ההעסקה בחברת הרבלייף

אוסי6

New member
ההעסקה בחברת הרבלייף

אני מחפשת עבודה ומזה מספר פעמים אני נתקלת במודעות דרושים מנהלים, שכר גבוה למתאימים, מתן שרות לא מכירות, עבודה בשעות גמישות ואפשר גם מהבית. התקשרתי למספר מודעות שכמובן לא הציגו לגבי איזו חברה מדובר וכל פעם מישהו אחר עונה לי ומזמן אותי לפגישה עם אפשרות שכר גבוהה וגם לעבודה דרך האינטרנט של הרבלייף הגעתי והכל בלוף אחד גדול!!! דרך הסוכנים לא מקבלים בדיוק הסבר איך מרויחין את הכסף אבל צריך לבוא ליום עיון בתשלום כמובן!! דרך האינטרנט כדי להבין איך עובדים (כמובן הכל באנגלית כי זה "בשישים מדינות") צריך לשלם 750 ש"ח כדי לקבל חוברת הדרכה בסיסית ומוצרים ועוד שואלים לאיזה עור וכו'.. ואפשר להרויח 20000 ש"ח בחודש!! הכל מריח מסריח ומחברה שהיתה הכל בולשיט וניצול של אנשים שכבר אכלו אותה ומפרסמים מודעות גם, ובסה"כ הכל מדובר בסוכנים... בינינו מי שמע שהרבלייף הוא כזה מצליח? לדעתי שווה בדיקה של אמנון לוי איך עובדים על אנשים בתקופה כזו!! תיזהרו!!

marmaria

New member
מדובר בסוכן אדיוט שלא משקף כלום

מדובר בסוכן אדיוט שלא משקף כלום. כמו שיש רב אחד אדיוט שנוגע בציצים של בנות מבין רבנים נורמלים או סוכנות דוגמנים אחת שלוקחת 5000 ש"ח מאנשים וזורקת את הדוגמנים לאשפתות. זה לא אומר שום דבר. אני בהרבלייף ואני אכן מרוויח הרבה כסף, עדיין לא 20,000 ש"ח אבל בדרך. ואני עושה את זה ביושר, כי מתוך 50,000 מפיצים עולמיים אני בטוח שיש כמה חארות כמו זה. דרך אגב, היה מפיץ בחברה שחשב שהמוצרים כל כך מעולים שהחליט למכור אותם במחיר גבוהה מהרגיל. גם הוא הועף מהחברה בטיל. כי ברגע שעולים על מפיצים כאלה שעושים דברים לא חוקיים אז מעיפים אותם מהחברה. החברה הזאת היא הדבר הכי טוב שקרה לי.

zandan

New member
נו באמת....

אני גם במקרה חיפשתי עבודה ותמיד נמשכתי למודעות של הרבלייף בגלל התיאורים היפים במודעה, האמת היא שזה באמת בלוף אחד גדול כי גם חבר שלי עובד בזה ואני לא רואה אותו מיליונר... חוצמזה שכל טיפש יכול להתקבל הייתי בראיון עם עוד בחורה ממש מפגרת וגם אותה היא קיבלה, הכל בשביל עמלות.... ולמה זה עולה כסף? ועוד סכום כזה נכבד? זה דרך לקחת כסף של אנשים ותו לא! הייתי מציע לבדוק את זה אצל אמנון לוי.

marmaria

New member
תראי...

למה זה עולה כסף ? כי זה רשיון להפצה. את לא פותחת סניף של מקדונלדס בחינם, את משלמת על הזכיון. אותו דבר פה, זאת זכות להיות מפיץ של החברה ואין לשום מפיץ זכות להגיד למישהו אם הוא יכול להתקבל או לא, כל אדם מעל גיל 18 עם ת.ז. יכול להצטרף לחברה. המחיר ה-"מופקע" הזה שאת מדבר עליו כולל גם סמינר בבית מלון וכולל מוצרים בשווי 100$, אין מה לעשות, שום דבר לא בחינם. אולי חבר שלך לא מליונר אבל יש לו סיכוי להיות מליונר יותר מרוב האנשים וזאת עובדה כי הרבלייף מחזיקה בשיא גינס בתור החברה שמייצרת יותר מליונרים ויותר אנשים שמרוויחים מעל 100,000$ בשנה יותר מכל חברה אחרת. ודבר אחרון שיש לי להגיד לך, אם אני מפיץ ואת מתגייסת תחתיי ומשלמת 700 ש"ח על החוזה ועל הבית מלון, אני לא מרוויח מזה שקל! אני מרוויח כסף רק שאת מרוויחה.

