ההפגנה מול חברת צמפיון מתקימת כן

נכים למען נכים, הפגנת נכים מול חברת

צמפיון מוטורס ברמת-גן, מבקשים מהנכים המסוגלים להופיע ביום שישי הקרוב בשעה 10 בבוקר ליד משרדי צמפיון מוטורס מול קניון ר"ג על מנת לעזור לחברינו לפתור בעיה שידועה לנכים רבים, בהקשר לרכב ורמת אחריותו. (זו בעיה שיכולה לפקוד כל נכה) צריכות כל חברות הרכב לדעת שכאשר נפגע רכב נכה זו פגיעה ברגליים שלו ולכן על החברות לשנות את יחסם במיוחד לנכים. בתמיכת מטה המאבק איציק

איציק, בעייה זו מוכרת. אם תבע הנ"ל

את החברה, תודיע לו החברה שהוציא עליה דיבה. הנזק שיכול להגרם לאיש, יכול להיות גדול שבעתיים. בהחלט לא פשוט. מציעה לפני ההפגנה, לקבל יעוץ משפטי הטוב ביותר שניתן לקבל היום. + פניה לרשות לצרכנות ומשרד התחבורה. הייתי בסר זה פעמים לדאבוני הרב. מכוניתי הייתה ליד הבית במשך 5 1/2 שנים, גיליתי לאחר חודש שהיא לא תקינה, התפקחתי. הם חזקים. לעיתים משרד התחבורה עומד מאחוריהם. השבתי לבחור בעצת 2 עורכי דין ששוחחתי אתם. יש גם 3 פסקי דין במקרה שלי וידועים לי עוד פסקי דין. אבל לא בפורום. החברות למעט בודדות מבלי לפגוע בזכויות מצפצפות עלינו צפצוף אחד ארוך. כולל משרד התחבורה דאז. אולי היום זה אחרת. אשמח לסייע למי שפנה מנסיוני האישי. גם שלחתי לו מספר מיילים בנושא. חומר למחשבה.

-איציק-

כאשר אתה שולח להודעה, צרף בבקשה קישור להודעה. מנסיוני, אמרתי מה שחשבתי לנכון להגיד. זכותו של אדם לבחור בדרך שנראית לו. אבל ברגע שעורכי דין מעורבים,הסיפור שונה לחלוטין. טוב שיש אישור משטרה. אולי הדים בתקשורת יסייעו. הלוואי. את שהיה לי להגיד שלחתי לאדם בדואר אישי. ישנם דברים שלא כותבים בפורום. ימים יגידו. לא אשכח את ר.נ. שישן במכונית מקולקלת כי לא היה לו כסף לממן תיקונים ולא היה לו כסף לעורכי דין. היום מאושר במקום נפלא. בכל מקרה בהצלחה.

שלמה.ל

New member
לאתי שלום

אני מבין מתוך מה שכתבת שבסך הכל את רוצה את טובתו של הבחור, אולם לצערנו החברות למינהן זה לא בדיוק הדבר שמעניין אותם הם יעשו הכל על מנת למכור ואחרי המכירה הכל בידי שמיים. זו לא דרך להתייחס לאזרח,לקונה,ובטח לא לנכה. ראיתי את פרסומי החברה המגובים בצילומים בשטח ,על חול,על הרים וסלעים וכו´ וכל זאת על מנת ללכוד את עינו של הקונה למה מסוגל הרכב הנ"ל. אז כעת לא כדאי שיתממו ויגידו שהרכב לא מיועד לכך. מעבר לזה הפגנת כח של נכים מול משרדי החברה זה דבר לגיטימי מה עוד שנערך ברשיון . וידעו כל בעלי החברות שאין לזלזל בקונה ובמיוחד בנכים שאלו הן רגליהם. ראינו דוגמא לא מזמן לרכב נכה שנתקע בבעיה דומה במוסכי ניסן וסרוב דומה לתקן ולאחר שהופיע בתקשורת פתאום רצו לתקן. אני בעד ההפגנה ומקווה שיהיו מס´ רב ככל האפשר על מנת לשמור על כבודנו.

