ההנהלה של הפועל התעוררה!

• פותח הנושא שiש
  • פורסם בתאריך

AmiTutiT14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואם הייתי יכולה להמשיך הייתי ממשיכה. אני כל כך מרחמת על שחקנים שיעיפו עכשיו בגלל שהוא לא טוב, ודני קליין צריך לדעת את זה יותר מכולם. אחרי עונה שלמה של השקעה ככה מעיפים שחקנים? וואיייייי......

AGENT SHESH

New member
השקעה?

סלחי לי, אבל בקבוצה כמו הפועל עונה לא מוצלחת שכזאת לא יכולה להיחשב כ"השקעה"... השחקנים צריכים להקריב את החיים בשביל הקבוצה ובמקום זה הם משחקים כמו פדלאות..

AmiTutiT14

New member
ברור שהם השקיעו.

אז לא הלך להם והם לא עמדו בציפיות. אין כל כך מה לעשות, אבל גם קבוצה בתחתית הטבלה משקיעה.

z dead

New member
אמממ...

כמה דברים...טוב שהעיפו את טרימנגהאם סוף סוף אני אמרתי שצריך לזרוק אותו עוד מהמשחק הראשון שבו ראיתי אותו משחק. קוזיקרו עלה עליו בכל מימד, גם התקפי וגם הגנתי. בשבל מה להביא בוסמן שלא יותר טוב מהישראלים? שיהיה מחליף לקוזי?! ומשה...דרוקר כן אשם...הוא זה שבוחר את השחקנים,ואם השחקנים לא משחקים טוב אז הוא אשם. גם בשנה שעברה הוא הביא שלושה זרים גרועים עד שהוא נזכר במקראת'י שהיה לגמרי פנוי בתחילת אותה עונה. וכולנו יודעים איך היתה מסתיימת אותה עונה בלי קלי

AGENT SHESH

New member
זה לא רק המאמן...

ממש לא רק המאמן... כי גם עם מאמן גרוע (ודרוקר לא גרוע) שחקנים צריכים לשחק טוב הרבה יותר מאיך שהם שיחקו.. ולמה עכשיו צריך לנפות? לחסוך כסף לקראת השנה הבאה.

AmiTutiT14

New member
לחסוך כסף לשנה הבאה../images/Emo35.gif

אוי נו באמת... הקבוצה הזאת מפוצצת בכסף (יחסית לקבוצות אחרות שהן לא מכבי) וגם אחת מהתוכניות של קליין היא להגדיל את התקציב בעונה הבאה ב5 מליון שקל (או דולר או משהו:/). להעיף שחקן או שניים לא יגרום להם לחסוך בתקציב, ואם כן, אז תקציב דל ביחס למה שקליין תכנן לעונה הבאה. ובקשר למאמן- כן זה נכון מה שאמרת, אבל בסופו של דבר מי שקובע את הרוב במשחק זה המאמן. אם למאמן אין שיקול דעת נכון אז הקבוצה תדפק בסופו של דבר.

AGENT SHESH

New member
מה פתאום??

המאמן עושה את מה שהוא יכול, אבל לא יכול לגרום לשחקנים לשחק... אם הם משחקים גרוע אז כל מה שהוא יכול לעשות זה לצעוק עליהם, מה שלא משפיע במיוחד..

AmiTutiT14

New member
יודע מה? טוב. אז תגיד לי מי לא משחק

שם. בשירשור אחד דיברת על הזרים שנותנים את הנשמה. לימונד נותן את הנשמה שלו, נאור נלחם על כדורים, ואפילו ניר נותן את הנשמה במשחק כי הוא חייב להוכיח את עצמו, אבל בדרך כלל לא הולך. ומצד שני, כן נכון, יש שחקנים שבאמת לא נותנים מספיק מעצמם. אז אי אפשר להכליל פה, ולהגיד, "הם משחקים גרוע". אבל במקרה של דרוקר אפשר להכליל כי הוא אדם יחיד. אם אמרתי שהוא מאמן גרוע אז זה היה מתוך כעס, כי אני לא באמת יודעת אם הוא גרוע או לא. לא ראיתי אותו עם קבוצות אחרות, אבל מה שאני בטוחה שאמרתי, זה שכנראה אין לו אינצרקציה עם הקבוצה הזאת, ומן הסתם ככה אני גם חושבת. אני לא אומרת שלא צריך לעשות שינויים אחרים חוץ מלשחרר את דרוקר, אבל אני כן בעד להתחיל בזה, ואז לשחרר שחקנים שפחות משפיעים. רק חבל שזה בתקופה הזאת.

AGENT SHESH

New member
לא הבנת אותי. ממש לא..

אני אומר ככה: השחקנים שציינתי יודעים לתת פייט. אבל בפועל מה ששחקני הקבוצה נתנו העונה לא היה פייט. אני דיברתי בשירשור השני ספיציפית לגבי המשחק נגד מכבי.

AmiTutiT14

New member
אה.. טוב בכל מקרה, לדעתי הם כן

יודעים לתת פייט. כמובן אלה שדיברתי עליהם, לא נראה לי שהשאר גם. בסופו של דבר דרוקר המאמן, ואם הוא לא מתפקד טוב אז גם הקבוצה לא תתפקד טוב.

שiש

New member
צודקת

יש לנו אחלה שחקנים, באמת. לא כולם, אבל רובם באמת שחקנים על רמה, אז איך זה שהם מפשלים כל כך? כי ההדרכה שהם מקבלים לא נכונה, כי משהו מלמעלה לא מתפקד. אני לא בעד להפיל את כל האשמה על דרוקר - אבל בהחלט יש לו חלק עיקרי, כי כמאמן, כשאתה רואה שלא הולך, פעם אחר פעם, תעשה בדק בית! תראה מה לא עובד כמו שצריך! תעשה שינויים! במקום זה הוא בוחר להרגיע, ושוב להרגיע, ולתת תירוצים. אז כן, יכול להיות שהשחקנים פישלו. לגיטימי. אבל זה בדיוק תפקידו של המאמן. לקלוט את הפאשלות ולנסות לתקן. זה - מה שדרוקר לא עשה, ולכן אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.

ברוכה הבאה ילדה!

גם אני לא מבין מה מעיפים עכשיו שחקנים שמועד ההעברות נסגר

AmiTutiT14

New member
ראיינו עכשיו את קוז'י בחדשות הספורט

בערוץ 5. ביעקרון מה שהוא אמר זה שהקבוצה עושה את המקסימום, ושדרוקר קיבל את ההודעה על ביטול האימון כמו כל שאר השחקנים, הוא לא היה שותף בהחלטה ושהוא נגד שיחרור שחקנים. וואי יש לו שם מילה, מה...?
אה, הוא גם אמר שהוא ממש לא יודע איך הפועל ימשיכו מפה והוא אפילו לא יודע מה יהיה מחר בבוקר. זהו.

למעלה