gilvv

New member
הרבלייף

יש אצלנו מישהו בחברה שבשנה הראשונה הרוויח 1000$(לשנה לא לחודש) אחרי שנתיים הרוויח(לשנה )3000$,אחרי 15 שנה הרוויח מליון דולר!!!! היה שווה?כל חייך תעבוד ולא תרוויח סכום כזה אחרי אפילו מאה שנים!!! רק בהרבלייף!!!!

bashan707

New member
מי שמחזיק ראש על הכתפיים שיקרא

בחברת הרבלייף יש יותר מ-2,000 מפיצים עצמאיים אם יש מפיץ אחד מתוך 2,000 שהוא גנב, זה מצויין יעיפו אותו מיידית מהחברה הרבלייף לא מעסיקה נוכלים. ההפצה של המוצרים היא בשיווק רב שכבתי ולכן, אם מפיץ אחד מחליט לגנוב כסף מאנשים תמימים הדבר היחיד שהוא עושה זה גונב בעסק הפרטי שלו אין שום קשר בין מה שהוא מספר לאנשים שהוא מדבר איתם, למה שקורה בחברת הרבלייף, לא קרוב אפילו לשיטת השיווק אפשר להרוויח המון כסף בהרבלייף אם עובדים, ואפשר לא להרוויח כסף אם לא עובדים. (כמו בכל עסק) מי שיחליט שבגלל מפיץ אחד מטומטם ועצמאי שבסך הכל קנה רשיון הפצה מחברה מסויימת (הרבלייף) אז משהו בחברה הזו לא כשר - שישאר בבית ויתלונן כל היום שבכל מקום יש נוכלים וכל עסק הוא מסוכן ושהמצב הכלכלי קשה ושבגלל רב שנוגע בציצים אז כל הדתיים סוטים. בקיצור מי שמספיק נבון שיבדוק בעצמו את אופן ההצטרפות להרבלייף ויבין שאם זה היה חארטה, בולשיט ושטויות, כל כך הרבה אנשים לא היו נשארים שם ומפרנסים משפחות שלמות רק מהרבלייף. ודרך אגב, בכל המודעות שלנו אנחנו מבקשים רק איכותיים למשרות שלנו, אז כשאת רואה מודעה כזו תדעי שאת לא נכללת בקטגוריה זו.(אין הכוונה להעליב אותך אבל אם את לא מבינה שחברה שמתמחה במוצרי טיפוח לעור תשאל אותך איזה סוג עור יש לך על מנת לספק לך את המוצרים לסוג העור שלך אז...) לא צריך שתתקשרי

bashan707

New member
קבלו תיקון

לאחר שידור הכתבה אני חוזר בי המפיץ העצמאי ראובן זכריה - בסדר גמור לא גנב שום דבר, הסביר לאנשים שיש כאן הזדמנות עסקית בחברה הזו יש אנשים שמרוויחים הרבה מאד כסף יותר מ 20,000ש"ח בחודש אמנון לוי אתה צריך להתבייש גם זיכיון הפצה של מקדונלד עולה כסף. וחוץ מזה בטח שאנחנו הלקוחות של המוצר אנחנו לא אנשי מכירות אנחנו מדברים מתוך חוויה אישית לא להתייחס להודעה הקודמת שכתבתי!!! (חשבתי שתוכנית כזו תציג מצב אמיתי שמישהו מתוך 2000 מפיצים גנב, אבל ממש ממש לא).

gilvv

New member
הרבלייף

נכון שצריך להשקיע,גם בלימודים אנחנו משקיעים כסף ו4 שנים מחיינו ומישהו מבטיח לנו שנצליח בסוף? אף חברה לא מציעה לך לחלוק איתה רווחים של 50% ואף אוניברסיטה או מכללה לא מלמדת אותך איך לעשות כסף.בנוסף היא נותנת הזדמנות שווה לכל אחד,בין אם הוא נכה,אילם,או מובטל מיואש שאיבד כל תקווה--אנחנו נותנים לו תקווה ועוזרים לו להגשים חלומות,מה שהמדינה המחורבנת הזאת לא עושה!!! היום המצב שקיים גורם לנו לחשוב שאנחנו שווים רק אם תעודה,כאשר אנו עובדים מאד קשה,4שנים והוצאות של 60000=כלום!!היום יש לנו עובדים אם תואר ראשון ושני שמנגבים ת"תחת עם התעודה,בזמן שנכנס להם כסף מהרבלייף,ובזמן שהם עוזרים לאנשים להראות בריאים ויפים,שום מכללה ושום אוניברסיטה לא תלמד אותנו להתעשר,בהרבלייף החונכים הם אנשים שמרוויחים המון כסף,ולא בגלל שהם יפים,נכון צריך לעבוד קשה,אבל אתה מקבל מה שאתה שווה!!והיום מלצר טבח או מפנה זבל עובדים קשה מאד,אבל עושים את הכסף בשביל אחרים!!אפילו בבנק עובד במשרה בכירה לא מקבל 1% ממה שהוא מכניס לבנק!!,אז לכל האנשים הפחדנים שחושבים שהחיים שלהם יתחילו בגלגול הבא יותר טוב.תמשיכו לסבול,ולאותם אנשים שרוצים לחיות כמו שצריך=הרבלייף!!! אם אתה רואה: צד אחד של המטבע=אנשים טיפשים שלא יגיעו לשום מקום-הם פוחדים לצאת מהבית!!! שתי צדדים של המטבע=אנשים אם סיכוי (אפילו הכי קטן)להצליח בחיים בהרבלייף העובדים מנצלים את החברה ולא החברה מנצלת אותם!!!!

