלהם בשעות מסוימות, ככה גם אנשים אחרים. יש אנשים שבעבודה שלהם בכלל לא יכולים להיות זמינים גם לא לשיחות חירום - ניסיתי להסביר את זה פעם במסגרת ויכוח על הנושא - אני לא יודעת במה את עובדת, אבל נניח והיית מורה? היו מצפים שתהיי זמינה לשיחות בזמן שאת מלמדת? נניח שהיית מוכרת בחנות או מלצרית? או עובדת כמוהם ואפילו בנקאית למשל או מקצוע בסגנון שכולל קבלת קהל - דווקא ממי שעובד מול לקוחות ועיקר העבודה שלו היא מול אנשים חיצוניים, הייתי מצפה שיגלה הבנה לכך שיש עוד אנשים שעובדים במתווה דומה ולכן לא יהיו זמינים בכל שעה.

למעלה