שלמה.ל

מאחר ואני אישית הגשתי בזמנו תביעה משפטית נגד החברה יחד עם הרשות לצרכנות וזכיתי. ומתוך נפילה נוספת נגד חברה אחרת, זכייה בבית משפט השלום ובערעור במחוזי. האמן לי שעברתי את הוויה דולורוזה הזו במשך 5 1/2 שנים. לאור נסיוני בנושא. אתה צודק באשר לזלזול החברות ולא רק בנו אלא בכולן. לי ממש גנבו חוות דעת של מהנדס. רק בזכות חוצפתי בבית המשפט הובא החומר בפני בית המשפט. בגלל חוצפתי קבלתי סכום מגוחך שהביא אותי לבית המשפט המחוזי לדיון בפני 3 שופטים. החברה נאלצה לשלם עם ריבית והצמדה את מחיר הרכב מיום הגשת התביעה. פסק הדין פורסם בגלובס כי הווה תקדים. עניתי לאדון הנ"ל שאנסה להשיג עבורו את פסקי הדין. ידוע לי שהיו באותו זמן תביעות נוספות שזכו. גם אני חשבתי כמוך. אבל עורך דיני הניע אותי בטענה שהחברה יכולה לנצל זאת נגד. כאילו הוציאו דיבה. מי שלא היה בסרט ה"לא נחמד הזה" בלשון המעטה לא יודע מה זה. תאר לך לנסוע לעבודה כל יום עם כסא גלגלים במונית במשך 5 1/2 שנים? והמל"ל לאחר תקופה קצרה לוקח לך את התשלום עבור המכונית בגין אי שימוש אז אין תשלום? ישנם כמה תקדימים בנושא לתשומת לבך. חומר למחשבה.

שלמה.ל

New member
לאתי

אינני פוסל את דבריך ובוודאי לא את נסיונך. אולם הפגנה מסוג זה נראת לי לגיטימית וחוקית בדיוק כמו מול בית ראש הממשלה או הכנסת. זכותו של האזרח לדרוש את המגיע לו בדרכים חוקיות ולאוו דווקא במשפט הנמשך לדברייך 5.5 שנים . בכל מקרה לדעתי ושוב לדעתי עם לא תועיל אז גם לא תזיק. שיהיה רק טוב.

-איציק-

New member
לאתי ושלמה עובדה זה כן עזר וקבל מה

שרצה לקבל לפני 3 חודשים. מה שאומר שהפגנה עושה יותר מבית משפט. כי בבית משפט מגיעים למשפט אחרי שנים ולפעמים בפסק דין שלא מודים באחריות

-איציק-

New member
ההפגנה מול חברת צמפיון מתקימת כן

אני מתנצלים על הודאת הביטול ומקוום שתבואו לתמוך ולהפגין. הטעות נבעה מאי הבנה שלי איציק

Avy Sloma

New member
ההפגנה התקיימה..

ערן ישב בכסא גלגלים וסביבו אנשי פורום מכוניות, הוריו, יואב קריים ומאוחר יותר, באו ציון אבוטבול ומוטי גואטה. הכינונו שלטים והתיישבנו ליד שערי החברה.. השאר, הלא כתובים בדברי הימים פרק ז´...

ריטהלה

New member
אבי. נו? ספר עוד טיפה. ספר איך היה

אבי נו?? ומישהו מאנשי החברה יצא? הביע איזו שהיא מחווה של אכפתיות? ספר, ספר לנו. לדעתי ההפגנה הינה אקט שאסור שתיפסק ללא תוצאה. האם היה קהל? השארת אותנו (אותי) במלא סקרנותי . שבת שלום ושתהיה שבת שקטה לכולם.

רינו

New member
מה לא היה התכוונת?../images/Emo108.gif

לא היה כלום,אין לך מה להתלהב. כולם אלופים בדיבורים. אף כלב לא יכל לומר שלא תתקיים הפגנה. אייך כתב אבי:דברי ימים פרק ז´:כל הנולדים הם בניי:בלע הם.

Avy Sloma

New member
צודק, רינו ואינך יודע כמה...

ואם אביע את דעתי תהייה התנפלות ודברי בלע... על כן, אשתוק.

למעלה