tzahi73

New member
הכל קשקוש

הרבלייף שווה למשחק הפירמידה הרי המוצר הוא התירוץ , למה שלא ימכרו טלכרדים במקום זה? והנה הסיבה שאנשים שונאים את הרבלייף בגל מקום בעולם התעסוקה עבודה שווה למתן שירות לקהילה באם אתה נהג מונית או קופאית או עו"ד. בהרבלייף מדברים על כסף ועל התעשרות מהירה ועל מכירות מוצרים אבל בינינו מי שמע בכלל על המוצרים שלהם ? אני אפילו לא בטוח שהם קיימים. ומישהו שמע על ללכת לאכול המבורגר במקדונלדס ואם תביא 10 אנשים שיאכלו המבורגרים תקבל כסף ואם הם יביאו תקבל יותר ? וכמו שאמרתי : משחק פירמידה פשוט.

gilvv

New member
הרבלייף

המבורגר הורג אותך,הרבלייף עושה אותך בריא!! וזה עובדה של 40 מליון לקוחות מרוצים,25 שנה אתה בריא?אתה חושב שמה שאתה אוכל מספיק? ישן טוב ומתפקד טוב במשך היום? תמשיך לאכול המבורגרים ולספר לחבריך שיאכלו גם אתה רק פוגע להם בבריאות!!!

leadaly

New member
תגובה

אתה לא יודע מה זה הרבלייף אתה שמממעעתתהה ממישהו אז במקום לדבר תבוא ותראה

tzahi73

New member
הייתי פעמיים

במפגשים שלהם , כשראיתי את כל עניין מחיאות הכפיים והצ'קים עלה בי החשד שיש כאן משהו מסריח אבל כשנדרשתי לשלם/לקנות ערכה בשביל להתחיל לעבוד והתברר לי שזה שהביא אותי הולך להרויח על זה כסף הבנתי שאני בסה"כ לקוח ושעבדו עליי ,בקיצור שום עבודה ושום נעליים , סתם נצלני מצוקת אבטלה ובאותה עת הזדמנות כבירה לעשות כסף על חשבון אנשים שבאמת מחפשים לעבוד, רק חורה לי שיש כאלו שמתפתים לשלם ולא מבינים שעבדו עליהם בעיניים.

leadaly

New member
עבודה בהרבלייף

לא צריך לשלול חברה שעובדת בשוק העולמי למעלה מ 24 שנים וב 58 מדינות בגלל בן אדם אחד שלא יודע מה זה הרבלייף ולא פעל כשורה

אני בעצמי הלכתי לכנס שלהם

חשבתי בכלל שאני באה לראיון עבודה לא הבנתי למה הוא צריך להיות בבית מלון אבל לא חשבתי הרבה ... חיפשתי עבודה ולכן הלכתי... הראיון היה ממש מופע קסמים עם מוסיקה שהיתה ברמקולים גדולים כאילו נכנסתי לאיזה דיסקוטק כניראה שזה היה אמור להשלהב... הכנס לווה בהרבה מחיאות כפיים וכל מיני אנשים עם תארים שונים ומשונים לעלות לבמה והוצגו כאנשים שמרווחים אלפי שקלים ומאות אלפי שקלים בחודש... לא נתנו לנו בכלל לשאול שאלות... שמו לנו סרט ... בעיני שטיפת מוח... ושוב מחיאות כפיים באיי הכנס כמותי שבאו לחפש עבודה... היו כמספר המשווקים שחשבו ששיגרפו אלפי שקלים בשעתיים של 'הצגה' מושלמת.. מחאו כפיים ונעמדו כמתן כבוד לכל 'מליונר' וטרליונר כדיברהם שעלה לבמה... בסופו של דבר זה הרבבלוףףף ואני חושבת לעצמי איזה חוצפנים הם שלא מספיק הם לא מספקים לי עבודה אלא אני נהפכת ללקוחה שלהם בעצמי.. ומשלמת כסף... שקר אחד גדול!!!! אני שמחה שהתרמית שלהם נכספה ...חשבתי שהם מתו ממזמן.

