מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום שלישי ב- 19:54 #2 נכתב ע"י לעומק: לחץ כדי להרחיב... לא התעצבנתי,דרך אגב אני לא מקבל את הרעיון שיש השמדת עם עכשיו, אבל אולי נולדים פחות עזתים. ממנו קיבלת את ההשראה לכינוי שלך?
נכתב ע"י לעומק: לחץ כדי להרחיב... לא התעצבנתי,דרך אגב אני לא מקבל את הרעיון שיש השמדת עם עכשיו, אבל אולי נולדים פחות עזתים. ממנו קיבלת את ההשראה לכינוי שלך?
ל לעומק Active member ביום שלישי ב- 19:59 #3 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: לא התעצבנתי,דרך אגב אני לא מקבל את הרעיון שיש השמדת עם עכשיו, אבל אולי נולדים פחות עזתים. ממנו קיבלת את ההשראה לכינוי שלך? לחץ כדי להרחיב... לתחושתי הוא די מאשים את ישראל. אם בחרתי בגללו, זה היה באופן בלתי מודע, כי אני די מחבב את הפודקסטים שלו. אבל במודע חיפשתי שם קצר וקצת רציני.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: לא התעצבנתי,דרך אגב אני לא מקבל את הרעיון שיש השמדת עם עכשיו, אבל אולי נולדים פחות עזתים. ממנו קיבלת את ההשראה לכינוי שלך? לחץ כדי להרחיב... לתחושתי הוא די מאשים את ישראל. אם בחרתי בגללו, זה היה באופן בלתי מודע, כי אני די מחבב את הפודקסטים שלו. אבל במודע חיפשתי שם קצר וקצת רציני.
ל לעומק Active member ביום שלישי ב- 20:01 #4 נכתב ע"י לעומק: לתחושתי הוא די מאשים את ישראל. אם בחרתי בגללו, זה היה באופן בלתי מודע, כי אני די מחבב את הפודקסטים שלו. אבל במודע חיפשתי שם קצר וקצת רציני. לחץ כדי להרחיב... אבל אתה מוזר יחסית. מצד אחד אתה מאוד מכיל ומקבל הרבה עמדות ומצד שני אתה מאוד נעול על הסברים שהם לא מינסטרים. מעניין..
נכתב ע"י לעומק: לתחושתי הוא די מאשים את ישראל. אם בחרתי בגללו, זה היה באופן בלתי מודע, כי אני די מחבב את הפודקסטים שלו. אבל במודע חיפשתי שם קצר וקצת רציני. לחץ כדי להרחיב... אבל אתה מוזר יחסית. מצד אחד אתה מאוד מכיל ומקבל הרבה עמדות ומצד שני אתה מאוד נעול על הסברים שהם לא מינסטרים. מעניין..
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום שלישי ב- 20:08 #6 נכתב ע"י לעומק: מצד אחד אתה מאוד מכיל ומקבל הרבה עמדות לחץ כדי להרחיב... ז"א סובלני נכתב ע"י לעומק: ומצד שני אתה מאוד נעול על הסברים שהם לא מינסטרים. לחץ כדי להרחיב... לא סובלני לשקרים במידה מסוימת זה כיף להאמין לסיפור שהייתה קונספציה. זה מקל נפשית,היתה טעות נתקן... אבל מה לעשות שזה לא האמת והכי חשוב לי האמת.
נכתב ע"י לעומק: מצד אחד אתה מאוד מכיל ומקבל הרבה עמדות לחץ כדי להרחיב... ז"א סובלני נכתב ע"י לעומק: ומצד שני אתה מאוד נעול על הסברים שהם לא מינסטרים. לחץ כדי להרחיב... לא סובלני לשקרים במידה מסוימת זה כיף להאמין לסיפור שהייתה קונספציה. זה מקל נפשית,היתה טעות נתקן... אבל מה לעשות שזה לא האמת והכי חשוב לי האמת.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום שלישי ב- 20:06 #5 נכתב ע"י לעומק: לתחושתי הוא די מאשים את ישראל. אם בחרתי בגללו, זה היה באופן בלתי מודע, כי אני די מחבב את הפודקסטים שלו. אבל במודע חיפשתי שם קצר וקצת רציני. לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שאתה מבין ששניהם בובות של המשטר.
נכתב ע"י לעומק: לתחושתי הוא די מאשים את ישראל. אם בחרתי בגללו, זה היה באופן בלתי מודע, כי אני די מחבב את הפודקסטים שלו. אבל במודע חיפשתי שם קצר וקצת רציני. לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שאתה מבין ששניהם בובות של המשטר.