ההפגנה היום

קימי

New member
ההפגנה היום

לצערי נבצר ממני להשתתף בהפגנה, אשמח לשמוע רשמים.....

Charlie

New member
לא הפסדת הרבה

ממה ששמעתי היו כמה נאומים מתלהמים מאלו שרק מחפשים את גוג ומגוג ועכשיו! היו כ-60 אלף איש, רובם אנשי הציונות הדתית שהובאו לשם מההתנחלויות. מצחיק לא?! פעם השמאל היה מביא מפגינים באוטובוסים מהקיבוצים והיום זה הימין שמביא אותם מההתנחלויות. מעניין. אפשר לעשות על זה מחקר סוציו-פסיכולוגי. בקיצור, מיותר.

Alder

New member
כל הפגנת ימין שכזו מבורכת

כמובן שהייתי מרוצה יותר לו היתה זו הפגנה משותפת לימין ולשמאל...אולם חלומות לחוד ומציאות לחוד..

Charlie

New member
גם אני הייתי שמח ומרוצה

אילו גם אנשי הימין היו באים לכיכר להפגין למען השלום ולא רק למען קרבות צה"ל בשטח זה או אחר. אבל, איך אמרת? "חלומות לחוד ומציאות לחוד".

Alder

New member
במלחמה כמו במלחמה

מה אתה מצפה, שנפגין בעד גידול חרציות כאשר הטרור מכה בנו? הימין יפגין בעד השלום, לאחר שנשמיד את גל הטרור הנוכחי.

Charlie

New member
את גל הטרור הנוכחי לא תצליח להשמיד

גם הצרפתים נכשלו, האנגלים נכשלו אז הישראלים יצליחו?!

אביסון

New member
באנה, צ´רלי, אתה צודק!!!!!!!!!

קראתי את ההודעה שלך לפיה חלומך הינו ש"אנשי הימין יבואו לכיכר להפגין למען השלום ולא רק למען קרבות צה"ל בשטח זה או אחר". וחשבתי לעצמי - נכון, הפגנתי בהפגנה הלא נכונה. ידידי , פתחת לי את העיניים, אני מודה לך על כך, ואסביר את עצמי: אם יראה אביו של אותו פלשתינאי מתאבד שאמר שלשום שהוא מצטער לא על לכתו שך בנו מהעולם, אלא על זה שששת ילדיו האחרים אינם הולכים בדרכו של אחיהם, אם הוא יראה את המוני אנשי הימין מפגינים עבור אותו אידאל המזרח-התיכון החדש, או אז ישליך באותן רגע ממוחו ומחינוך ילדיו את מוטיב הג´יהאד והשנאה ליהודים ולישראל, יתפוס מהר מונית ויבוא גם הוא לכיכר, עוטה על עצמו חולצת יונה ועלה של זית. אם יראה ערפאת את המוני העם היהודי, מכל עיר וכפר, מכל גיל ומין, עומדים בכיכר ושרים שיר לשלום - הוא במיידי, אבל במיידי נותן הוראה חד-משמעית לכל כוחות הפתח לנצור אש ולהוציא אל מחוץ לחוק את החמאס והג´יהאד. איך לא חשבתי על זה קודם!!!! פשוט גאוני!!! וברצינות: אתם תמשיכו להאשים את עם ישראל בכל מה שקורה, ואתם תמשיכו עם הבוגדנות הצרה והמדהימה שלכם, אתם לא תאשימו לעולם את הצד השני, אבל מה- זה כבר לא מפתיע, אז תנסו לשנות את המנטרה ובכל זאת לפתוח את עיניכם למה שקורה.

.המוסד

New member
ידידי צרפת ניצחה את האליג´יראים

הטרור הופסק, צרפת ניצחה, צרפת ניצחה הם החליטו לסגת משם אח"כ, אבל זו ארצנו ידידי, ארצנו

אם צרפת נסגה אז האלג´יראים ניצחו!

הייתי שולח את כולכם ללמוד קצת לוגיקה באוניברסיטה אבל קודם תשלימו בגרויות.

.המוסד

New member
ללוגיקן הגדול

הטרור נוצח, צרפת לחמה בטרור, לכן צרפת ניצחה, האלג´יראים קיבלו את מה שהם רצו, וזהו אכן "ניצחון" מדיני אבל סביל

אתה ממש עילֶג אחי...../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif

בוא נבין את הלוגיקה שלך: הטרור נוצח וגם צרפת לחמה בטרור גורר צרפת ניצחה. ע"פ לוגיקה מתמטית (שלא מתאימה לתיאור סביבה תלויית הקשר כמו המציאות) זה שקר (מכיוון ששקר וגם אמת שווה לשקר בלוגיקה) ושקר גורר משהו זה תמיד אמת כי הדרך היחידה שזה יהיה שקר זה אם זה אמת גוררת שקר. אבל במובן הלוגי המקובל בעולם הדיון שלנו אין שום קשר בין מחא לתחת ומה שרשמת שם לא נכון - הטרור נפסק כי צרפת ברחה מאלג´יריה (בשכל). לך תלמד משהו - מתמטיקה,לוגיקה,היסטוריה,חקלאות,משהו...

Charlie

New member
אם כך מוסדני´ק

אני מקווה שהמודל הזה יעבוד שוב, רק אם אפשר ללא אותה שפיכות דמים איומה שהיתה אז. ישראל תילחם בטרור, תשמידו, תנצח. לאחר מכן יקבלו הפלסטינים את מה שהם רוצים (עצמאות בקווי 67´ מתוקנים) וזהו אכן יהיה "ניצחון" מדיני אבל סביל. לפחות מבחינתה של ישראל.

למעלה