אני בעצמי הלכתי לכנס שלהם

חשבתי בכלל שאני באה לראיון עבודה לא הבנתי למה הוא צריך להיות בבית מלון אבל לא חשבתי הרבה ... חיפשתי עבודה ולכן הלכתי... הראיון היה ממש מופע קסמים עם מוסיקה שהיתה ברמקולים גדולים כאילו נכנסתי לאיזה דיסקוטק כניראה שזה היה אמור להשלהב... הכנס לווה בהרבה מחיאות כפיים וכל מיני אנשים עם תארים שונים ומשונים לעלות לבמה והוצגו כאנשים שמרווחים אלפי שקלים ומאות אלפי שקלים בחודש... לא נתנו לנו בכלל לשאול שאלות... שמו לנו סרט ... בעיני שטיפת מוח... ושוב מחיאות כפיים באיי הכנס כמותי שבאו לחפש עבודה... היו כמספר המשווקים שחשבו ששיגרפו אלפי שקלים בשעתיים של 'הצגה' מושלמת.. מחאו כפיים ונעמדו כמתן כבוד לכל 'מליונר' וטרליונר כדיברהם שעלה לבמה... בסופו של דבר זה הרבבלוףףף ואני חושבת לעצמי איזה חוצפנים הם שלא מספיק הם לא מספקים לי עבודה אלא אני נהפכת ללקוחה שלהם בעצמי.. ומשלמת כסף... שקר אחד גדול!!!! אני שמחה שהתרמית שלהם נכספה ...חשבתי שהם מתו ממזמן.

gilvv

New member
הרבלייף

לידיעתך אף אחד מהם לא היה מרוויח ממך כלום,ועובדה שלא "מתו מזמן"ועובדה שמופיעים בשיאי גינס הכי הרבה עובדים שמרוויחים מעל 100000 דולר,אם פספסת את הזדמנות חייך,אל תאשים אותנו,ודרך אגב.איך בעבודה?אם מצאת בכלל!!

גיחגחת אותי מאוד....

אם אלו היו המשכורות שלהם מאה אלף דולר כל המדינה היתה עומדת בתור את לא חושבת ... ובשביל מה להשקיע בלימודים חבל על כול הכסף אפשר ישר ללכת להיות מפיץ מליונר צאי מהסרטים ילדה!

shymz12

New member
עזבי

יש דברים שלא ניתן להסביר,את היית ב- STS את נאבקת במאבק שאין לו סוף כי הם שם בחוץ נמצאים ב- FTS נותר לי לומר שנכון אתם צודקים זה לא בשבילכם תהנו במרוץ העכברים מה שנותן לי את החיוך זה חוק הממוצעים איפה שיש התנגדות חזקה יש ביקוש גדול חזק, קדימה ליעד הבא של הרבלייף...

ut781

New member
שלום לך אוסי6

ראשית, צר לי על תחושת התסכול והכעס שבך (זה הרי ברור מיד מן הכתוב), וצר לי עוד יותר שהצלחת לפספס את העקרונות הכ"כ חשובים אותם ניסו להעביר אלייך ה"סוכנים" באותם מגעים שחוית. שנית - מספר נקודות : 1. לא הכל באנגלית, הקישי "הרבלייף" בגוגל בעברית ויקפצו לך למסך מספר לא קטן של אתרים ב ע ב ר י ת ! 2. את כל המידע תוכלי לשאוב מהאתרים השונים, לא צריך לשלם סכום כסף כלשהו עבורו, (כך אני עשיתי). 3. אף אחד לא מבטיח לך אף פעם(!) 20000 ש"ח לחודש, אלא מודיעים לך חד משמעית שזה אפשרי, מראים לך מי עושה את זה ואפילו הרבה יותר מזה, ומודיעים לך שיסכימו ללמד אותך איך לעשות את זה כמוהם. (תראי לי עוד מקום עבודה שבו ילמדו את העובדים איך להרוויח יותר ויותר, לעומת איך לעבוד עוד ועוד! זה לחלוטין לא אותו הדבר) 4. ניצול?? איך לעזאזל הופכים שלמות בבריאות וחוסן כלכלי לניצול..?? 5. לדעתי שווה בדיקה של אמנון לוי!! ושאדון אמנון לוי היקר לא יקלקל את שמו הטוב בהבאת דוגמה אחת (שאגב לא ממש מוכרת ולא ממש פעילה) אלא יתפרש על מידגם רציני ומקיף מבין העובדים. אמנון לוי - אנו ממתינים לך, להמשך כתבה רצינית !!! 6. לכל המתריסים - אל תגיעו להרבלייף - זה לא בשבילכם. על החתום - בשמחת חיים גדולה ועולה - יוסי.

למעלה