ההנהלה של הפועל התעוררה!

• פותח הנושא שiש
  • פורסם בתאריך

שiש

New member
ההנהלה של הפועל התעוררה!

כנסו דחוף לקישור

AGENT SHESH

New member
צעד מובן...

בהתאם לראיון שהיה עם קליין שדיבר על תוכניות לתקציב של 5 מיליון דולר בעונה הבאה וריצה רצינית על האליפות. רוצים לחסוך כסף לקראת השנה הבאה מאחר והשנה לא נצליח לעשות כלום בלי יתרון הביתיות אותו ככל הנראה איבדנו בתבוסה לראשל"צ ובהפסד לגליל.

שiש

New member
הצעד הזה היה עוד יותר מובן

אם הם היו עושים אותו לפני חודשיים!!!

AGENT SHESH

New member
אבל לפני חודשיים

עוד היה סיכוי תיאורתי לסיים בין ארבע הראשונות..

שiש

New member
בחייאת

גם לפני חודשיים צלענו בגדול. מתחילת העונה אנחנו רק מפשלים. שינוי דרסטי - זה אחלה, אבל עכשיו זה כבר מאוחר מידי, לצערי.

AmiTutiT14

New member
טרימינגאהם שוחרר רשמית../images/Emo87.gif

יומיים של חדשות רעות..
לא האמנתי שאני אגיד את זה אבל כבר נמאס לי. אגב- אני עמית.. די חדשה פה:/ ומשהו שמתיימר להיות כתבה. כל הכבוד באמת להנהלה של הפועל! גם קוז'יקרו לא משחק, גם מתן שבר את הבטן (
) ועכשיו מעיפים את טרימינגאהם. למה לא? שיעיפו גם את פולדינג ואת וולס, אולי גם את לימונד. אבל רק לא את דרוקר
זה דפק לי את החיים.

שiש

New member
קודם כל-

ברוכה הבאה!!!
באמת מצב מקסים. המשחק ביום א' הבא יהיה משהו כמו בסרגליק נגד מכבי ת"א. הידד!

שiש

New member
בדיוק קלטתי

שהצטרפותך ניערה אותי מהתואר "הנקבה היחידה בפורום". הגיע הזמן!! :)

AGENT SHESH

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

חדשות רעות בהפועל, אני כבר מזמן התייאשתי מהעונה הזאת... אני מודה שאחרי שוולס הגיע היו קצת תקוות מחודשות, אבל שני ההפסדים האחרונים הזכירו לי מי היא הפועל השנה - לוזרית אמיתית.

AmiTutiT14

New member
תודה:) שמע מה שקרה היום זה../images/Emo87.gif

שונה מהלוזריות של הפועל העונה. מה שקרה היום ממש מפחיד אותי. מתחילים לזרוק שחקנים טובים מהפועל בגלל מאמן לא טוב. דורון שפר שחקן מעולה, תקופה לא כל כך טובה. אין לי מושג ממה זה נובע, אבל אני בטוחה שזה לא בגלל שהוא לא בכושר או שהוא שכח איך משחקים כדורסל. עובדה שיש שחקנים טובים בהפועל אבל משום מה הם לא מביאים את זה לידי ביטוי. אני יודעת שאני לא אחדש לאף אחד, אבל כנראה שאין אינטרקציה טובה בין דרוקר לשחקנים, נקודה. בוא נגיד, שאם מתכוונים להתחיל לזרוק עכשיו שחקנים טובים, אז הפועל ישר תצנח לתחתית הטבלה. באמת שזאת לא תקופה כל כך תקופה להתחיל לנפות, דווקא כשצריך מיקום טוב בפלייאוף. אבל מה אני כבר יכולה לעשות חוץ מלהתבאס?

EL CHE VIVE

New member
בואי לא נגזים יש שחקנים קצת יותר

טובים מליאון טרמינגהאם... גם בהפועל וגם מחוץ להפועל... אם כבר אז חבל שהצעד הזה נעשה רק עכשיו ולא עוד שהיה סיכוי לעשות משהו עם העונה הזו ביולב ואפילו עוד בליגה...

AmiTutiT14

New member
בטח שיש, לא אמרתי שאין.

אבל לא דחוף להעיף דווקא אותו. כי כמו שיש יותר טובים- ויש, יש גם יותר גרועים. ואתה צודק

למעלה